Samulin treenit alkavat

Säät lämpenee ja griinit aukeavat. Oletko valmis kentälle? Tule mukaan kertaamaan Draivia ja Lähipeliä sekä testaamaan Cobran välineuutuuksia. Treenejä pienryhmissä jo tiistaina 21.4 ja torstaina 23.4. Myös muut alkukesän treenit varattavissa. Onneksi pystymme nauttimaan meidän lajista turvallisesti. Kaikki ryhmäopetukset ovat tämän hetken tilanteen takia max 6 hengen ryhmissä ja pidämme huolen, että kontaktit harjoituksissa pysyvät minimissä. Sairaspoissaolojen takia harjoituksista poisjäännit korvataan myöhemmin ylimääräisillä treeneillä tai opetuslahjakorteilla, joten rohkeasti mukaan niin saadaan harjoituksia toteutumaan 🙂  Toivottavasti näen teitä harjoituksissa (tarpeeksi etäältä tosin).
Ensi viikon klinikkatyyppiset treenit löydät täältä: 
Alkukesän säännöllisempään harjoitteluun pääset mukaan tästä linkistä: 
Varaussivujen kautta löydät myös Prepaid -kortit, joilla varaat opetuksesi helposti netissä ja säästät selvää rahaa hankkimalla kattavamman yksityistuntipaketin itsellesi: https://www.varaaheti.fi/dreamgolf/fi/prepaids
Junioreiden teematreenit

Kaipaako lapsesi tekemistä iltapäivisin? Rinkussa alkaa 24.4 uudenlaiset junioreiden teematreenit, jotka ovat kaikille avoimia. Harjoitusten teemat vaihtelevat viikoittain ja voit ilmoittautua mukaan yhdelle tai useammalle treenille kerrallaan. Lisäksi treenien jälkeen ERG:n junioritoimikunta tarjoaa välipalaksi herkullisen Take Away Hodarin. Hinta treenille vain 10€/kerta.

Ilmoittautumiset ja lisäinfoa täältä: https://www.varaaheti.fi/dreamgolf/fi/dreamgolf_oy/classes

PGA Professional Samuli Seppälä, DreamGolf

+358504474999
Kategoriassa Ajankohtaista