Henrik Lahti voitti Midien SM-kultaa Porissa

Toisella uusintareiällä nähtiin draamaa. The Champ, seuran mestari Henrik Lahti veti avauksen vasempiin puihin, josta pallo jopa onnekkaasti jatkoi edes vähän eteenpäin noin 250 metrin päähän reiästä. Helen osui oikeaan raffiin.

Lahti löi kaiken mikä komeasta kehosta irtosi ja onnistui pääsemään greenibunkkerin viereen. Seuraavaksi Helen laittoi hyvännäköisen lyönnin, mutta raffista lähtenyt pallo ei pysähtynyt kovalla viheriölle vaan päätyi takabunkkeriin.

Henu chippasi kolmeen metriin, Helen osui Henun palloon ja olimme jälleen kuumottavassa puttikilpailussa. Helen ei osunut omassa parissaan ja Ringsiden mestari, sekä kapteeni sai uransa ensimmäisen voittoputin SM-tasolla.

Mestari ei epäröinyt, vaan laittoi pallon keskelle keksintöä ja nappasi mestarin paikan lisäksi myös suomenmestarin parkkipaikan kotiseuransa Rinkun parkkikselta!

”Ei tätä voi uskoa todeksi, aivan uskomaton viikko ja tuntuu upealta olla tässä seurassa voittajana. Löin niin surkeasti lämmittelyssä, että lähdin kentälle todella matalilla odotuksilla. Se lopulta ehkä vähän mursi kipsiä ja pelasin maltillisesti fiksuja linjoja”, Henu kertaa.

Lopussa Lahden kantti kesti todella komeasti. Läpi viikon odotukset matalalla pitänyt mestari näki tilanteet ennen 17:ttä väylää.

”Ajatuksena oli tehdä loppuun birdie, mutta en saanut sisään vaikka lähellä käytiin. Uusinnassa pääsin mielestäni nauttimaan siitä, että olisin ollut pelkkään mitaliin todella tyytyväinen. Oli hienoa nähdä ja kuulla, että mökkiseurue oli lähes kokonaisuudessaan mukana videopuhelun välityksellä ja huudot kuuluivat hyvin läpi kisatilanteeseen”, Henu kiittelee Rinkun Gringoja.

Uran ensimmäinen suomenmestaruus maistuu hyvälle ja myös juhlat jatkunevat hetken aikaa.

”Lomaa ensi viikko, joten eiköhän siellä himassa laiteta poreet päälle ja kutsuta jengi maistamaan pari huikkaa kivennäisvettä”, Henu lupaa!


Mitalistit Happonen, Lahti ja Helen

Tulokset Mid Tour SM-lyöntipeli (Pori)

MID TOUR UUTISET: Henrik Lahti uusi SM-kullan Niipperiin

Nikke Tyry

Kategoriassa Ajankohtaista