Pickala juhli miesten, Nokia naisten joukkuemestaruutta

Joukkue SM-kilpailun mitalit jäivät rinkkulaisilta vielä saamatta. Kiitosta sateli sen sijaan kentälle ja järjestäjille.

Miesten Joukkue SM-kilpailujen mitalitaistosta kehkeytyi kolmen kauppa, jossa single-peleissä loistanut Pickala Golf veti pisimmän korren. Tulos oli huikea -19, hopealle nousi Suur-Helsingin Golf – 17 ja Peuramaa kiilasi pronssille.

Pickalan nousun aloitti Juuso Kahlos, joka teki etuysillä jopa albatrossin viidennellä par 5 väylällä. Se on Ringsiden historian toinen kyseisellä väylällä.

Pickalan iloisen joukkueen jäsenet kertoivat luottavansa toisiinsa, koska he tietävät kaikkien palaavan hyvin. Kaksi heistä on Pilzin Akatemian ja kaksi Amerikan yliopistogolfin kasvatteja.

Pickalan Juuso Kahlos kehui kenttää ja järjestäjiä. Greenit olivat hänen mukaansa tällä hetkellä Suomen parhaat.

Suur-Helsingin golfin joukkueen jäsenet totesivat, että hoppee ei häppee, se on kuitenkin parempi kuin viime vuoden pronssi.

Peuramaa sai mukaansa kaksi ammattilaista ja kaksi hyvää harrastajaa, joiden voimin viimeisen päivän pronssinousu oli mahdollinen.

Ringsiden miesten peli ei takaysillä sujunut toivotusti ja lopputuloksessa Rinkku löytyy jaetulta sijalta viisi. Neljänneksi teki hyvän nousun tehnyt Golf Talma.

Naisten sarjan kulta meni jälleen Nokia River Golfin joukkueelle. Nuoren joukkueen mukaan voiton takasi kauden paras pelaaminen. Voitto tuli ylivoimaisesti, tulos oli -6. Hopeajoukkueen Suur-Helsingin Golfin tulos oli +10. Mutta hopea maistui heillekin, se oli naisjoukkueen ensimmäinen Joukkue SM-mitali.

Master golf oli naisten kolmonen. Heidänkin joukkueessa oli kaksi Amerikan yliopistogolfin pelaajaa.

Rinkun naisten joukkue oli miesten tapaan viides.

Tulokset

 

 

Kategoriassa Ajankohtaista