Osakaskysely julkaistu

Arvoisa Espoon Ringside Golf Oy:n osakkeenomistaja

Vuoden 2020 alussa yhtiön hallitus asetti työryhmän, jonka tehtävänä on löytää malli tuleville toimintavuosille kuuntelemalla yhtiön osakkaita. Covid-19 pandemia sekä myöhästytti, että vaikeutti sen toimintaa.

Kaikesta huolimatta loppukesästä työryhmä aloitti toimintansa ja se toimii kolmessa osa-alueessa, jotka ovat Omistus, Yhtiö ja Kenttä. Tämän työn tuloksena työryhmä lähestyy ERG Oy:n osakkaita tällä verkkokyselyllä, jolla osakkeenomistajat pääsevät mukaan työskentelyyn.

Hallitus pyytää kaikkia osakkeenomistajia mahdollisuuksien mukaan vastaamaan kyselyyn ja kertomaan oman mielipiteensä ERG Oy:n ja golfkenttämme kehityksestä. Vastaaminen on osakkeenomistajan vaikutuskeino tulevaisuuden Rinkkuun.

Jos et ole saanut meiltä kyselylinkin sisältävää sähköpostia, niin ilmoitatko oman sähköpostiosoitteesi erg@ringsidegolf.fi ja lähetämme Sinulle kyselyn. Tarkista myös roskapostikansiosi, mikäli kyselyn viesti on ohjautunut sinne. Viestin lähettäjänä on Mika Rytkönen ERG Työryhmä / mirytkon@gmail.com. Kyselyyn voit vastata 4.4 asti.

Terveisin,

Jukka Nylander
ERG Oy, hallituksen puheenjohtaja

Kategoriassa Ajankohtaista