Ringside Cup 2021

Ringside Cup-viikkokilpailusarja pelataan Golf Gamebookissa. Ilmoittaudu suoraan valitsemaasi sarjaan ja varaa lähtöaika Golfboxista. Varmista, että sinulla on merkkari koko kilpailukierroksen ajan mukana. Lähde pelaamaan ja syötä tulokset Gamebookiin. Varmista, että tuloksesi on oikein syötetty ja pelaamaasi sarjaan.

Ringside Cup 2021 tulospalvelu

Ringside Cup-tulospalvelu hoidetaan Golf Gamebookissa. Gamebook on uusinut koko käyttöjärjestelmänsä alustan kevään aikana ja he eivät vielä ole saaneet kaikkia asetuksia testattua ja otettua käyttöön. He tekevät päivityksiä koko ajan, mutta vielä puuttuu mm. viikkokisamoduulista tasatulosten järjestyksen määrittäminen ja sen jälkeen tulosten siirto rankingiin.

Näitä asetuksia joudumme vielä hetken odottamaan, ennen kuin pystymme päivittämään rankingpisteitä eteenpäin, tällä hetkellä rankingissa näkyy vain kolme ensimmäistä viikkoa.

Määritys tasatuloksissa

Tasatuloksissa HCP- ja PB-sarjoissa sijoitus määräytyy tarkan tasoituksen mukaan, pienempi tasoitus voittaa.

SCR-sarjoissa sijoitus tasatuloksissa määräytyy matemaattisesti, viimeisten 9, 6, 3 tai 1 reiän tuloksen mukaan. Viimeiset reiät huomioidaan aina kentän viimeisten väylien (10-18) mukaan, riippumatta aloitusväylästä.

Tulosten kirjaaminen

Näin pääset täyttämään tuloksia:

  • avaa puhelimessa Gamebook-aplikaatio
  • valitse PELAA GOLFIA
  • valitse ESPOO RINGSIDE GOLF
  • valitse KILPAILU, mihin olet ilmoittautunut
  • OSALLISTU ja ala täyttämään tuloksia
  • muista pelin jälkeen päättää kierros

Mikäli sinulla on ongelmia tulostensyötössä Gamebookissa, kirjaa tulokset tuloskortille ja ole yhteydessä caddiemasteriin.

Hyvää peliä!

Kilpailuohje Ringside Cup 2021

Kategoriassa Ajankohtaista, Kilpailutoimikunta