Rookie night keräsi uudet jäsenet kilpailemaan


Rinkkuun on tänä vuonna liittynyt jo 277 uutta jäsentä ja Rookie night-kilpailu järjestettiin nopealla aikataululla Nikke Tyryn ideoimana. Kisalle olikin aivan selvä tilaus, sillä saimme mukaan peräti 40 Rinkun tuoretta jäsentä. Monelle pelaajalle Rookie night olikin elämänsä ensimmäinen varsinainen golfkilpailu.


Kisaa oli starttaamassa Ville H.S. Ranta, ladykapteeni Liisa Soppela ja ERG ry:n puheenjohtaja Joni Alasaari.


Kisa saatiin pelata aurinkoisena kesäiltana ja hienossa kunnossa olevalla kentällämme.


Kisassa palkittiin parhaat pelilippupaketeilla ja lisäksi arvottiin pelilippuja ja GoGolfin lahjoittamia pallopaketteja kaikkien paikalla olevien kesken. Yhdeksän reiän kilpailussa voittoon pelasi huimalla 28 bp tuloksella Jussi Karlsson, kisan jälkeen Jussin tasoitukseksi merkittiin hcp 38.


Palkitut Ville Töytäri, Jukka Vauhkonen ja Jussi Karlsson sekä Nikke Tyry.

Rookie night-tulokset

Kiitos kaikille osallistujille ja onnea palkituille!

 

Espoo Ringside Golf haluaa toivottaa kaikki uudet jäsenet tervetulleeksi seuraan ja sen toimintaan. Kutsummekin kaikki ”tulokkaat”, vuonna 2016 tai 2017 liittyneet jäsenet viettämään iltaa yhdeksän reiän merkeissä 12.7. Kilpailu on maksuton kaikille viime- tai tänä kesänä liittyneille jäsenille.
Kisassa pelataan yhdeksän reikää pistebogeyna. Parhaat pelaajat palkitaan pelilippupaketeilla. Mukana kisassa on myös pidempiaikaisia rinkkulaisia, jotta sopeutuminen tuoreeseen klubiyhteisöön on helpompaa!
Ilta jatkuu klubin terassilla palkintojenjaon jälkeen oman fiiliksen mukaan. Toivottavasti saamme tehtyä kisasta perinteen ja nopeallakin aikataululla mukaan suuren määrän tuoreita rinkkulaisia!
Mukaan mahtuu ensimmäiset 60 ilmoittautunutta, etuajo-oikeus kriteerit täyttävillä rookieilla!
Ilmoittaudu caddiemasterille puh 010 501 3100 tai caddie@ringsidegolf.fi
Tervetuloa mukaan!
Kategoriassa Ajankohtaista