Patu otti voiton Finnish Tourilla

Peter Erofejeff otti voiton (-2) kauden toisessa Finnish Tourin osakilpailussa Alastaro Golfissa. Patu sivusi kisassa viimeisellä kierroksella Alastaro Golfin kenttäennätystä (68 lyöntiä)  ja nousi kisassa yhden lyönnin voittoon.

Kisassa oli mukana myös Jere-Joonas Hyytiäinen ja Henri Pyykölä, mutta he eivät selvittäneet kahden kierroksen jälkeistä cut:ia.

Tulokset

Finnish Tour uutiset

Golfpiste.com uutinen


Junior Challenge Tour

Kauden toinen Junior Challenge Tourin osakilpailu etelä/itä-lohkossa pelattiin sunnuntaina 21.5.2017 Porvoo Golfissa. Rinkun pojat jatkoivat vahvoja otteita ja Bart Eräkangas sijoittui kisassa jaetulle kahdeksannelle sijalle tuloksella 77 ja Antti Vahvaselkä oli 12. tuloksella 78, Niklas Halminen oli 39. (tulos 84) ja Joni Lehtiaho 72. (tulos 95).

Tulokset


Future Tour

Kahdeksanvuotias Robin Suomi osallistui Future Tourin (ennen Tsemppitour) etelä/länsi-lohkon osakilpailuun Pickala Golfissa ja sijoittui  easy 18r-sarjassa viidenneksi (37 bp).

Tulokset


MID-Tour

Kauden ensimmäiset MID Tourin osakilpailut pelattiin viikonloppuna 20.-21.5.2017. Miehet aloittivat kauden Vuosaari Golfissa ja naiset Hill Side Golfissa.

Vuosaaressa oli Rinkusta paikalla peräti kuusi kilpailijaa. Jesse Särkisillan sijoitus oli 33. (+ 14) ja Mikko Pirisen 47. (+17).

Tommy Gulin, Henrik Lahti, Joonas Hinkkanen ja Mikko Korkalainen eivät selvittäneet cut:ia.

Vuosaari tulokset

Hill Sidessa oli Rinkusta mukana  kaksi ladya. Päivi Vanttajan sijoitus oli 11. (+24) ja Virpi Vuorisen 26. (+34).

Hill Side tulokset

MID Tour

Kategoriassa Ajankohtaista, Yleinen