Pelaaja Ensin-asiakastyytyväisyyskysely

Hyvät pelaajat,

Pyrkimyksenämme on jatkuvasti kehittää Ringside Golfia. Siksi olemme pelaajiemme edun vuoksi päättäneet jatkaa yhteistyötä Suomen Golfliiton ja heidän projektikumppaninsa Players 1st kanssa.

”Pelaaja Ensin” tyytyväisyyskysely antaa meille mahdollisuuden hyödyntää kokemuksianne golfyhteisössämme ja seurata kehitystämme.

Haluamme edelleen parantaa tietämystämme niistä olosuhteista ja tekijöistä, jotka vaikuttavat pelaajiemme kokemuksiin sekä nähdä mihin suuntaan asiakaskokemuksenne on kehittynyt. Tämä tieto antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää golfyhteisöämme sellaiseksi, että sinä pelaajana olet etusijalla ja saat parhaan mahdollisen kokemuksen.

Vastaukset käsitellään anonyymeinä eikä jäsentietoja käytetä muuhun kuin kyselyn toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen eikä niitä anneta eteenpäin muille osapuolille.

Tulette saamaan tämän vuoden aikana kyselykutsun sähköpostiinne, johon lämpimästi toivomme vastauksianne. Kukin täysi-ikäinen jäsen tulee saamaan yhden kyselykutsun kauden aikana.

Ensimmäiset kyselykutsut lähetetään toukokuun 29.päivä, seuraavat kyselyt lähtevät heinäkuussa ja syyskuussa.

Palauteterveisin,

Espoo Ringside Golf ERG ry ja Espoo Ringside Golf Oy

Kategoriassa Ajankohtaista