Ladykauden päättäjäiset 5.9

Kertakaikkisen upeassa säässä saimme pelata kauden viimeisen ladykisan, Par3-kentän ensimmäiset 9 reikää.

Hyvä fiilinki mimmeillä jo startissa, kun hoksattiin ettei väylä ykkösellä ole veden ylitystä eikä out:ia lainkaan mukana pelissä, par3-kenttähän alkaa veden toiselta puolelta!

Pelimuotona henkilökohtainen pb sekä lisäksi myös joukkuekisa, lähtöryhmän 2 parasta pb-tulosta merkitään joukkuekorttiin. Kovin moni ei ollut koskaan aiemmin pelannut meidän par3-kenttää, haastetta riitti yllättävän monelle, mutta pelaajien mielestä tosi hyvä kokemus! Mukana kisassa myös 3 ensikertalaista, tosi hienoa! Paikalla oli FitLine-edustajat maistattamassa ennen ja jälkeen kuntoilun käytettäviä juomia.

Palkittiin 3 parasta henkilökohtaista tulosta ja nämä mimmit kyllä osasivat:

  1. Anitta Tähtinen              24p
  2. Pirkko Paldanius            22p
  3. Jonna Rönnberg             22p (Pirkolla pienempi händäri)

IMG_7846 (800x533)

Paras joukkue teki myös aivan huikean tuloksen, 51p! Ja siinä pelasivat: Laura Tiilikainen, Salla Tiilikainen, Sirkku Qvickström sekä Jonna Rönnberg. Lähimmäs lippua väylällä 2 löi Liisa Soppela 55cm! Ja birkku tuli! Paras scratch-tulos 30 lyöntiä löi Tarja Väreluoto!

Ladypäättäreiden joukkuekisan tulokset

Onnea kaikille voittajille! Kauden naisten tapahtumiin osallistui 116 ladyä, mahtavaa! Kaikkein innokkaimmin osallistuttiin lähipelitapahtumiin, kaksi tapahtumaa ja yhteensä 87 ladyä!

Kiitos kaikille kauden sponsoreille sekä kaikille teille upeille Rinkkulaisille näistä 4 vuodesta jotka olen ladykapteenina toiminut. Maailman mahtavin naistoimikunta sai kiitokseksi kukat jokainen, teidän kanssanne on ollut kiva toimia! Ja yllätyksenä Rinkun Ladyt olivat keränneet minulle läksiäislahjan, ISO JA LÄMMIN KIITOS KAIKILLE! Tämä lämmittää mieltä vielä pitkään!

IMG_7850 (800x533)

Nyt on aika antaa uusien tuulien puhaltaa ja syyskokouksen jälkeen ladykapteenin pestin ottaa harteilleen Liisa Soppela, onnea ja menestystä !

Täydelliset tuloslistat löytyvät Kauden tulokset-otsikon alta. Eclecticissä jos ei ollut kaikkien väylien kohdalla tulosta niin tuli dq.

Birkut, voittaja Hanna Knuuttila, 15 kpl

Hcp reikäpeli, voittaja Sirkka Wallin, toinen Martina Grenman ja kolmas Kirsi Rossilahti

Eclectic, hcp voittaja Julia Uotila, netto 42 (saman nettotuloksen pelasi myös Sirkku Hiltunen, mutta pienempi händäri vie voiton)

Eclectic, scratch voittaja Marjut Muhojoki, brutto 61 lyöntiä

Kisan jälkeen söimme maukkaan illallisen alkutapaksineen ja sen jälkeen jaoimme koko kauden aikana käytyjen kilpailujen palkinnot: Kaikki kilpailussa voittaneet palkittiin Partylite-kynttilätuotteilla sekä Rinkun ladylogopalloilla, iso kiitos sponsorille!

Kauden tulokset:

Birkut kaudella 2016

ERG Lady Eclectic 2016 netto

ERG Lady Eclectic 2016 scratch

 

Kirsi Rossilahti

Kategoriassa Ajankohtaista, Naistoimikunta