Golf ja terveys

Suomen tervein golfseura

Kuten monet teistä tietävätkin niin terveys ja hyvinvointi ovat olleet golfin ohella itselleni aina todella tärkeitä asioita elämässä. Nykyaikana meillä on käytössämme enemmän tietoa kuin ennen, mutta siitä huolimatta voimme huonommin kuin koskaan aikaisemmin. Mistä tämä johtuu ja miten voimme varmistaa että ruokavaliomme on tasapainossa? Syömmekö itsemme terveeksi vai sairaaksi? Muun muassa nämä kysymykset saivat minut käynnistämään tämän projektin, Suomen tervein golfseura.

Mistä on kyse?

Suomen tervein golfseura on projekti, jolla pyritään lisäämään tietoutta tasapainoisesta ruokavaliosta ja elimistön rasvahappojen vaikutuksesta terveyteen ja suorituskykyyn. Projektin aikana osallistujien ruokavalion tasapainoa testataan ja jokainen osallistuja saa tarkan analyysin omasta rasvahappotasapainosta.

Kenelle projekti on tarkoitettu?

Projektin tarkoitus on tavoittaa kaikki Ringside Golfin jäsenet. Oli tavoitteesi sitten jaksaa pelata 18 reiän kierros väsähtämättä viimeisillä rei’illä, harjoitella koko päivä virkeänä tärkeää turnausta varten tai nauttiaksesi golfista terveänä koko kauden niin voit osallistua projektiin mukaan.

Miten pääsen mukaan?

Projektiin pääset mukaan osallistumalla projektin esittelyyn, joita järjestetään kevään aikana tai olemalla yhteydessä suoraan minuun (samuli@golfbalance.fi tai 050-4474999).

Aikataulut:

Projektin esittely Rinkun klubitalolla maanantaina 20.3 klo 17.30-18.30. Mukaan mahtuu 20 ensimmäistä ilmoittautumisjärjestyksessä. Tule vain kuuntelemaan mistä on kyse, ei sitoutumispakkoa 🙂

Tehdään meistä kaikista terveempiä, Samuli!

Tästä linkistä voit lukea hieman lisää rasvahappotasapainosta.

Tästä maailmankuulun lääkärin ”tunnustus” sydän-ja verisuonitautien todellisesta syystä.

Urheilijan palautumisesta ja rasvahappojen merkityksestä voi lukea täältä.

Todella kattava yhteenveto erilaisista rasvahappojen vaikutuksista.

Laihduttajille.