Ladytoimikunnalla jälleen vilkas kausi

LADYJEN maanantaiset teematapahtumat jatkavat perinteitään. Tapahtumia on viisi. Osallistuminen yhteen tapahtumaan maksaa viisi euroa. Naisten sunnuntai Rinkun trio 13.6. ja päättäjäistapahtuma narukisa 9r 20.9. maksavat kympin, sisältäen lounaan.

10.-16.5.          ESTEETÖN KIERROS (koronan takia itsenäisesti viikon aikana)

13.6.               RINKUN TRIO

5.7.                 VÄRITRIO SOKEANA YSINÄ

2.8.                 4-MAILAN KISA

20.9.               NARUKISA 9r ja päättäjäiset

Osallistu myös koko kauden kestävään kilpailuun ECLECTIC JA HCP ECLECTIC sekä BIRDIEJAHTIIN. Naisten pukuhuoneesta löytyy ohjeet. Käy tutustumassa niihin ja ole mukana. Vaatii vain vaivan kirjata omat tuloksensa kauden alussa ja sitten ilmoittaa ne ennen päättäjäistapahtumaa allekirjoittaneelle.

Saimme tänä vuonna Ringsideen NAISTEN PANKKI OPENIN 22.t oukokuuta. Se on avoin paripelikilpailu, jossa autetaan kehittyvien maiden naisia koulutukseen ja ammattiin. Tapahtuma vetikin runsaasti osallistuja.

Naisten Pankkiin lahjoitetut varat päätyvät erittäin hyvällä hyötysuhteella avustushankkeisiin, joiden vaikuttavuus on suuri.

Osallistu rohkeasti mukaan tähänkin hienoon tapahtumaan. Upeaa, että saamme olla näin mahtavassa projektissa mukana!

Tule rohkeasti mukaan, sinäkin, joka et ole vielä osallistunut seuramme kivoihin tapahtumiin. Otamme kaikki uudet pelaajat ystävällisesti vastaan. Meillä on mukava, rento ja lämminhenkinen naistoimikunta. Pyydä rohkeasti peliseuraa, mikäli et uskalla vielä lähteä itsenäisesti pelaamaan – lähdemme mielellämme kanssasi kentälle. Järjestämme yhdessä tapahtumia ja meihin voi ottaa yhteyttä asiassa kuin asiassa – vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin. Tule mukaan!

Mestaruuskisoissa oli viime vuonna upeasti uusiakin pelaajia.

Tänä vuonna 14.-15.8. toivotaan yhä lisää osallistujia.

Tämä on leikkiä. Hauskuutta. Harrastus ja mahdollisuus.

Nauti siitä. Iloisin mielin. Tule mukaan nauttimaan iloisesta nais-/rinkkuenergiasta: ”Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta”.

Naistoimikunta:

Liisa Soppela ladykapteeni

Julia Uotila

Maarit Vaalamo

Pirkko Paldanius

Minna Mustakangas

Salla Tiilikainen

Taina Luoto

Kategoriassa Ajankohtaista, Naistoimikunta