Rinkun latujen hoitaminen on päättynyt

Olemme aloittaneet golfkauden valmistelun ja golfkentän kulkuväylät on lingottu lumesta ja range on hiekoitettu. Latujen hoito on lopetettu tältä kaudelta, kiitos Espoo latumestarille latujen hoidosta ja kaikille hiihtäjille!

Avaamme rangen heti, kun lumet ovat sulaneet ja pystymme keräämään palloja.

Hyvää kevättä!

Ladut on ajettu Ringside Golf-kentälle. Latu on noin 3,5 kilometriä ja kiertää golfkentän ympäri. Espoon kaupunki hoitaa latujen ajamisen kentän alueelle. Klubitalon vieressä on suosittu pulkkamäki.

Ringside Golf Latu – ladun kunto

Espoon hiihtoladut

Seuraa Kubiravintolan aukioloaikoja täältä ja somessa.

Tervetuloa Rinkkuun hiihtämään ja laskemaan pulkkamäkeä!

Espoon sivuilla, usein kysyttyä laduista

  • Hiihtolatujen tilanne kerrotaan ulkoliikunta.fi-palvelussa, jota latujen tekijät päivittävät. Myös hiihtäjien omalla Facebook-sivulla (facebook.com/Latutilanne) on hyviä vinkkejä suoraan hiihtäjiltä hiihtäjille.
  • Lumisateiden jälkeen, suotuisien kelien jatkuessa, kaikki ladut saadaan hiihtokuntoon 1-3 päivässä. Ylläpidettäviä latuja on kuitenkin yli 200 kilometrin verran, joten joidenkin latuosuuksien tekoon voi mennä kauemmin kuin 3 päivää.
  • Koneella tehtävä latu vaatii runsaasti lunta. 10 sentin lumikerroksesta saadaan tampattuna vain noin 1 senttiä latupohjaa.
  • Latukoneiden reaaliaikaista seurantaa ei ole otettu käyttöön, sillä latukone saattaa ajaa saman osuuden useita kertoja, ennen kuin sillä voi hiihtää.
  • Pimeistä valaisimista teemme viipymättä ilmoituksen valaistuksesta vastaavalle sähköyhtiölle.
  • Kunnostetulla ladulla käveleminen ja ladun rikkominen on kielletty, mutta hiihtäessä tulee huomioida myös muut liikkujat. Joissakin paikoin ladut risteävät ulkoiluteiden ja polkujen kanssa, jolloin latuja voivat ylittää muutkin kuin hiihtäjät.
  • Koiralatu (1 km) löytyy Oittaan leirintäalueelta. Niityllä oleva latu on koirille avoin tiistaisin ja torstaisin klo 19 alkaen. Latu on valaistu klo 23:en asti.

Rinkun latukartta:

Kategoriassa Ajankohtaista