Jäsenmaksu 2016

Olemme siirtyneet uuteen sähköiseen sekä automatisoituun laskutusjärjestelmään ja toimitamme jäsenmaksujen laskut tänä vuonna sähköpostitse jäsenrekisterissämme olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Jokainen jäsenmaksu tulee maksaa erikseen, sillä maksut kirjautuvat automaattisesti jäsenrekisteriin viitenumeroiden ja laskun loppusumman mukaan. Perheen jäsenmaksuja ei voi yhdistää samalle maksulle, vaan jokainen jäsenmaksu tulee suorittaa erikseen viitteiden mukaan. Mikäli laskun loppusummaa muutetaan, maksu ei myöskään kirjaudu oikein.

Olemme lähettäneet kauden 2016 jäsenmaksujen laskut perjantaina 15.1.2016 ja mikäli et ole saanut jäsenmaksua tai saamassasi laskussa on huomautettavaa, niin ota yhteyttä mahdollisimman pian asian korjaamiseksi, yhteydenotot mielellään sähköpostitse caddie@ringsidegolf.fi

Jäsenmaksu on aikuisjäseniltä 80 euroa ja junioreilta 40 euroa, jäsenmaksujen eräpäivä on 29.1.2016. Juniorijäseniä ovat vielä vuoden 1995 aikana syntyneet. Sääntöjemme mukaan juniorijäsen siirtyy aikuisjäseneksi sen kalenterivuoden päättyessä, jolloin hän täyttää 21 vuotta.

Uuteen järjestelmään siirryttäessä joukkoon mahtuu varmasti virheitäkin, joten pahoittelemme asiaa jo etukäteen ja pyydämme ilmoittamaan virheistä mahdollisimman pian, jotta saamme korjattua asian ja tiedot ajan tasalle.

Toimimalla tämän ohjeen mukaan, maksut kohdistuvat oikein ja jäsenyys on taas voimassa tällä kaudella heti maksun saavuttua.

Kategoriassa Yleinen