Ringside Cup

Ringside Cup 2021

Tämän kauden Ringside Cup palkinnot on noudettavissa caddiemasterilta.

Onnittelut voittajille ja palkituille!

Ringside Cup 2021 tulospalvelu

Ringside Cup-tulospalvelu hoidetaan Golf Gamebookissa.

Ringside Cup-tulokset on päivitettu 8.8.2021.

Määritys tasatuloksissa

Sarjojen viikkovoittajien sijoitus määräytyy tasatuloksissa HCP- ja PB-sarjoissa tarkan tasoituksen mukaan, pienempi tasoitus voittaa. Ranginpisteet jaetaan tasatuloksissa olevien kesken.

SCR-sarjoissa viikkovoittajat tasatilanteissa ratkotaan matemaattisesti, viimeisten 9, 6, 3 tai 1 reiän tuloksen mukaan. Viimeiset reiät huomioidaan aina kentän viimeisten väylien (10-18) mukaan, riippumatta aloitusväylästä. Ranginpisteet jaetaan tasatuloksissa olevien kesken.

Tulosten kirjaaminen

Näin pääset täyttämään tuloksia:

  • avaa puhelimessa Gamebook-aplikaatio
  • valitse PELAA GOLFIA
  • valitse ESPOO RINGSIDE GOLF
  • valitse KILPAILU, mihin olet ilmoittautunut
  • OSALLISTU ja ala täyttämään tuloksia
  • muista pelin jälkeen päättää kierros

Mikäli sinulla on ongelmia tulostensyötössä Gamebookissa, kirjaa tulokset tuloskortille ja ole yhteydessä caddiemasteriin.

Hyvää peliä!

Seuraa tuloksia

Ringside Cup Tour 2021


ringside_cup_logo

Kilpailuohje Ringside Cup 2021


Tradehit Challenge

Tradehit Challengessa kerätään bogeypisteitä väylä kerrallaan kaikissa Ringside Cupin osakilpailuissa. Ensimmäisessä osakilpailussa huomioidaan tulos väylältä yksi, seuraavalla viikolla tulos väylältä kaksi ja niin edelleen. Cupin viimeisessä osakilpailussa Grande Finalessa huomioidaan kahden viimeisen väylän tulokset ja voittaja on se, joka saa kerättyä eniten pisteitä kaikilta 18 väylältä. Vain yhdessä ennalta ilmoitetussa sarjassa voi osallistua Tradehit Challenge-kilpailuun.

– merkitse itse viikoittain kyseisen viikon väylän pistebogeytulos klubitalolla olevaan taulukkoon! Vain yhdessä sarjassa voi
osallistua.

Tradehit taulu 2016

Eclectic

Eclectic on Ringside Cup-viikkokilpailun yhteydessä pelattava, koko kauden kestävä toinen erikoiskilpailu, jossa pelataan jokaisen pelaajan osalta parhaista väylätuloksista. Voittaja on se, joka saa näin kerättyä parhaan scr-tuloksen kahdeksaltatoista väylältä. Kilpailu on kaikkien Ringside Cupin sarjojen yhteinen eikä kilpailuun ole erillistä maksua. Kilpailuun osallistuvat merkitsevät itse parhaat väylätuloksensa (birkut ja eaglet) toimiston seinällä olevaan taulukkoon. Parhaat palkitaan kauden lopussa erinomaisin palkinnoin!

– muista itse merkitä kauden parhaat väylätuloksesi klubitalolla olevaan taulukkoon (birkut, eaglet). Vain yhdessä sarjassa voi osallistua. Grande Finalessa voi vielä parantaa tulosta.

Tulosseuranta

Ringside Cupin kokonaistilannetta voit seurata Golf Gamebookista.

Tradehit Challenge tilanne

Merkitkää itse tulokset viikoittain klubitalon seinälle olevaan taulukkoon.

Eclectic tilanne

Merkitkää itse tulokset viikoittain klubitalon seinällä olevaan taulukkoon.

Ringside Cup palkinnot

Sarjojen voittajat palkitaan viikoittain. Kauden päätteeksi palkitaan sarjojen parhaat.

Grande Finale

Ringside Cup Grande Finale pelataan sunnuntaina 18.9.2021. Grande Finalessa jaossa olivat kaksinkertaiset pisteet. Vähintään kuuteen osakilpailuun osallistuneilla oli osallistumisoikeus Grande Finaleen.