Junioreiden päätöspäivä

Torstaina 20.9. vietettiin juniorigolfin päätöspäivää Rinkussa. Takana on vilkas juniorikausi ja se huipentui torstaina päätöskisaan ja palkintojenjakoon. Paikalle pelaamaan saapui 26 junioria ikävälillä 6-14.

Kauden aikana pelattiin viisi kilpailua, joissa kamppailtiin kahdessa sarjassa, oranssilta ja punaiselta tiiltä. Lisäksi tapahtumassa jaettiin kaksi erikoispalkintoa, Valkun Valinta ja ERG:n sekä valmentajien tunteikas tunnustus Robin Suomelle, joka voitti Future Tour pojat 12-v Etelä/Länsi kiertueen rankingin tänä vuonna. Valkun Valinta on kiertopalkinto, jonka valmentajat jakavat yhdelle juniorille kauden päätteeksi.
Tänä vuonna Valkun Valinta ojennettiin Nella Lomperille, joka on osoittanut käytöksellään upeaa Rinkun henkeä ja toiminut esimerkkinä muille tyttöjunioreille harjoituksissa ja kentällä.
Oranssilta tiiltä pelattuja kilpailuja hallitsivat tällä kaudella tytöt. Kokonaiskilpailun voittajaksi pelasi Sofia Erikkilä. Sofia onkin innostunut koripallon ohella enemmän myös golfista mikä on tällä kaudella näkynyt hienosti kehityksessä pelikentällä. Toiseksi rankingissä sijoittui Olivia Kinnunen ja kolmanneksi Nelli Mannermaa. 
 
Punaisten aloituspaikkojen voittajaksi nousi tänä vuonna Juhana Kokkonen, jonka harjoitusmotivaatio on vailla vertaa. Juhana on vakituinen kasvo Rinkun harjoitusalueilla ja uskaltaa rohkeasti tulla näyttämään osaamistaan myös tuntemattomien ryhmään kentälle. Toiseksi rankingissa sijoittui Aapo Marttinen ja kolmanneksi Konsta Tahkola.
Kauden osakilpailujen voittajat:
Toukokuu:
Par-3: Olivia Kinnunen
Pun: Valtteri Lehto
Kesäkuu:
Par-3: Nelli Mannermaa
Pun: Kasper Tahkola
Heinäkuu:
Oranssi: Sofia Erikkilä
Pun: Nella Lomperi
Elokuu:
Oranssi: Aamos Vahvaselkä
Pun: Petrus Tahkola
Syyskuu:
Oranssi: Oskar Suomi
Pun: Emil Hinkkanen
Kategoriassa Ajankohtaista, Junioritoimikunta