Pete Seppälä Rinkkuun golfopettajaksi

Rinkun golfopettajat kaudella 2017: Pete Seppälä, Samuli Seppälä ja Joel Virtanen

Pete Seppälä Rinkkuun golfopettajaksi

Ensiksikin olen äärimmäisen otettu saadessani liittyä Ringsiden opetusvahvuuteen. Isoin kiitos tästä mahdollisuudesta kuuluu Rinkun jäsenille, jotka otitte minut lämpimästi vastaan viime kauden päätöskisassa ja sitä seuranneessa illanvietossa. Osa teistä pyysi minua silloin tulemaan opettajaksi Rinkkuun, mikä yllätti minut iloisesti. Tapahtumasta jäi siis todella hyvä mieli ja palautteenne avasi keskustelun Ringsiden johdon kanssa. Tiesin kyllä aiempien pelikokemusteni perusteella Ringsiden klubihengen hyväksi, mutta kyseinen tapahtuma sai minut vakuuttuneeksi, että Rinkussa olisi varmasti mukava opettaa ja uskalsin näin jättää 14 vuoden jälkeen Löfkulla Golfin ja suunnata kohti uusia haasteita. Joel on minulle tuttu Balancesta ja Samuli on sukua, jonka kanssa olemme vuosien varrella vaihtaneet ajatuksia myös opettamisesta. Tulemme järjestämään joitain opetuksia myös yhdessäkin. Vielä kerran, kiitän mahdollisuudesta päästä osaksi hienoa seuraanne ja teen parhaani auttaakseni parantamaan pelitaitoanne!

Tässä olisi alkavan kauden opetustarjontaani Ringsiden jäsenille, joista jatkotreenit alkavat jo maaliskuun 7. päivä.

Tervetuloa mukaan!

Kevään jatkotreenit: 

Järjestän keväällä yht. n. 10 tunnin jatko-opetuskokonaisuuden, jossa tähdätään pelaamaan oppimiseen nimenomaan kentällä. Pureudumme tekniikoihin ja asioihin, joilla olisi mahdollista saada paljon tuloksellisesti ehjiä kierroksia kaudella 2017.

Kolme ensimmäistä viikkoa (vkot 10-12) harjoittelemme kerran viikossa Espoon Golf Balancen sisäharjoittelukeskuksessa tunnin kerrallaan.

Väliviikolla 13 analysoin osallistujien svingit videolta, mikä antaa hyvän pohjan tuleviin ulkotreeneihin.

Viikot 14 ja 15 on tarkoitus jatkaa harjoittelua Rinkussa 1 h 15 min. treeneillä/vko.

Viikot 16 ja 17 pyhitämme peliopetukselle Rinkun kentällä, jossa ennen peliä on lyhyt taktiikkaluento. Nämä pelitreenit kestävät noin 2,5h/vko. Pelikerrat järjestetään ilta-aikaan.

Jatkotreenikokonaisuuden hinta on 179e ja se sisältää opetuksen, harjoituspaikkamaksut(Espoon Balance), harjoituspallot sekä pelikerrat. Opetus sopii kaiken tasoisille ja ryhmäjaoilla saadaan tasaisia ryhmiä. Treenit pidetään aina hyvässä ja kannustavassa ilmapiirissä, joten tervetuloa mukaan. Tilaa on vain 30:lle ensimmäiselle, joten varaa paikkasi mahdollisimman pian ja olet valmiina tulevaan kauteen. Voit valita ryhmäksesi joko tiistain tai torstain ryhmän. Ensimmäiset treenit ovat ti 7.3 tai to 9.3.

Ilmoittautumiset helmikuun aikana osoitteeseen: laulavagolfpro@gmail.com

Yksittäiset ja muutaman kerran treenikokonaisuudet:

Järjestän läpi kevään, kesän ja syksyn lyhyempiä treenikokonaisuuksia aina yhden kerran harjoituksista muutaman viikon harjoituksiin, jossa on aina jokin teema. Näin voit osallistua juuri siihen osa-alueen treeneihin, jossa koet olevan kehittämisen varaa.

Yksityistunnit:

Tarjoan koko kauden myös yksityisopetuksia ma-to, joista ke-to myös iltaisin. Yksityistuntiin kuuluu myös svingin kuvaus muutoksen havainnollistamiseksi oppilaalle. Myös maaliskuussa pääset halutessasi Espon Golf Balanceen yksityistunnilleni, jos ei malta odottaa Rinkun rangen aukeamista.

Peliopetus:

Järjestän tulevan kauden aikana myös peliopetusryhmätreenejä, jossa käymme läpi kentällä pelaamisen sudenkuoppia sekä taktisia valintoja, jotta kierrokset olisivat jatkossa tasaisempia. Nämä ovat viime vuosina olleet erityisen tykättyjä ja parantaneet monien tuloksen tekoa kentällä.

Pelimatkat: 

Järjestän loppuvuodesta -17 ja kauden -18 alkukeväällä Thaimaahan peli- ja opetusmatkoja, johon mahtuu mukaan 12 golfaria kerralla. Ryhmäkoko on tarkoituksella pieni, jotta kaikkien kanssa tulee tutuiksi ja jokaiselle riittää aikaa niin opetustilanteissa, kentällä kuin illanvietoissakin. Thaimaasta löytyy hyviä ja kohtuuhintaisia kenttiä, jonne olen vienyt vuosien mittaan paljon golfareita. Matkan hinta on myös aina kohtuullinen johtuen yhdessä vuokrattavasta Villasta ja itse varattavista lennoista. Matkoista voi kysellä minulta kauden mittaan.

Green Card -kurssit:

Vastaan Ringsidessa tulevalla kaudella arkipäivien green card -kurssien järjestämisestä. Jos haluaisit perheenjäsenestäsi, tuttavastasi tai työkaveristasi itsellesi peliseuraa, niin järjestän kursseja läpi kauden pääosin ma-ti -iltoina. Kurssini ovat kuluneen kahdeksantoista vuoden aikana saaneet kiitosta osallistujilta hyvästä oppimisilmapiiristä. Kursseilla on aloittaja tuntenut olonsa mukavaksi, kun ei ole tarvinnut jännittää uuden lajin aloittamista. Hyvällä fiiliksellä ja kannustavassa ympäristössä se oppiminenkin onnistuu helpoiten ja Green Cardin jälkeen on hyvä jatkaa kohti jatkoharjoittelua ja pelaamista.

Yksittäisistä teematreeneistä, yksityistunneista, peliopetuskerroista, pelimatkoista ja Green Card -kursseista löydät myöhemmin lisätietoa ja aikatauluja Ringsiden kotisivuilta tai voit lähettää minulle sähköpostia: laulavagolfpro@gmail.com

Musiikkia ilman golfia tai golfin kanssa:

Teen läpi vuoden sekä duo- että koko bändin voimin coverkeikkaa niin yritystilaisuuksissa (pikkujoulut, kick-offit, yritysgolfkisat) kuin yksityistilaisuuksissakin (merkkipäivät, häät jne.), joten tulemme mielellämme viihdyttämään musiikillisesti tapahtumaanne. Kysy myös golfyrityskilpailupakettia, jossa vedän putti-, chippi- tai svingiklinikan lämmittelynä ennen kisaa, pelaan avainasiakkaanne kanssa kierroksella ja esitämme lopuksi duona musiikkia kilpailun jälkeisessä ruokailussa tai illanvietossa.

Odotan innolla tutustumista rinkkulaisiin ja tulevaa opetuskautta! Toivon, että ehdin jutustelemaan klubilla ja kentällä mahdollisimman monen kanssa jo tällä kaudella. Nähdään siis Ringsidessa kaudella 2017!

Golfterveisin,


Pete Seppälä
Golf Pro, Golfmatkojen järjestäjä, laulaja

laulavagolfpro@gmail.com

Pete Seppälä CV

Kategoriassa Ajankohtaista