Aurinkoinen Naisten Pankki Open 2021

Naisten Pankki Openin 10-vuotisjuhlakiertue saapui Rinkkuun lauantaina 22.5.2021.

Hyväntekeväisyyskilpailun pelaajakohtaisesta kilpailumaksusta lahjoitettiin 30 euroa Naisten Pankille, joka tukee hauraassa asemassa elävien naisten yrittäjyyttä ja koulutusta Afrikassa, Lähi-idässä sekä Aasiassa. Rinkun kisassa oli mukana 64 pelaajaa ja näin saatiin kerättyä 1920 euroa – eli 30 Ammattia.

Aurinkoisessa ja melko tuulisessa säässä voittoon pelasivat Tampereelta kisaamaan tulleet Ville Koivisto ja Mikael Mäkisalo, joka voitti myös yhden erikoiskilpailuista. Voittoon vaadittiin tässä kisassa 46 pistettä.

Toiseksi sijoittuivat – samalla 46 pisteellä, mutta korkeammalla tasoituksella – Anne Huomanen ja Laura Huomanen.

Kolmannen sijan nappasivat 44 pisteellä Leena Lepola ja Sisko Seppä.

Neljänneksi ja viimeiselle palkintosijalle pelasivat Juhani Kurronen ja Marja Rasi-Kurronen.

Suomalainen Naisten Pankki tukee hauraassa asemassa elävien naisten ammattikoulutusta, yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa kestävän kehityksen periaattein seitsemässä maassa Afrikassa, Aasiassa ja Lähi-idässä. Voimavarana ovat aktiiviset vapaaehtoiset, tärkeät lahjoittajat ja vastuulliset yrityskumppa-nit. Naisten Pankin varoja hallinnoi ja hankkeita sekä varainhankintaa toteuttaa Kirkon Ulkomaanapu.

Naisten Pankki Open -kilpailut ovat kaikille golfaajille avoimia ikään, sukupuoleen ja tasoitukseen katsomatta. Pelimuoto on leppoisa 18 reiän pistebogey scramble -parikilpailu.  Osakilpailujen parhaat parit palkitaan, ja voittajapari saa kutsun syyskuussa pelattavaan finaaliin kilvoittelemaan yhteistyökumppaneiden lahjoittamasta golfmatkasta Espanjaan.

Naisten Pankki Open -kisojen onnistumista tukevat paikalliset golfklubit, jotka lahjoittavat jokaisen pelaajan osallistumismaksusta 30 euroa Naisten Pankille. Tämä summa on yhden ammatin arvo Naisten Pankin hankemaissa.

Lisätiedot: www.naistenpankki.fi/golfNaisten Pankki Open 22.5.2021 –  Ilmoittaudu mukaan tästä online

Tervetuloa Naisten Pankki Openin osakilpailuun

Lauantai 22.5.2021, yhteislähtö klo 09:00

Kilpailu on avoin kaikille Suomen Golfliiton jäsenseurojen jäsenille.

Pelimuoto 18 reiän pariscramble pistebogey 1⁄4 -tasoituksin. Korkein tuloslaskennassa huomioitava tarkka tasoitus on 36. Joukkueen maksimipelitasoitus on alhaisemmalla tasoituksella pelaavan pelitasoitus. Miehet pelaavat keltaiselta tiiltä, naiset ja alle 10-vuotiaat juniorit pelaavat punaiselta tiiltä.

Vapaaehtoisella 10 €:n lisälahjoituksella voi osallistua seuraaviin erikoiskilpailuihin. Lahjoitus maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä caddiemasterille.

Väylä 2, lähimmäs lippua, Mercedes Benz

Väylä 12, lähimmäs lippua, BDO

Kilpailumaksu 50 €/pelaaja, sisältää kisalounaan. Kilpailumaksusta lahjoitetaan 30 €/pelaaja suoraan Naisten Pankin työn tukemiseen.

Sitovat ilmoittautumiset klubille. Mikäli sinulla ei ole peliparia, voit ilmoittautua myös yksin, jolloin kisan järjestäjä muodostaa yksin ilmoittautuneista peliparit.

Kilpailussa palkitaan neljä (4) parasta joukkuetta Mercedes-Benzin, Enston, Fazerin tai Rimita Greenin lahjoittamilla tavarapalkinnoilla. 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi 10. sijalle sijoittunut joukkue palkitaan! Palkintojen saaminen edellyttää paikallaoloa.

Osakilpailun voittajajoukkue kutsutaan Kullo Golfissa 4.9.21 pelattavaan finaaliin. Finaalin voittajapari pääsee Via Nordin, KLM:n ja Mercedes-Benzin järjestämälle pelimatkalle Espanjaan, Hotel Peralada Wine Spa & Golf.

Kilpailujärjestelyissä noudatetaan kulloinkin voimassa olevia poikkeusolojen ohjeistuksia ja klubin ohjeita. Pidätämme oikeuden kisajärjestelyjen muutoksiin viranomaisten koronaepidemiaa koskevien ohjeistusten mahdollisesti muuttuessa.

Tervetuloa Golfaamaan Ammatteja Kehitysmaiden Naisille!


Voit maksaa kilpailumaksun etukäteen MobilePaylla:

Naisten Pankki Open 50 €

Osallistu erikoiskilpailuihin 10 €

Vapaaehtoisella 10 €:n lisälahjoituksella voi osallistua seuraaviin erikoiskilpailuihin.

Väylä 2, lähimmäs lippua, Mercedes Benz

Väylä 12, lähimmäs lippua, BDO

Kategoriassa Ajankohtaista