Ringside Cup

Ringside Cup 2021 käynnistyy 17.5.2021!

Kilpailu pelataan Gamebookissa, sarjat ja tarkemmat ohjeet päivitetään pikapuolin.


ringside_cup_logo

 

Kilpailuohje Ringside Cup 2020

Ohjeita Golf Gamebookin käyttöön


Tradehit Challenge

Tradehit Challengessa kerätään bogeypisteitä väylä kerrallaan kaikissa Ringside Cupin osakilpailuissa. Ensimmäisessä osakilpailussa huomioidaan tulos väylältä yksi, seuraavalla viikolla tulos väylältä kaksi ja niin edelleen. Cupin viimeisessä osakilpailussa Grande Finalessa huomioidaan kahden viimeisen väylän tulokset ja voittaja on se, joka saa kerättyä eniten pisteitä kaikilta 18 väylältä. Vain yhdessä ennalta ilmoitetussa sarjassa voi osallistua Tradehit Challenge-kilpailuun.

– merkitse itse viikoittain kyseisen viikon väylän pistebogeytulos klubitalolla olevaan taulukkoon! Vain yhdessä sarjassa voi
osallistua.

Tradehit taulu 2016

Eclectic

Eclectic on Ringside Cup-viikkokilpailun yhteydessä pelattava, koko kauden kestävä toinen erikoiskilpailu, jossa pelataan jokaisen pelaajan osalta parhaista väylätuloksista. Voittaja on se, joka saa näin kerättyä parhaan scr-tuloksen kahdeksaltatoista väylältä. Kilpailu on kaikkien Ringside Cupin sarjojen yhteinen eikä kilpailuun ole erillistä maksua. Kilpailuun osallistuvat merkitsevät itse parhaat väylätuloksensa (birkut ja eaglet) toimiston seinällä olevaan taulukkoon. Parhaat palkitaan kauden lopussa erinomaisin palkinnoin!

– muista itse merkitä kauden parhaat väylätuloksesi klubitalolla olevaan taulukkoon (birkut, eaglet). Vain yhdessä sarjassa voi osallistua. Grande Finalessa voi vielä parantaa tulosta.

Tulosseuranta

Ringside Cupin kokonaistilannetta voit seurata Golf Gamebookista.

Tradehit Challenge tilanne

Merkitkää itse tulokset viikoittain klubitalon seinälle olevaan taulukkoon.

Eclectic tilanne

Merkitkää itse tulokset viikoittain klubitalon seinällä olevaan taulukkoon.

Ringside Cup palkinnot

Sarjojen voittajat palkitaan viikoittain. Kauden päätteeksi palkitaan sarjojen parhaat.

Grande Finale

Ringside Cup Grande Finale pelataan sunnuntaina 6.9.2020. Grande Finalessa jaossa olivat kaksinkertaiset pisteet. Vähintään kuuteen osakilpailuun osallistuneilla oli osallistumisoikeus Grande Finaleen.