Fibacon golfryhmä Rinkkulaisille

GOLF FYSIIKKAHARJOITTELU -ryhmä

Oletko miettinyt miten golfin fysiikkatreeniä tulisi tehdä, jotta talvella tehty työ näkyisi positiivisesti kesällä myös itse pelissä?

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä ryhmäämme, jossa harjoittelemme kuten lajin ammattilaiset, mutta sinun kykyjesi mukaan. Aloittaminen ei vaadi rautaista peruskuntoa tai käytännössä juuri mitään tietämystä lajista vaan sinulle opetetaan perusteita, joista hyötyvät myös todella hyvin lajia hallitsevatkin.

Liity mukaan ryhmäämme, ota mukaan kaverisi niin lähteminen tulee helpommaksi ja pääsette yhdessä harjoittelemaan lajin fysiikkaa kuten ammattilaiset.

Ryhmä starttaa 6.2.2018.  Tervetuloa!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan! GOLF FYSIIKKAHARJOITTELU -ryhmä

Rinkun kilpapelaajat suosittelee!

Rinkun kilpapelaajat treenasivat fysiikan kuntoon Fibacolla

Edustuspelaajat pääsivät toteuttamaan täysin uudenlaista valmistautumista kauteen, kun viime vuoden marraskuussa startannut treenijakso sai alkunsa etelä- esplanadilla sijaitsevassa Fibaco Oy:n koulutuskeskuksessa. Nykyaikaista fysiikkaharjoittelua ja kehonhuoltoa oli toteuttamassa yhteensä tusinan verran Rinkun pelimiehiä. ”Nyt kun kroppa on viritetty ja jumit on saatu pois on hyvä aika siirtyä lajiharjoitteluun, joka jatkuu sisällä Golf Balancen tiloissa aina siihen asti kun kelit lämpenee.” -H. Lahti

Nykyaikaista kehonhuoltoa tarjoavan Fibaco Oy:n tarjoukseen kannattaa tarttua jos haluaa tuntea olonsa vetreäksi ja valmiiksi kun pallo pakenee ensimmäisiä kertoja kevätauringon alla lavasta.

Rinkun edustus suosittelee!

Kategoriassa Ajankohtaista