Virpi Vuorinen ja Henrik Lahti lyöntipelimestarit 2019

Henrik Lahti miesten mestariksi


Henrik Lahti vei toisen kerran ERG lyöntipelimestaruuden, edellinen mestaruus tuli vuonna 2009.

Henu pelasi vakuuttavaa peliä läpi viikonlopun ja kierrostulokset 69, 71 ja 72 riitti yhteistuloksella 212 (-7) viiden lyönnin voittoon Joonas Hinkkasesta 217 (-2). Kolmanneksi pelasi Tuomas Pollari tuloksella 218 (-1).

Miesten tulokset

Virpi Vuorinen naisten mestariksi


Virpi Vuorinen otti ensimmäisen lyöntipelimestaruuden

Virpi pelasi myös vakuuttavaa peliä koko viikonlopun ja otti naisten lyöntipelimestaruuden yhteistuloksella 171 (+25). Virpi pelasi kierrostulokset 85 ja 86. Toiseksi sijoittui seitsemän lyöntiä Virpistä Saara Vahvaselkä 178 (+32) ja kolmanneksi Henrietta Lahti 179 (+33). Mestaruus oli tänä vuonna Virpille jo toinen, sillä hän voitti jo Rinkun reikäpelimestaruuden 2019.

Naisten tulokset

Tulospalvelu

Tulospalvelu kerää väliaikatuloksia reikien 5, 9 ja 14 jälkeen.

Livescoring

Miehet tulokset

Naiset tulokset


Sunnuntai 18.8.2019 mestaruuskilpailujen toinen kisapäivä

  
Jaana Angeria suoritti kärrynpyörä-verryttelun ennen avauslyöntiä

Naiset ovat startanneet mestaruuskilpailujen toiseen päivään.

Seuraa tulospalvelua: Naiset tulokset


Lauantai 17.8.2019 mestaruuskilpailujen ensimmäinen kisapäivä

Miehet

Henrik Lahti otti piikkipaikan lauantain jälkeen

Henrik Lahti avasi mestaruuskilpailun parhaiten, pelaten ensimmäisen kierroksen tulokseen 69 (-4). Toisella kierroksella Henu kävi jo tuloksessa -8, mutta lopetti kierroksen tulokseen 71 lyöntiä (-2) ja johtaa kilpailua kahden kierroksen jälkeen kokonaistuloksella 140 (-6).

Tuomas Pollari pelasi kierrokset 71 (-2) sekä 70 (-3) ja on kisassa toisena kokonaistuloksella 141 (-5), yhden lyönnin Henun takana. Kolmantena on Joonas Hinkkanen yhteistuloksella 142 (-4), Joonas pelasi kummatkin kierrokset tulokseen 71 (-2).

Kovatasoisessa kilpailussa cut-rajaksi muodostui 164 lyöntiä (+18), joka on matalin Rinkun mestisten historiassa. Vuoden 2018 mestiksissä cut-raja oli 170 lyöntiä (+24). Cut-rajan suoritti 30 pelaajaa, jotka jatkavat kolmannelle kierrokselle sunnuntaina.

Miehet starttaavat kolmannelle kierrokselle sunnuntaina klo 10:10 lauantain tulosten mukaan käännetyssä järjestyksessä. Kuuma ryhmä starttaa klo 11:40, miesten mestari ja mitalistit ovat selvillä iltapäivällä neljän aikaan.

Miesten tulokset

Miesten lähtöajat 3.kierros

Naiset


Virpi Vuorinen otti naisten kärkipaikan

Virpi Vuorinen lähtee kärjessä naisten mestiksien toiselle kierrokselle sunnuntaina. Virpi pelasi ensimmäisen kierroksen tulokseen 85 lyöntiä (+12). Toista sijaa jakaa neljä lyöntiä Virpin takana Sirkka Wallin ja Jaana Angeria, tuloksella 89 (+16). Heidän takana onkin tuloslista sitten erittäin tasaista, kolmen lyönnin sisällä on peräti seitsemän naista.

Naiset starttaavat toiselle kierrokselle sunnuntaina klo 9 tulosten mukaan käännetyssä järjestyksessä, kärkiryhmä viimeisenä klo 10:00. Naisten mestari ja mitalistit ovat selvillä iltapäivällä noin kahden aikaan.

Naisten tulokset

Naisten lähtöajat 2. kierros


Kisainfoa

Viikonloppuna 17.-18.8.2019 pelataan seuran lyöntipelimestaruuskilpailut. Miehet aloittavat ensimmäisen kierroksen lauantaina klo 7:30 ja naiset heidän perään klo 11:40. Miehet starttaavat toiselle kierrokselle klo 13 ja viimeinen ryhmä lähtee matkaan klo 17.

Miesten sarjassa suoritetaan cut kahden kierroksen jälkeen ja kolmannelle kierrokselle pääsee mukaan tulosten perusteella 30 parasta sekä tasatuloksessa olevat. Naisten sarjassa ei ole cutia, vaan kaikki jatkavat sunnuntaille.

Naiset starttaavat sunnuntaina toiselle kierrokselle klo 9 ja miehet kolmannelle kierrokselle klo 10, tulosten mukaan käännetyssä järjestyksessä. Seuran mestarit ovat selvillä sunnuntaina iltapäivällä noin klo 16.

Kilpailun tuomari Jukka Nylander 0400 601 426

Kilpailunjohtaja Ari Vepsä 0400 230 500

Tervetuloa seuraamaan mestaruuskilpailuja!

Ennätysmäärä osallistujia, miehiltä vaadittiin mukaan pääsyyn alle 10 tasoitus

Seniorit pelasivat jo omat mestaruuskilpailunsa heinäkuun lopussa ja silloin eri sarjoihin osallistui 72 pelaajaa. Nyt pelattaviin mestaruuskilpailuihin ilmoittautui mukaan ennätysmäärä pelaajia, 90 miestä ja 19 naista. Naiset mahtuivat kaikki mukaan kisaan, mutta miehiä jouduttiin karsimaan ja lopulta kilpailuun otettiin tasoitusten perusteella 75 miestä, mukaan pääsi vielä tasoituksella 9,9.

Mestarit vaihtuvat

Viime vuoden mestarit Krista Bakker ja Peter Patu Erofejeff ovat kilpailemassa Pohjois-Irlannissa, joten he eivät osallistu tänä vuonna mestaruuskilpailuihin. Myös Katri Bakker on Englannissa kisamatkalla, eikä ole mukana mestiksissä.

Sekä naisten- että miesten mestaruuskilpailu tulee olemaan tasainen ja mestareita on erittäin vaikea veikata ennakkoon. Miesten sarjassa Tuomas Pollari on edellisissä mestiksissä esittänyt vakuuttavaa peliä ja Joonas Hinkkanen voitti juuri MID Tourin reikäpelin Suomen mestaruuden kotikentällä, joten heitä nyt ainakin kannattaa seurata tulosluettelossa. Miesten ja naisten sarjoissa on mukana lukuisia pelaajia, joilla on hyvänä päivänä mahdollisuus ottaa mestaruus ja pukea mestarin vihreä takki päälleen ja ajaa auto mestarin parkkipaikalle .

Kategoriassa Ajankohtaista