Padel tulee Ringsiden Golfiin

Superpadel Ringsiden kenttien betonianturoiden valu käynnissä. Ensi viikolla asfaltoidaan. Eipä aikaakaan, kun Espoon Niipperi saa omat padelkentät 💛😎


Yllätys! Alkukesän aikana Ringsiden Golfiin avataan kaksi padel-kenttää.

Padelin harrastaminen on huimassa kasvussa Suomessa. Harrastajamäärän lisääntymisen esteenä on tällä hetkellä harrastuspaikkojen vähyys. Padel sopii sosiaalisena lajina hyvin golfyhteisöön, sillä sitä pelataan nelinpelinä. Moni golfin harrastaja on jo hurahtanut lajiin tai ainakin nähnyt sitä pelattavan Espanjan golfmatkallaan.

Ringside Golf pystyy tarjoamaan paremmat puitteet ulkopadelin pelaamiseen, kuin moni muu ulkokenttä. Rinkun caddiemasterilta saa jatkossa vuokrattua padel-mailat tai ostettua varusteet kovaankin peliin. Suihkut ja saunat ovat pelaajien käytössä ja ravintolasta saa herkulliset annokset ja kylmät juotavat pelin jälkeen.

Padel-kentät rakentaa Superpadel Oy, jonka kanssa on myös tehty monivuotinen yhteistyösopimus padel-kenttien operoinnista. Superpadelin takana on Rinkun pitkäaikainen yhteistyökumppani Supergolf.

Kentät rakennetaan sisääntulotien varrelle ja kenttien rakennustyöt alkavat heti kun toimenpidelupaan saadaan leima. Toivottavasti verkot saadaan kireälle ja padel-pallot liikkeelle vielä ennen juhannusta. Tiedotamme hankkeen edistymistä kotisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa.

Superpadel Ringside

Superpadel

Kategoriassa Ajankohtaista