Syyskokoukset pidetty

ERG ry sääntömääräinen syysvuosikokous ja ERG Oy varsinainen syysyhtiökokous pidettiin sunnuntaina 5.11.2017 ERG klubitalolla.

ERG ry syysvuosikokous

Yhdistyksen puheenjohtaja Joni Alasaari avasi syyskokouksen ja esitti alkuun katsauksen yhdistyksen kuluvasta kaudesta ja menestyksestä. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Joni Alasaari ja sihteeriksi Ari Vepsä.

Yhdistyksen syyskokouksessa oli edustettuna 31 jäsentä sekä yksi kunniajäsen. Kokouksessa esitettiin sääntöjen mukaisesti toimintasuunnitelmat sekä talousarvio ja vuosimaksut seuraavalle vuodelle.

Hallituksen esitys toimintasuunnitelmaksi, talousarvioksi ja vuosimaksuiksi vahvistettiin. Juniorijäsenen jäsenmaksu kaudella 2018 on 39 € ja aikuisjäsenen 79 €.

Joni Alasaari jatkaa ERG ry:n puheenjohtajana

Joni Alasaari valittiin yksimielisesti jatkamaan yhdistyksen puheenjohtajana. Myös hallituksen jäseniksi valittiin yksimielisesti jatkamaan  Hasse Rekola, Jyrki Tiilikainen, Jaana Angeria, Henrik Lahti, Nikke Tyry, Saara Vahvaselkä ja Liisa Soppela.

ERG Oy syysyhtiökokous

Puheenjohtaja Jukka Nylander avasi kokouksen ja toivotti osakkaat tervetulleeksi. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti asianajaja Antti Laaksonen ja sihteeriksi lakimies Saara Vahvaselkä.

Kokouksessa oli paikalla 35 osakasta, jotka edustivat 208 osaketta/ääntä yhtiön 846 osakkeesta.

Toimitusjohtaja Ari Vepsä esitti katsauksen yhtiön tilanteeseen kuluvalla kaudella sekä esitteli seuraavan kauden talousarvion ja investointisuunnitelman. Hallituksen esitys talousarvioksi, pelikausimaksuksi ja investointien rahoitusvastikkeeksi vahvistettiin. Ensi kaudeksi mm. hankitaan vuokrakäyttöön lisää kaksi uutta golfautoa, kentänhoitokalustoa suurtehopuhallin, lisäksi ykkösväylän starttikatos uusitaan ja 10-väylälle rakennetaan uusi starttikatos.

Hallituksen jäseniksi tulivat yksimielisesti valituiksi uudelleen Jukka Nylander, Ilkka J. Turpeinen, Ilona Hautamaa, Jyrki Tiilikainen, Arja Vartia, Jouni Raitanen ja Tarja Jukkara.

Jukka Nylander jatkaa ERG Oy:n hallituksen puheenjohtajana

ERG Oy:n hallitus kokoontui heti yhtiökokouksen jälkeen järjestäytymiskokoukseen ja Jukka Nylander valittiin jatkamaan yhtiön hallituksen puheenjohtajana.

Kategoriassa Ajankohtaista