Haemme caddiemasteria

Espoo Ringside Golf sijaitsee kehä III:n välittömässä läheisyydessä Espoon Niipperissä, noin kahdenkymmenen minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Meille on hyvät liikenneyhteydet ja bussilla pääsee aivan kentän portille.

Haemme ensi kaudeksi caddiemasteria palvelemaan mukavia asiakkaitamme. Työsuhde on määräaikainen, alkaen huhtikuusta ja kestäen syys-lokakuuhun asti erikseen sovittavalle ajanjaksolle. Caddiemasterin toimisto on avoinna seitsemänä päivänä viikossa, työvuoroja on 4-6 / viikko ja päivittäinen työaika on noin 7 tuntia.

Caddiemasterin työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu niin tiskin takana kuin puhelimessa, peliaikojen varaus, golfkilpailujen järjestelyt ja tulospalvelu, myynti proshopissa, kassan hoito ja tilitykset sekä muut monipuoliset golfkentän toimintaan liittyvät työtehtävät. Caddiemaster toimii golfkenttämme käyntikorttina, sillä hän kohtaa ensimmäisenä kaikki kentälle tulevat asiakkaat.

Odotamme sinulta iloista asiakaspalveluasennetta, vähintään 18 vuoden ikää, reipasta otetta työhön ja sopeutumista kiireiseen työrytmiin. Työ edellyttää golfin tuntemusta, aikaisempi työskentely caddiemasterina ja golfohjelmistojen tuntemus on suureksi eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 18.3.2018 mennessä sähköpostitse milla.vasama@ringsidegolf.fi. Hakemuksia ei palauteta. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Milla Vasama, puh 010 501 3105. Paikka voidaan täyttää heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja kentästä ja toiminnastamme löydät kotisivuiltamme osoitteesta www.ringsidegolf.fi.

Espoo Ringside Golf, Nurmikartanontie 5, 02920 Espoo, puh 010 501 3100, caddie@ringsidegolf.fi

ERG caddiemasterhaku 2018

Kategoriassa Ajankohtaista