Kesäksi töihin Ringside Golfiin?

Espoo Ringside Golf sijaitsee kehä III:n välittömässä läheisyydessä Espoon Niipperissä, noin kahdenkymmenen minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Meille on hyvät liikenneyhteydet ja bussilla pääsee aivan kentän portille.

Haemme työntekijöitä tulevalle golfkaudelle kentänhoito- ja caddiemasterin työtehtäviin.

Lue tästä työhakemus kentänhoitajaksi

Lisätietoa tehtävästä antaa kenttämestari Pasi Lampinen, pasi.lampinen@ringsidegolf.fi tai puh 0400 230 505.

Lue tästä työhakemus caddiemasteriksi 

Haemme ensi kaudeksi caddiemasteria palvelemaan asiakkaitamme. Työsuhde on määräaikainen, alkaen huhtikuusta ja kestäen syys-lokakuuhun asti erikseen sovittavalle ajanjaksolle. Caddiemasterin toimisto on avoinna seitsemänä päivänä viikossa, työvuoroja on 4-6 / viikko ja päivittäinen työaika on noin 7 tuntia.

Caddiemasterin työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu niin tiskin takana kuin puhelimessa, peliaikojen varaus, golfkilpailujen järjestelyt ja tulospalvelu, myynti proshopissa, kassan hoito ja tilitykset sekä muut monipuoliset golfkentän toimintaan liittyvät työtehtävät. Caddiemaster toimii golfkenttämme käyntikorttina, sillä hän kohtaa ensimmäisenä kaikki kentälle tulevat asiakkaat.

Odotamme sinulta iloista asiakaspalveluasennetta, vähintään 18 vuoden ikää, reipasta otetta työhön ja sopeutumista kiireiseen työrytmiin. Työ edellyttää golfin tuntemusta, aikaisempi työskentely caddiemasterina ja golfohjelmistojen tuntemus on suureksi eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.3.2019 mennessä sähköpostitse erg@ringsidegolf.fi. Hakemuksia ei palauteta. Lisätietoja tehtävästä antaa Aniitta Kurkela, puh 010 501 3100 tai Ari Vepsä, puh 0400 230 500. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Hakuaika tehtäviin on 31.3.2019 asti, mutta paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Kategoriassa Ajankohtaista