Jaana Angeria ja Sami Vahvaselkä Shoot out-mestarit

Shoot Out avasi Ringside Golfin kauden 2017 mestaruuskilpailusarjan


Naisten Shoot Out lähti liikkeelle klo 17, yhdeksän reipasta ladya asettui tee boxiin.

Shoot Outissa pelattiin yhdeksän reikää, kisaan lähdettiin takaysille. Petri Ajomo toimi naisten kisan tuomarina ja viimeisellä väylällä mukana olivat vielä Jaana Angeria, Raila Soininen ja Jenny Siltanen.


18 griinin lipunpaikka ylätasanteella osoittautui haastavaksi ja peli ratkesi Jaana Angerian hyväksi, joka vei naisten Shoot Out-mestaruuden.

Naisten parhaat

  1. Jaana Angeria
  2. Raila Soininen
  3. Jenny Siltanen

Miesten Shoot Out-kisaan starttasi 36 kilpailijaa.

Miehet starttasivat naisten perään klo 17:10. Miesten avaukset sujuivat vauhdikkaasti ilman harkkaswingejä ja kaikki pallot olivat pelissä klo 17:32.


Aki Tiilikainen toimi miesten kilpailun tuomarina.


Viimeiselle väylälle 18. lähdettäessä mukana oli vielä neljä pelaajaa; viime kauden mestari Jarmo Lonkola, Jere-Joonas Hyytiäinen, Sami Vahvaselkä ja Antti Vahvaselkä. Jarmo Jamo Lonkolan kohtaloksi jäi putoaminen viimeisellä väylällä tehtyään bogin, muut kolme menivät par-tuloksilla finaaliin väylälle 12.


Finaalissa J-J Hyytiäisen avaus jäi hieman lyhyeksi ja vesiesteeseen, kun Sami ja Antti löivät pallonsa griinille. J-J putosi pelistä bogilla.


Sami ja Antti suuntasivat uusintareiälle par-tuloksilla.


Seuraavat avaukset oli kummallakin hienosti birkkupaikoilla ja Antti puttasi ensimmäisenä hieman ohi reiän ja teki varman parin. Sami  löi varmasti birkkunsa kuppiin ja vei miesten Shoot Out-mestaruuden.

Miesten parhaat

  1. Sami Vahvaselkä
  2. Antti Vahvaselkä
  3. J-J Hyytiäinen


Shoot Out-mestarit 2017 Sami Vahvaselkä ja Jaana Angeria

Kuvagalleria

Kategoriassa Ajankohtaista