Ringside Golfin osakkeella on arvoa ja pelioikeuksilla on kysyntää!

Golfvuosi 2021 on ollut meille taloudellisesti menestyksekäs. Aikaisin viime vuoden puolella aloitettu ja tarkkaan suunniteltu markkinointi pelioikeuksien myymiseksi onnistui yli odotusten. Osakkeistamme 4/5 osaa on tänä vuonna pelikäytössä. Se on lähes 40 % enemmän kuin viime vuonna. Myös muiden tuotteiden myynti on säilynyt ja erilaiset tapahtumat ovat saavuttaneet normaalin tason. Onnistuminen tarkoittaa sitä, että yhtiökokouksen valtuutusta ylimääräisestä hoitovastikkeesta ei tarvitse toteuttaa.

Menestys on tulosta yhteistyöstä eri omistajaryhmien kanssa. Lisäksi se, että pooli otettiin osakeyhtiön hallintaan, on yksinkertaistanut ja helpottanut ei-pelaavien osakkaiden pelioikeuksien vuokraamista pelikäyttöön. ERG Oy:n hallitsema pelioikeuspooli on osakkaalle helpoin ja kustannustehokkain tapa vuokrata oma pelioikeus ja sitä käytti tänä vuonna merkittävä määrä osakkaita. Kaikki pooliin tulleet osakkeet on saatu vuokrattua ja poolin osakkaat ovat saaneet vuokratuottoa 32,91 € /osake.

Ensi vuoden näkymät Suomi-Golfissa ovat erittäin hyvät. Golffareiden määrä on jatkuvassa kasvussa ja tänä vuonna saavuttanut yli 157 000 harrastajan määrän. Suurinta kasvu on ollut PK-seudulla. Rinkku on noussut jäsenmäärältään Suomen kolmanneksi suurimmaksi ja on suurin perinteinen osakaskenttä. Harrastajien määrä kasvattaa myös pelikäytössä olevien osakkeiden määrää ja osakkeiden hintatasoa. Rinkussa osakkeiden hinnat ovat kolminkertaistuneet muutamassa vuodessa. Pelaajat ostavat osakkeita ja pelioikeuksia, jotta pääsevät pelaamaan.

3.10 kokoonnumme terveysturvallisesti yhtiökokoukseen Hotelli Korpilammelle, jossa päätämme yhdessä miten ensi vuonna viemme Espoo Ringside Golfia eteenpäin yhtenä Suomen suurimpana golfyhteisönä. Hallitus kehottaa kaikkia osakkaita osallistumaan kokoukseen, joko itse, tai asiamiehen välityksellä. Vain osallistumalla voit vaikuttaa Rinkun toimintaan pitkäjänteisesti ja päämäärätietoisesti haluamaasi suuntaan.

Tervetuloa kokoukseen!

Espoo Ringside Golf Oy:n hallitus

Kategoriassa Ajankohtaista, Yleinen