Yritystapahtuma

m_16
Järjestä oma kilpailu tai yritystapahtuma, varaa päivä nyt!

Espoo Ringside Golf on mainio paikka oman kilpailun tai yritystapahtuman järjestämiseen. Olemme hyvien kulkuyhteyksien päässä kehä3:n varrella, myös bussilla pääsee aivan kentän portille.

Rinkku_13.5.2016
Klubitalomme ja saunaosastomme on uusittu vuonna 2016. Viihtyisissä pukuhuoneissa on lukittavat pukukaapit ja saunoissa heti valmiit SaunaSampo-kiukaat. Uudesta loungesta avautuu upeat näkymät kentälle.

Tapahtumapakettiimme sisältyy golfkilpailun lisäksi erikoiskilpailut lähimmäs lippua sekä pisin draivi, kilpailun tulospalvelu sekä golfkärryt ja sauna pyyhkeineen. Tapahtumaan voidaan toiveidenne mukaan liittää myös aamiaistarjoilu, eväspaketti ja ruokatarjoilu sekä palkintojen jako klubiravintolassamme kilpailun jälkeen. Golfia pelaamattomille voimme tarjota golfiin tutustumisen kenttämme pron vetämänä.

Räätälöimme tapahtumanne toiveiden mukaan, kysy vapaita aikoja ja pyydä tarjous toimitusjohtaja ari.vepsa@ringsidegolf.fi puh 010 501 3105.

Ravintolalogo-la_pina_kyva_

Klubiravintolamme on avoinna kaikille, tervetuloa! Järjestämme tarjoilut yritystapahtumiin ja kilpailuihin, pyydä tarjous!

Ringside klubiravintola tarjoiluehdotuksia 2020

Klubiravintola
Puh 010 501 3108

Ravintolapalvelut
Jussi Kivi
jussi.kivi@helmicatering.fi
Puh 0400 819 484

Helmi Catering
Mari Lilja
catering@helmicatering.fi
mari.lilja@helmicatering.fi
Puh. 040 761 6154

Helmi Catering