Parkwash jatkaa Ringside Golfilla sunnuntaisin

18.6. Ringside Golfilla autoja pessyt Parkwash tarjoaa palvelua jatkossa joka sunnuntai. Auto pestään pysäköinnin aikana suoraan parkkiruudussa hellävaraisella ja ympäristöystävällisellä menetelmällä, joka kuluttaa vain noin litran vettä pesua kohden ja jättää autoon vettä hylkivän suojapinnan. Voit siis pysäköidä mihin haluat, eikä edes avaintenluovutusta tarvita!

Pesun voi tilata helposti ennakkoon verkkokaupasta parkwash.fi/golf tai lähettämällä viestin ”PWGOLF” numeroon 050 322 3436, jolloin kysymme paluuviestillä tarvittavat lisätiedot. Sunnuntaisin pesun voi ostaa myös suoraan paikan päällä olevalta pesijältä. Suosittelemme kuitenkin käyttämään ennakkotilausta, sillä pesijä ei välttämättä ole paikalla juuri silloin, kun saavut kentälle.
Pesun hinta on 35 euroa normaalikokoiselle henkilöautolle ja 39 euroa tila-autolle tai katumaasturille. Tarjoamme tyytyväisyystakuun!

HUOM! Valitettavasti emme voi pestä autoja sateella. Mikäli olet tilannut pesun, mutta sade estää sen toimittamisen, voimme sopia myöhemmästä ajankohdasta tai palauttaa rahasi.

Kysyttävää? Otathan yhteyttä suoraan Parkwashiin: info@parkwash.fi tai 050 322 3436.

Kategoriassa Ajankohtaista