Rinkun miehet hopeasijalta mestaruusjahtiin

Suur-Helsingin Golfin miesten joukkue terästi peliään iltapäin Four Ball –kilpailussa ja nousi kahden lyönnin johtoon aamupäivän kahden lyönnin takaa. Isäntäseuran Ringside Golf on vain kahden lyönnin päässä. Kolmantena oleva Pickala Golf on puolestaan neljä lyöntiä Rinkun takana.

Tulostaso varsinkin Four Ball –kilpailussa nousi kovaksi. Suur-Helsingin Salmisen veljekset pelasivat tulokseen -9 ja Ringside Golfin pari Erofejeff Pyykölä -7.

  • Kenttä on hyvässä kunnossa, sää on hyvä ja mukana on Suomen kansallisen sarjan parhaat pelaajat, Ringside Golfin joukkueenjohtaja Henrik Lahti summasi. Tuulikin oli Lahden mukaan oikeasta suunnasta.
  • Ringsiden joukkue venyi hyvin, varsinkin iltapäivän Four Ball –pelissä, jossa nähtiin usean birdien sarjoja kummaltakin parilta, Lahti iloitsi.

Naisten kilpailussa Nokia River Golfilla on neljän lyönnin johto, Master Golf toisena par-tuloksessa ja kolmantena on Sarfvik Golf tuloksella +5. Ringside Golfin hyvin taistellut joukkue on lyönnin päässä pronssista.

Huomisissa single-peleissä tuloksissa voi vielä tulla isojakin muutoksia sijoituksiin.

Tulokset 19.6.2019 

Lähtöajat 20.6.2019

Kategoriassa Ajankohtaista