Ringside Cup

Ringside Cup 2021

Ringside Cup-viikkokilpailusarja pelataan Golf Gamebookissa. Ilmoittaudu suoraan valitsemaasi sarjaan ja varaa lähtöaika Golfboxista. Varmista, että sinulla on merkkari koko kilpailukierroksen ajan mukana. Lähde pelaamaan ja syötä tulokset Gamebookiin. Varmista, että tuloksesi on oikein syötetty ja pelaamaasi sarjaan.

Ringside Cup 2021 tulospalvelu

Ringside Cup-tulospalvelu hoidetaan Golf Gamebookissa. Gamebook on uusinut koko käyttöjärjestelmänsä alustan kevään aikana ja he eivät vielä ole saaneet kaikkia asetuksia testattua ja otettua käyttöön. He tekevät päivityksiä koko ajan, mutta vielä puuttuu mm. viikkokisamoduulista tasatulosten järjestyksen määrittäminen ja sen jälkeen tulosten siirto rankingiin.

Näitä asetuksia joudumme vielä hetken odottamaan, ennen kuin pystymme päivittämään rankingpisteitä eteenpäin, tällä hetkellä rankingissa näkyy vain kolme ensimmäistä viikkoa.

Määritys tasatuloksissa

Tasatuloksissa HCP- ja PB-sarjoissa sijoitus määräytyy tarkan tasoituksen mukaan, pienempi tasoitus voittaa.

SCR-sarjoissa sijoitus tasatuloksissa määräytyy matemaattisesti, viimeisten 9, 6, 3 tai 1 reiän tuloksen mukaan. Viimeiset reiät huomioidaan aina kentän viimeisten väylien (10-18) mukaan, riippumatta aloitusväylästä.

Tulosten kirjaaminen

Näin pääset täyttämään tuloksia:

  • avaa puhelimessa Gamebook-aplikaatio
  • valitse PELAA GOLFIA
  • valitse ESPOO RINGSIDE GOLF
  • valitse KILPAILU, mihin olet ilmoittautunut
  • OSALLISTU ja ala täyttämään tuloksia
  • muista pelin jälkeen päättää kierros

Mikäli sinulla on ongelmia tulostensyötössä Gamebookissa, kirjaa tulokset tuloskortille ja ole yhteydessä caddiemasteriin.

Hyvää peliä!

Seuraa tuloksia

Ringside Cup Tour 2021


ringside_cup_logo

Kilpailuohje Ringside Cup 2021


Tradehit Challenge

Tradehit Challengessa kerätään bogeypisteitä väylä kerrallaan kaikissa Ringside Cupin osakilpailuissa. Ensimmäisessä osakilpailussa huomioidaan tulos väylältä yksi, seuraavalla viikolla tulos väylältä kaksi ja niin edelleen. Cupin viimeisessä osakilpailussa Grande Finalessa huomioidaan kahden viimeisen väylän tulokset ja voittaja on se, joka saa kerättyä eniten pisteitä kaikilta 18 väylältä. Vain yhdessä ennalta ilmoitetussa sarjassa voi osallistua Tradehit Challenge-kilpailuun.

– merkitse itse viikoittain kyseisen viikon väylän pistebogeytulos klubitalolla olevaan taulukkoon! Vain yhdessä sarjassa voi
osallistua.

Tradehit taulu 2016

Eclectic

Eclectic on Ringside Cup-viikkokilpailun yhteydessä pelattava, koko kauden kestävä toinen erikoiskilpailu, jossa pelataan jokaisen pelaajan osalta parhaista väylätuloksista. Voittaja on se, joka saa näin kerättyä parhaan scr-tuloksen kahdeksaltatoista väylältä. Kilpailu on kaikkien Ringside Cupin sarjojen yhteinen eikä kilpailuun ole erillistä maksua. Kilpailuun osallistuvat merkitsevät itse parhaat väylätuloksensa (birkut ja eaglet) toimiston seinällä olevaan taulukkoon. Parhaat palkitaan kauden lopussa erinomaisin palkinnoin!

– muista itse merkitä kauden parhaat väylätuloksesi klubitalolla olevaan taulukkoon (birkut, eaglet). Vain yhdessä sarjassa voi osallistua. Grande Finalessa voi vielä parantaa tulosta.

Tulosseuranta

Ringside Cupin kokonaistilannetta voit seurata Golf Gamebookista.

Tradehit Challenge tilanne

Merkitkää itse tulokset viikoittain klubitalon seinälle olevaan taulukkoon.

Eclectic tilanne

Merkitkää itse tulokset viikoittain klubitalon seinällä olevaan taulukkoon.

Ringside Cup palkinnot

Sarjojen voittajat palkitaan viikoittain. Kauden päätteeksi palkitaan sarjojen parhaat.

Grande Finale

Ringside Cup Grande Finale pelataan sunnuntaina 18.9.2021. Grande Finalessa jaossa olivat kaksinkertaiset pisteet. Vähintään kuuteen osakilpailuun osallistuneilla oli osallistumisoikeus Grande Finaleen.