LASTEN HIIHTOKILPAILUT ja laskiaistapahtuma 25.2.2018

Lasten hiihtokilpailu keräsi 70 osallistujaa, paikalla oli myös paljon huoltajia ja vanhempia. Hiihtokilpailun lisäksi tarjolla oli pulkkamäkeä ja poniratsastusta. Klubiravintola tarjosi hernerokkaa, mehua ja laskiaispullia.

Kiitoksia Vanhankartanon omakotiyhdistykselle tapahtuman järjestelyistä.

Omakotiyhdistys järjestää perinteiset lasten hiihtokilpailut yhteistyössä Ringside Golfin ja MLL Pohjois-Espoon paikallisyhdistyksen kanssa sunnuntaina 25.2.2017 klo 11—13. Kisat pidetään Espoo Ringside Golfin rangella.

Sarjat: alle 5v, 7v, 9v, 11v. ja yli 11v. Nuorimpien hiihtomatka on n. 400m, vanhemmilla lapsilla pidemmät. Matkojen pituudet riippuu tehdyistä laduista ja ne ilmoitetaan paikan päällä. Ilmoittautumiset paikan päällä klo 10:30 -12:00. Lähdöt ilmoittautumisjärjestyksessä klo 11 lähtien.

Omakotiyhdistys jakaa kaikille osallistujille mitalit. Järjestäjät tarjoavat osallistujille hernerokkaa ja mehua, kannustajat voivat ostaa keittoa pientä korvausta vastaan. Klubin kahviossa on tarjolla myös muuta purtavaa, mm. laskiaispullia. Poniratsastusta parkkipaikalla  ja pulkkamäki on myös käytettävissä klubitalon vieressä.

Vapaaehtoisia toimitsijoita tarvitaan muutama, ilmoittautumiset 040-7307008 Matti Huomanen

HUOM! Säävaraus. Viime vuonna jouduttiin tapahtuma perumaan lumipulan vuoksi. Katso yhdistyksen kotisivulta www.voky.fi tilanne, päätös tehdään torstaina hiihtolomaviikolla.

Tervetuloa!

    

LASTEN HIIHTOKILPAILUT ja laskiaistapahtuma 25.2.2018

Kategoriassa Ajankohtaista