ESPOO RINGSIDE GOLF-YHTEISÖN JÄSENILLE

Pelikausi 2020

Alkanut pelikausi on monin tavoin erilainen verrattuna aikaisempiin vuosiin. Meillä on takana leuto talvi, voisiko sanoa pitkä marraskuu, joka mahdollisti aikaisin avatun kentän ja mahdollisuuden harrastaa hienoa lajiamme lähes ympärivuotisesti. Kenttä tulee olemaan alkaneena pelikautena huippukunnossa, ei pelkästään greenien osalta, vaan väylät ja raffitkin tulevat saamaan peliä suosivan hienon ruohopeitteen.

Corona-virus haittaa toistaiseksi meitä normaalitoiminnassa, mutta siitä me selviämme, pitämällä huolta hygieniasta ja turvaväleistä. Tulemme jatkossakin noudattamaan Golfliiton suosituksia ja uskomme sen tavan olevan pelaajillemme kaikkein turvallisemman. Pukuhuoneet ja saunat pysyvät toistaiseksi suljettuina. Ilmoitamme kaikista muutoksista verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa sekä jäsentiedotteilla.

Tilinpäätökset ja katsaus talouteen

Hallitukset ovat tänään julkaisseet viime vuoden tilinpäätökset verkkosivujen materiaalipankeissa. Viime vuosi oli Vuoden Golfseurana ERG-yhteisölle juhlavuosi ja ehkä siksi nuo tilinpäätökset näyttävät aivan hyviltä. Meillä ei ole tällä hetkellä syytä olla erityisen huolestuneita kuluvasta vuodesta. Kun Corona-tilanne tästä toivottavasti helpottuu, niin tulemme selviämään tuloksellisesti lähes kuivin jaloin. Tämä on toki täysin riippuvainen epidemian kehittymisestä ja valtioneuvoston päätöksistä ja ohjeista.

Oy:n yhtiöjärjestyksen mukaiset ja ry:n sääntömääräiset kokoukset vuonna 2020

Koronapandemian vuoksi Espoo Ringside Golf Oy:n ja Espoo Ringside Golf Ry:n hallitukset ovat päättäneet siirtää yhtiöjärjestyksen mukaisen kevätyhtiökokouksen ja seuran sääntömääräisen kevätkokouksen pidettäväksi syyskokousten yhteydessä.

Tämä siksi, jotta saamme varmasti paikalle kaikki halukkaat ilman pelkoa tartunnoista ja kertomaan itse omat ajatuksensa seuran ja kentän asioista. Kevät- ja syyskokoukset pidetään syyskuussa, hallitukset vahvistavat päivämäärän kesäkuun kokouksissaan. Kokousten ajankohdan ilmoitamme myöhemmin yhtiöjärjestyksen ja sääntöjen edellyttämällä tavalla. Kaikki kokoukset pidetään peräkkäin, kuitenkin erillisinä kokouksina. Kokousajankohdan ja järjestelyiden osalta tulemme huomioimaan sen hetkiset viranomaismääräykset ja suositukset.

Kokouksiin mennessä on tulevaisuustoimikunta pitänyt ensimmäisen tapaamisensa ja järjestäytynyt toimintaansa varten.

Hyvää pelikesää 2020

Nyt on kaikesta huolimatta aika nauttia pelaamisesta ja golfin meille antamista jännittävistä hetkistä hienolla kentällämme. Pyydämme myös kaikkia yhteisön jäseniä hyödyntämään ravintolamme palveluita ja koskaan ei muutama oppitunti osaavilta opettajilta mene hukkaan. Molemmat ovat meille tärkeitä kumppaneita.

Erittäin hyvää ja turvallista golfkesää 30-vuotiaan kentän pelaajille toivottaen.

Jukka Nylander                                Joni Alasaari
ERG Oy                                              ERG Ry
Puheenjohtaja                                 Puheenjohtaja


ERG ry tilinpäätösmateriaali 2019

ERG Oy tilinpäätösmateriaali 2019

Materiaalisalkku kirjautumisohjeet
Käyttäjätunnus = jäsennumerosi 1234 (ilman fi-tunnusta ja seuranumeroa)
Salasana = oletuksena on syntymäaikasi (ppkkvv) (esim. 170472) tai tiedossasi oleva muu salasana

Mikäli et tiedä tai muista salasanaasi, voit pyytää uutta salasanaa caddie@ringsidegolf.fi tai puh 010 501 3100.

Kategoriassa Yleinen