Naisten lähipeli 8.5.2021

Lauantaina 8.5. oli monivuotisen perinteen mukainen naisten lähipeli–tapahtuma. Torstaille suunniteltu ensimmäinen osa jouduttiin perumaan huonon sääennusteen takia. Kuten kuvista huomaa, taivas oli lauantainakin monena hamaan sävynä, muttei onneksi meitä vettänyt ja oppimisen ilo piti mielialan aurinkoisena. Paikalla oli juuri aloittaneita ja meitä, jotka olemme onneksemme saaneet nämä jo useamman kerran oppia, mutta myös unohtaa,

Tänä vuonna vetäjänä toimi kilpailutoimikunnan puheenjohtaja Nikke Tyry. Hänen lisäkseen opettajina oli 4 edustuspelaajaamme ja ihanana lisänä ”pallo-koira” Junnu.

Niken tavoite oli opettaa meille lyhyt, matala chippi hyvin pelkistetyllä liikkeellä. Tommy Gulin toi hyviä ajatuksia bunkkerilyöntiin. Krista Bakker puolestaan näytti n. 30 metrisen chipin mallia kolauttamalla heti mallikappaleen lipun talvipönttöön. Ilkka Jokinen auttoi meitä pääsemään mäen alas ja vielä takaisin ylöskin. Ja Jouko Piikillä oli tänäkin vuonna ahdistava, mutta erinomainen putti-harjoite.

Tapahtuma on ollut joka vuosi suosittu ja se on erittäin hyvä muistutus näin pelikauden alle monipuolisen harjoittelun tärkeydestä.

Sydämellinen kiitos ihanat Ladyt ja opet,

Salla

Kategoriassa Ajankohtaista, Naistoimikunta