Infoa kesän junioritoiminnasta Ringside Golfissa

Tulevana kesänä junioreille on taas tarjolla paljon vaihtoehtoja lajin parissa. Seuraavassa hieman infoa toiminnan muutoksista ja apua kaikille löytämään omalle lapselle sopiva tapa harrastaa.

Junioreiden valmennuksesta vastaavat Samuli ja Joel. Harjoitusryhmät jaetaan ns. harrasteryhmiin ja pelinkehittämisryhmiin. Harrasteryhmät harjoittelevat kerran viikossa. Näissä ryhmissä keskitytään golfin perustaitoihin ja tavoitteena on saada juniorit innostumaan lajista ja löytää hieno harrastus itselleen. Pääarvot, joiden mukaan ryhmäharjoittelu rakentuu, ovat hauskuus, suvaitsevuus jamonipuolisuus.Näiden arvojen pohjalta pystymme toteuttamaan junioreille turvallisen sekä innostavan ympäristön, jossa taidot kehittyvät. Harrasteryhmiä on kolme:

Start Up, aloittelijoille ja perheen nuoremmille golfareille (torstaisin klo 17-18)

Tytöt, nuoremmille tytöille ja vähemmän kokemusta omaaville (torstaisin klo 18-19)

For Fun, jo pelikokemusta omaaville ja hieman vanhemmille junioreille (torstaisin klo 19-20)

Pelinkehittämisryhmientarkoituksena on tarjota Rinkun junioreille mahdollisuus jahdata omia unelmiaan ja kehittää pelia kokonaisvaltaisesti. Ryhmän pelaajilta vaaditaan jo sitoutumista harjoitteluun ryhmässä sekä itsenäisesti. Tavoitteellisempi harjoittelu tukeutuu samoihin arvoihin kuin harrasteryhmätkin, mutta lisäksi harjoittelussa korostetaan tehokkuutta sekä henkilökohtaisen vastuunottamista omassa tekemisessä. Pelinkehittämisryhmien tavoitteet ovat myös kilpailullisessa menestymisessä ja pelaajien odotetaan osallistuvan Golfliiton järjestämiin kansallisiin kilpailuihin (ERG maksaa kilpailumaksut). Ryhmät harjoittelevat kahdesti viikossa ja lisäksi valmentajan kanssa henkilökohtaiseti kauden aikana. Ryhmiä on kolme ja vastuuvalmentajana toimii Samuli.

Tytöt, pelikokemusta omaaville yli 10 vuotiaille tytöille (su klo 11.30-12.30 ja ma klo 17-18)

Challenge, nuoremmille alle 15 vuotiaille kilpapelaajille (su klo 10-11.30 ja ke klo 17-18)

Tour, yli 15 vuotiaille kilpapelaajille (su klo 12.30-14 ja ke klo 18-19.30)

Ryhmäharjoitusten lisäksi junioreille on tarjolla golfleirejä, joissa vietetään hauskoja kesäpäiviä lajin parissa. Leireillä harjoitellaan tasoryhmittäin ja kehitetään monipuolisesti lajitaitoja. Leirit sopivat hyvin ryhmätreenien lisänä aktiivisimmille harrastajille ja kilpapelaajille tai aloittelevalle lapselle. Leirit ovat olleet todella suosittuja, joten varaathan paikkasi ajoissa.

  • Leiri 1: 3-7.6
  • Leiri 2: 24-28.6
  • Leiri 3: 29.7-2.8

Kolmantena junioreiden päätoimintana ovat golfkerhot. Golfkerhot toimivat koulunkäynnin yhteydessä heti koulupäivän jälkeen. Harjoituksia järjestetään kolmessa ryhmässä 1-3 luokkalaisille, 4-6 luokkalaisille ja 7-9 luokkalaisille. Koulun jälkeen voi heti suunnata Rinkkuun välipalalle (kuuluu hintaan) ja siitä harjoituksiin.

  • 1-3 lk torstaisin klo 13.30-14.30
  • 4-6 lk torstaisin klo 14.30-15.30
  • 7-9 lk tiistaisin klo 15.30-16.30

Ilmoittautumiset ja tarkemmat aikataulut löytyvät Rinkun sivuilta Opetustarjonta-Juniorit (https://ringsidegolf.fi/opetus/kurssit/).

Junioreiden harjoitteluun liittyvät kysymykset voit lähettää Samulille, samuli.seppala@ringsidegolf.fi tai soittaa 050 4474 999.

Kategoriassa Ajankohtaista