Paripelimestaruuskilpailut

Kauden 2018 paripelimestaruudet on pelattu!


Naisten paripelimestaruuden veivät kolmatta kertaa peräkkäin Jaana Angeria ja Virpi Vuorinen.

Miesten mestarit sen sijaan vaihtuivat ja paripelimestariksi pelasivat Mikko Rossilahti ja Jesse Särkisilta.

Paripelimestiksissä Jaana Angeria ja Virpi Vuorinen starttasivat ensimmäisellä kierroksella parhaiten pelaten Best Ball-kierroksen tulokseen 79. Toisena olivat Martina Grénman ja Katja Mäkeläinen yhden lyönnin perässä ja kolmantena Henrietta Lahti ja Eeva Vepsä kuusi lyöntiä kärjestä.

Myös toisella kierroksella Angeria-Vuorinen pelasivat parhaan tuloksen 89, vieden naisten paripelimestaruuden tuloksella 168 (+22). Mäkeläinen-Grénman ottivat hopeaa tuloksella 175 (+29) ja Lahti-Vepsä pronssia tuloksella 177 (+31).

Naisten tulokset

Miehissä parhaiten kilpailun Best Ballissa aloittivat Antti Vahvaselkä ja Bart Eräkangas sekä J-J Hyytiäinen ja Joni Lehtiaho tuloksella 66 (-7). Kolmantena olivat Pekka Savola ja Jyrki Tiilikainen tuloksella 70 (-3), neljättä sijaa jakoivat Mikko Rossilahti ja Jesse Särkilahti sekä Olavi Hietikko ja Andrew Cannon tuloksella 71 (-2).

Foresomessa toisella kierroksella nähtiin jopa pientä draamaa, kun väylällä 13. Vahvaselkä-Eräkangas avasivat pitkälle metsään ja menettivät kisan johdon. Lopussa myös Hyytiäinen-Lehtiaho takkuilivat puttipelissä ja takaa paripelimestiksien voittoon nousivat tasaisen vahvalla pelillä Mikko Rossilahti ja Jesse Särkisilta tuloksella 148 (+2). Toiseksi sijoittuivat Antti Vahvaselkä ja Bart Eräkangas tuloksella 150 (+4) ja samalla tuloksella kolmanneksi Jere-Joonas Hyytiäinen ja Joni Lehtiaho.

Vahvaselkä-Eräkangas ja Hyytiäinen-Lehtiaho pelasivat kummankin kierroksen tasatulokseen 66+84, mutta hopeatila ratkesi paremmalla viimeisellä kuudellä reiällä (v6).

Miesten tulokset

Kisat sujuivat hienosti hellesäässä, kiitokset vielä vapaaehtoisille toimitsijoille.


Kisainfo

Paripelimestaruuskilpailut alkavat lauantaina 14.7.2018 klo 8:00, ensimmäiselle kierrokselle starttaavat ensin naiset ja heidän perään miehet. Ensimmäisellä kierroksella pelataan Best Ball. Toiselle kierrokselle startataan klo 13:30 ja pelimuotona on Four Some. Mestarit ja mitalistit ovat selvillä lauantaina illalla.

Lauantaina aamulla ennen kilpailua kenttä ja palloränni on suljettu.

Lähtöajat 1. kierros

Tulospalvelu

Väliaikatuloksia kerätään väylien 5, 9 ja 14. jälkeen.

Livescoring


Kuvagalleria


 

Kategoriassa Ajankohtaista