Syyskokoukset pidettiin uudessa klubitalossa 6.11.2016

wp_20161104_12_35_36_pro_li

ERG ry sääntömääräinen syysvuosikokous ja ERG Oy varsinainen syysyhtiökokous pidettiin sunnuntaina 6.11.2016 uuden klubitalon lounge-tilassa.

ERG ry syysvuosikokous

Yhdistyksen syyskokouksessa oli edustettuna 37 äänioikeutettua jäsentä sekä kaksi kunniajäsentä. kokouksessa vahvistettiin sääntöjen mukaisesti toimintasuunnitelma sekä talousarvio ja vuosimaksut seuraavalle vuodelle.

img_8479-1024x683

Hallituksen esitys toimintasuunnitelmaksi, talousarvioksi ja vuosimaksuiksi vahvistettiin. Aikuisjäsenen jäsenmaksu kaudella 2017 on 79 € ja juniorijäsenen 39 €.

Ville H.S. Ranta luovutti hallituksen puheenjohtajuuden yksimielisesti Joni Alasaarelle. Hallituksen jäseninä jatkavat Hasse Rekola, Jyrki Tiilikainen, Jaana Angeria, Henrik Lahti ja Nikke Tyry. Uusina jäseninä Kirsi Rossilahden ja Kristiina Linnan tilalle yksimielisesti valittiin Saara Vahvaselkä sekä Liisa Soppela.

img_8488-1024x683
Uusi ERG ry:n puheenjohtaja Joni Alasaari sekä Matti Wennäkoski, kunniajäsen ja entinen puheenjohtaja

ERG Oy syysyhtiökokous

Kokouksessa oli paikalla 45 osakasta, jotka edustivat 220 osaketta.

Hallituksen esitys talousarvioksi, pelikausimaksuksi ja rakennus- ja koneinvestointien rahoitusvastikkeeksi vahvistettiin.

img_8497

Hallituksen jäseniksi tulivat valituiksi uudelleen Jukka Nylander, Ilkka J. Turpeinen, Ilona Hautamaa, Jyrki Tiilikainen, Arja Vartia ja Jouni Raitanen. Hasse Rekolan luopuessa hallitustyöskentelystä, hänen tilalleen uutena jäsenenä hallitukseen valittiin Tarja Jukkara.

ERG Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Jukka Nylander

ERG Oy:n hallitus kokoontui heti yhtiökokouksen jälkeen järjestäytymiskokoukseen ja yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Jukka Nylander.

 

 

Kategoriassa Ajankohtaista