Naistoimikunta

Toiminta-ajatus

Tavoitteena on tarjota naisgolffareille iloista, sosiaalista yhdessäoloa golftapahtumissa sekä järjestää tilaisuuksia oppia lisää golfin eri osa-alueilta (säännöt, etiketti, pelitaidot ja kilpailut). Toisaalta tavoitteena on rohkaista jo pidemmälle kehittyneitä naisia ottamaan osaa seuran mestaruus-, paripelimestaruus- ja reikäpelimestaruuskilpailuihin.


Kausi 2021

10.-16.5. Esteetön kierros (koronan takia pelataan itsenäisesti viikon aikana)
13.6. Rinkun Trio
5.7. Väritrio sokeana ysinä
2.8. 4-mailan kisa
20.9. Narukisa 9R ja päättäjäiset
Kiva, kun olet mukana!

Ladytoimikunnalla jälleen vilkas kausi

LADYJEN maanantaiset teematapahtumat jatkavat perinteitään. Tapahtumia on viisi. Osallistuminen yhteen tapahtumaan maksaa viisi euroa. Naisten sunnuntai Rinkun trio 13.6. ja päättäjäistapahtuma narukisa 9r 20.9. maksavat kympin, sisältäen lounaan.

10.-16.5.          ESTEETÖN KIERROS (koronan takia itsenäisesti viikon aikana)

13.6.               RINKUN TRIO

5.7.                 VÄRITRIO SOKEANA YSINÄ

2.8.                 4-MAILAN KISA

20.9.               NARUKISA 9r ja päättäjäiset

Osallistu myös koko kauden kestävään kilpailuun ECLECTIC JA HCP ECLECTIC sekä BIRDIEJAHTIIN. Naisten pukuhuoneesta löytyy ohjeet. Käy tutustumassa niihin ja ole mukana. Vaatii vain vaivan kirjata omat tuloksensa kauden alussa ja sitten ilmoittaa ne ennen päättäjäistapahtumaa allekirjoittaneelle.

Saimme tänä vuonna Ringsideen NAISTEN PANKKI OPENIN 22.t oukokuuta. Se on avoin paripelikilpailu, jossa autetaan kehittyvien maiden naisia koulutukseen ja ammattiin. Tapahtuma vetikin runsaasti osallistuja.

Naisten Pankkiin lahjoitetut varat päätyvät erittäin hyvällä hyötysuhteella avustushankkeisiin, joiden vaikuttavuus on suuri.

Osallistu rohkeasti mukaan tähänkin hienoon tapahtumaan. Upeaa, että saamme olla näin mahtavassa projektissa mukana!

Tule rohkeasti mukaan, sinäkin, joka et ole vielä osallistunut seuramme kivoihin tapahtumiin. Otamme kaikki uudet pelaajat ystävällisesti vastaan. Meillä on mukava, rento ja lämminhenkinen naistoimikunta. Pyydä rohkeasti peliseuraa, mikäli et uskalla vielä lähteä itsenäisesti pelaamaan – lähdemme mielellämme kanssasi kentälle. Järjestämme yhdessä tapahtumia ja meihin voi ottaa yhteyttä asiassa kuin asiassa – vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin. Tule mukaan!

Mestaruuskisoissa oli viime vuonna upeasti uusiakin pelaajia.

Tänä vuonna 14.-15.8. toivotaan yhä lisää osallistujia.

Tämä on leikkiä. Hauskuutta. Harrastus ja mahdollisuus.

Nauti siitä. Iloisin mielin. Tule mukaan nauttimaan iloisesta nais-/rinkkuenergiasta: ”Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta”.

Naistoimikunta:

Liisa Soppela ladykapteeni

Julia Uotila

Maarit Vaalamo

Pirkko Paldanius

Minna Mustakangas

Salla Tiilikainen

Taina Luoto


Ladykauden päättäjäiset 20.9.2021


Seuraottelu ERG-GG 30.8.2021

Maanantaina Rinkussa pelattiin jo traditioksi muuttunut Ladyjen seuraottelu Gumbölen mukavia Ladyjä vastaan. Pelimuotona best ball-paripeli.
Kummankin joukkueen pb-tulokset lasketaan yhteen.
Aurinko paistoi ja fiilinki oli korkealla. Hyviä tuloksia tehtiin puolin ja toisin.
Greenit olivat huikeassa kunnossa ja raffit tosi tiukat, kenttä sai ansaitsemansa kiitokset kaikilta pelaajilta, hyvää työtä kenttämestarimme Pasi&co!
Lähimmäs lippua väylällä 2 löi Rinkun Karoliina Heikkinen, upeat 80cm reiästä ja pisimmän draivin väylällä 5 leiskautti Rinkun Virpi Vuorinen… kuulemma huiiikean pitkä!
Maalissa jännitettiin lopputulosta flaitti kerrallaan ja niinhän siinä kävi että voiton vei tällä kertaa rinkkulaiset, yhteistuloksin 213-193.
Ensi vuonna kohtaamme sitten Gumbölessä. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille, sekä myös keittiön porukalle herkullisista sämpylöistä ja pasteijoista!
Hyvä meininki jatkukoon!

4 mailan kisa 2.8.2021

Ladyjen elokuun tapahtumassa pelattiin neljän mailan kisa. Yllättävää kyllä, silläkin mailamäärällä tuli toimeen todella hyvin. Moni löysikin itsestään aivan uusia ulottuvuuksia joutuessaan suunnittelemaan lyöntinsä aivan uudesta näkökulmasta.

Mukaan oli ilmoittautunut 24 reippaan iloista ladygolffaria. Ja jo hieman syksyisemmäksi vaihtunut kesäilta helli meitä mainiosti golfiin sopivalla lämpötilalla.

Lue lisää>>


Sokea Ysi 5.7.2021

Lady-kisa 5.7. Rinkun Trio Sokeana ysinä

Heinäkuun kisaan otettiin tuplana muotoilua eli pelattiin par3-väylät keltaisilta, par neloset sinisiltä ja vitoset punaisilta, minkä lisäksi vielä sokea ysi. Tulokseen vaikuttaneet 9 väylää arvottiin kierroksen jälkeen pelaajien kesken.

Voittaja, Annakaisa Karlsson, pelasi omien sanojensa mukaan parhaan kierroksensa. Hänelle näyttää tämä pelimuoto sopivan, koska voitti kisan myös edellisellä kerralla.

Tulostaso oli loistava:

 1. Annakaisa Karlsson 27p
 2. Laura Tiilikainen  24p
 3. Maarit Vaalamo 22p

Pisin draivi: Laura Tiilikainen

Lähimmäs lippua: Jonna Soininen

Rinkun Trio 13.6. Naisten sunnuntai

Rinkun Trio 13.6.2021 Jukka ja Henrietta

Jaana Angeria ja Miikka Mäkinen Naisten Sunnuntain voittajapari

Yhdistelmä kilpailukokemusta ja vähemmän pelanneen peli-intoa toi voiton tämänvuotisessa Naisten Sunnuntain kisassa parille Jaana Angeria/Miikka Mäkinen. Tulos oli huikeat 49 pistettä.

 • Kun Miikka oli lyönyt hyvän avauslyönnin, minun oli hyvä rennosti jatkaa, Jaana kommentoi onnistunutta pelipäivää.

Hopea meni parille Laura Tiilikainen/Marko Puumalainen 42 pisteellä. Kolmantena samalla pistemäärällä olivat Karoliina Heikkinen/Jonna Soininen.

Tulokset

Lue lisää>>


Esteetön kierros
ESTEETÖN kierroksen tulokset:
 1. Tarja Väreluoto, netto 62 lyöntiä
 2. Raila Soininen, netto 65 lyöntiä
 3. Ulla Kupari, netto 67 lyöntiä

Arvontapalkinnot suorittivat Aniitta ja Anton.
Skumppapullon sai Erja Vasara.
Villasukat sai Eija Pahkala (Raila Soinisen kutomat).

Palkinnot noudettavissa cädäriltä.
Kiitos kaikille osallistujille!

Harmi, kun huono sää (ukkonen ja sateet) estivät monen osallistumisen ensimmäiseen tapahtumaamme.
Huikeita tuloksia oli kuitenkin kaikilla.
Nyt pysytään poissa niistä esteistä, niin golfkesästä tulee huippu.

Liisa ja naistoimikunta
Naisten lähipeli 8.5.2021

Kausi 2020

Ladykauden päättäjäiset 7.9.2020


Pelattiin paripelinä 9r bestball ja nautittiin Helmicatering-jussin herkkutarjoiluista kera kuohuviinin. Palkittiin kauden onnistujat ja arvottiin huikeita palkintoja.

Lue lisää tästä>>Seuraottelu GG – ERG 24.8.2020 Gumbölessä

Mahtava ilta seuraottelussa naapurikentällä Gumbölessä. Välillä paistoi aurinko ja välillä satoi kaatamalla. 12 naista kummastakin seurasta pelasivat kierroksen urheasti parastaan yrittäen.
9 parhaan tulokset laskettiin yhteen ja ERG voitti ottelun 275-260.

Kiitos minun joukkueeni ❤️ sekä GG:n naiset mahtavasta peliseurasta ja illasta.

Pokaali matkaa takaisin kotiseuraan.

#poikasaunoo#voittokotiin


Ladyjen Narukisa kutsu 3.8.2020


Seuraottelu ERG-PGH 17.8.2020

Rinkku voitti ylivoimaisesti seuraottelun Peuramaata vastaan 269-228.

Oli mitä aurinkoisin elokuun ilta ja koska pelattiin seuraottelu meillä heti mestaruuskisojen jälkeen oli kenttä viritetty huippukuntoon. Saatiin paljon kehuja kentän kunnosta sekä tarjoiluista. Jussi oli tehnyt puolimatkaan rapuskagenin ja loppuun hedelmäinen kanasalaatti kruunasi illan Peuramaan Minna Holstin vetämän ohjatun verryttelyjumpan kera. Kiitos omalle joukkueelleni hienosta pelistä sekä Peuramaan ladyille kun vierailitte meillä. Molemmat seurat juhlivat tänä vuonna 30-vuotisjuhlaa, joten palkittiin tasan pb-tuloksen 30 saanutta tupla-patukalla. Onnea Elina, Kati ja Sanna.


Ladyjen kesän toinen lähipeli-tapahtuma

Rinkussa on useamman vuoden ajan järjestetty ladyille oma lähipeli-tapahtuma, jossa opettajina ovat sekä ammattivalmentajat, että edustuspelaajat. Tapahtumat ovat olleet todella suosittuja ja toukokuinen olikin nopeasti täyteen varattu. Heinäkuun lopussa innokkaita oppilaita pääsi paikalle 15, joten saimme todella tehokkaan treenin.

Tapahtuman vetäjänä on ollut Head pro Samuli Seppälä ja pelaajista oli tällä kertaa paikalla Tommy Gulin, Jouko Piik, Sami Kaunismäki sekä Mikko Pirinen. ”Edarit” olivat opastamassa neljässä eri pisteessä. He kertoivat mm. omista harjoitteistaan ja siitä, miten valitsevat tilanteeseen sopivan mailan ja lyönnin. Moni huomasi nopeasti, että chippiin sopiikin välillä ihan eri maila, kuin se sändi. Putille testasimme todella hivistävää spiraali-treeniä ja bunkkerista kohdelaatikko sai hyvin palloja kylkeensä, vaikkeivat ihan kuitenkaan uponneet.

Samulilla oli tällä kertaa mahdollisuus kiertää kaikilla paikoilla.tuomassa esiin proon näkökulma.

Mahtavasti vetäjät löysivät lyöntien Akilleen kantapäät ja mikä parasta, siihen myös avun – edes hetkellisesti.

Tilaisuudesta sai todella monipuolisesti uutta näkökulmaa ratkaista lähipelin haasteita ja se motivoi harjoittelemaan muutenkin, kuin sen korillisen palloja rangella ennen kierrosta. Tämä oli todella toimiva kokonaisuus.

Säänhaltijatkin ymmärsivät antaa meille oppirauhan. Lämmin poutasää helli ja hiosti ja tummat pilvet antoivat odottaa itseään juuri tarpeeksi kauan.

Lämmin kiitos ihanat ladyt ja opet!

Salla Tiilikainen


Lähipelitapahtuma naisille to 30.7. klo 17-19

Ilmoittaudu cädärille lähipelitapahtumaan!
Osallistumismaksu 10€ maksetaan cädärille tai paikan päällä käteisenä allekirjoittaneelle.
Opetusta eri lähipelialueilla (putti,bunkkeri,chippi) huippuopettajien johdolla.
40 ensimmäistä mahtuu mukaan.
Tervetuloa oppimaan uutta ja kertaamaan vanhaa.
Kesäterveisin,

Liisa


Heidi Piiroinen/Jari-Jukka Elo parhaat Naisten lauantaina 25.7.2020

Yleensä kesäkuussa pidetyn Naisten sunnuntain vaihtuminen heinäkuiseksi Naisten lauantaiksi ei vähentänyt tapahtuman suosiosta. Mukaan tuli 34 paria. Pelimuoto oli jo tutuksi tullut Rinkun Trio, jossa kilpailun ohessa opetellaan scramblen, greensomin ja best ballin säännöt.

Tulostaso oli jälleen kova ja tasainen.

Voiton vei pari Heidi Piiroinen/Jari-Jukka Elo 44 pistellä. Samaan tulokseen ylsivät hopeamitalistit Lea Nylander /Petri Kaartinen. Pronssipari Hanna Knuuttila /Sami Oksanen jäi vain pisteen hopeasta.

Naisten pisimmän driven hujautti Maarit Vaalamo, miehissä pisimmällä oli Oskari Maja.

Holari-Kirsi Rossilahti vai lähimmäs lippua -kisan, tällä kertaa hän jäi metrin päähän reiästä.

Arpa suosi paria Annakaisa Karlsson/Tuija Soikkeli skumppapulloilla. Juhlavuoden kunniaksi kilpailun 30. pari Tarja Jukkara/Kimmo Vornanen pääsevät testaamaan Bilian kolmekymmenvuotisen yhteistyön kunniaksi lahjoittamia palloja. Ravintoloitsija Jussi Kiven lahjoittamat punaviinipullot menivät vakiovoittajlle  Seija ja Tapio Lappalaiselle.

Bilian lisäksi sponsorina oli Vesibottle, jonka koristellut juomapullot auttavat pääsemään eroon muovipulloista ja säilyttämään juomat kuumana tai kylmänä.

Naisten lauantai tulokset

Arja Vartia


Seuraottelu Ringside-Vihti-Hillside-Lohja 13.7.2020

Neljän golfseuran seuraottelu pelattiin tällä kertaa Ringsidessa. Kuusi naista jokaisesta seurasta pelaamassa parasta tulostaan. Tulokset lasketaan yhteen ja eniten pisteitä kerännyt seura voittaa. Tänä vuonna voitti Hillside, toisena Vihti, me kolmantena ja Lohja neljäs.

Vettä satoi kaatamalla ensimmäiset kaksi tuntia, sitten paistoi ihanasti aurinko.

Kiitos mun tiimi!

2015 Vihti
2016 Nurmijärvi
jonka jälkeen Nurmijärvi jäi pois ja tilalle tuli ERG
2017 Lohja
2018 Hillside (Hillside voitti)
2019 Vihti (Lohja voitti)
2020 ERG (Hillside voitti)


Lähipelitapahtuma 25.6.2020


Ensimmäinen lähipelitapahtuma keräsi 40 naista lähipelialueelle oppimaan uutta ja kertaamaan vanhaa. Kiitos meidän viidelle huippuvalmentajalle Samuli Seppälä, Kari Määttä, Juhana Pernaa, Sami Kaunismäki ja Lauri Leppo.

Kiitos ladyt, kun olitte mukana <3

Tästä nyt oppeja vietäväksi myös kentälle.


Naisten ensimmäinen lähipelitapahtuma pidetään torstaina 25.6. klo 18-20.

Ilmoittautumisia otetaan vastaan ergladykapteeni@gmail.com
40 ensimmäistä mahtuu mukaan. Osallistumismaksu 10 €.

Toinen tapahtuma pidetään heinä-elokuussa.


VÄRITRIO 8.-14.6.2020

Väritrioon osallistui 30 naista. Tulokset olivat aivan huippuluokkaa ja palaute tapahtumasta positiivinen.

On kivaa pelata välillä muistakin aloituskohdista kuin punaisilta. Kenttähän näyttää ihan toisenlaiselta.
Par 3 keltaisilta, Par 4 sinisiltä ja Par 5 punasilta.
PISTEBOGIE sinisen slopen mukaan.
Voittaja huikealla 47 pisteellä Anna-Kaisa Karlsson (teki muuten elämänsä ensimmäisen birkunkin)
Toisena Jonna Soininen 45 pisteellä
Kolmas Arla Kytökivi 38 pistettä
Hienoja tuloksia myös:
Hanna Knuuttila 36 pb
Seija Lappalainen 35 pb
Tarja Jukkara 35 pb
Tuija Hannukainen 34 pb
Laura Molnar 34 pb
Kirsi-Marja Juvonen 34 pb
Tuija Soikkeli 34 pb
Onnittelut voittajille ja Kiitos kaikille osallistujille!
Palkinnot voi noutaa cädäriltä.
Arvontapalkinnot voittivat tällä kertaa
– Doris Avellan-Uotila  skumppapullo
– Helena Leskinen       villasukat
Kiva kun olit mukana!
Liisa ja naistoimikunta

ESTEETÖN KIERROS

Naisten ensimmäiseen tapahtumaan osallistui kiitettävästi 30 naista. Esteetön kierros pelattiin itsenäisesti viikon 11.-17.5. aikana koronarajoitusten takia. Tuli hienoja tuloksia ja paljon positiivista palautetta peli-ideasta, että saa vapautua esteistä.

Voittaja oli Jonna Soininen 104-38= 66 tuloksellaan
Toisena Mira Mannermaa 97-30= 67
Kolmantena Helena Leskinen 86-18= 68
Samaan tulokseen ylsi Johanna Latvakangas 98-30= 68
(pienempi hcp voitti. Johannalle lohdutuspalkinto cädäriltä)
Arvonta suoritettiin kaikkien osallistujien kesken.
Onnettarina olivat Pirkko Paldanius ja Eija Pahkala, todistajina Minna Mustakangas ja minä.
Kuohuviinin voitti Kirsi-Marja Juvonen
Villasukat Raila Soininen
Paljon Onnea voittajille!
Iso Kiitos kaikille mukana olleille.
Terkuin Liisa ja naistoimikunta


Kausi 2019


Ladykauden päättäjäiset 9.9.2019

Hienoa, että niin moni pääsi mukaan päättäjäisiin. Pelattiin 9 reikää ja syötiin herkullinen kanttarellirisotto kera kuohuviinin.

Jaettiin koko kauden palkinnot ja myytiin edulliseen hintaan viimevuoden mallistoa catmandoo vaatteista.

Oli erittäin onnistunut ja mukava ilta. Kiva, kun oli uusiakin jäseniä mukana illanvietossa. Tervetuloa! Naisissa on voimaa.

Kauden tulosantia:

ECLECTIC TASOITUKSELLINEN LYÖNTIPELI

sarjan kolme parasta (netto)

Soininen Jonna   39

Tiilikainen Laura   43

Rossilahti Kirsi    48


ECLECTIC SCRATCH sarjasta  (brutto)

Tiilikainen Laura   60

Malmivaara Kati   62

Soppela Liisa       63


Koko kauden kestävistä paripelikilpailusta pisteitä eniten saivat (6 parasta)

Soppela Liisa

NurminenTuija

Kytökivi Arla

Ruotsalainen Susanna

Kalda Kärt

Smolsky Mary


BIRDIE jahdin voitti

Malmivaara Kati 22 birkulla


Ensi vuonna kaikki mukaan birdiejahtiin sekä eclectic-jahtiin!

Suuret Kiitokset kaikille tästä kaudesta!

Kiva kun olitte mukana!

Ensi vuonna uudet kujeet.


Hyvää syksyä kaikille,

Liisa ja naistoimikunta

Ladykutsu syyskuu


27.8. Seuraottelu PGH-ERG

19.8.2019 Seuraottelu Ringside Golf – Gumböle Golf

Seuraottelu Gumbölen ladyja vastaan pelattiin tänä vuonna Rinkussa. Oli upea peli-ilta. Aamun rankkasateiden jälkeen ei olisi uskonut, että tulee niin hieno sää. Rinkun ladyt ottivat upea voiton tuloksin 303 – 291.13.6. Neljän seuran ystävyysottelu
Neljän seuran ystävyysottelu pelattiin tänä vuonna Vihdissä. Meiltä lähti 6 naista pelaamaan ystävyysottelua Vihtiin.
Espoosta lähtiessä vettä satoi kaatamalla ja jossain lähellä paukkui ukkonenkin. Kun sitten starttasimme Vihdissä aurinko paistoi ja oli lämmintä, sateesta tietoakaan. Ladykapteenit pelasivat samassa lähdössä. Joka lähdössä oli eri seuran naispelaaja edustettuna.
Kierroksen jälkeen maistui maittava salaatti ja jaoimme kokemuksia kentästä ja kierroksesta.
5 parhaan pelaajan tulokset otettiin huomioon.
Tulokset:
Vihti Golf            160
Hillside Golf        159
Ringside Golf      154
St.Laurence Golf 144
Kiitos kaikille peliseurasta,  Vihdille erityiskiitos hyvinjärjestetystä peli-illasta ja erityiskiitos rinkun ladyille hyvästä pelistä!
Ensivuonna pelataan meillä Ringsidessä!

Liisa


9.6. Naisten sunnuntai

Naisten Sunnuntai
Saatiin taas koko kenttä täyteen iloisia pelaajia/rinkkulaisia. Sää suosi ja kaikilla oli kivaa! Jussin lihapullat ja perunamuusi oli niin herkullista kierroksen jälkeen. Kiitos kaikille. Oli tosi kiva pelipäivä!

Lue lisää>>


27.5. Ladyjen pariscramble tulokset

37 pb Soppela/Kuusela36 pb Kytökivi/Nurminen
34 pb Knuuttila/Vasama (phcp 9)
34 pb Pahkala/Kalda  (php 11)
33 pb Vasara/Paldanius (php 11)
33 pb Tahkola/Tenhunen  (phcp 12)
32 pb Wilkman/Rossilahti
31 pb Kupari/Leskinen  (phcp 12)
31 pb Tammio/Qvickström (phcp 14)
29 pb Wallin/Soininen
28 pb Uotila/Haukka
27 pb Malmivaara/Tähtinen (phcp 9)
27 pb Hult/Luoto (phcp 14)
23 pb Heinonen/Ekholm
22 pb Holopainen/Aaltonen
15 pb Selkisalo/Leiri

Lähimmäs lippua Hanna Knuuttila
Pisin Drive Kati Malmivaara


ERG:n Ladyjen ensimmäinen lähipelitapahtuma keräsi reilut kolmekymmentä innokasta ladygolfaria kertaamaan taitojaan alkavaa kautta varten. Tapatuma aloitettiin Peten vetämällä alkuverryttelyllä, josta siirryttiin Joelin ohjeistuksien mukaan kiertämään ryhmissä opetuspisteitä. Kertasimme lähipelitaitoja (chippi, pitchi, putti, bunkkerilyönti sekä alamäki chippi) Pete Seååälän, Joel Virtasen, sekä edustuspelaajien Jere-Joonas hyytiäisen, Jouko Piik sekä Jesse Särkisillan opastuksella. Sääolosuhteet hellivät meitä, keli oli aurinkoinen ja lämmin. Osa ladyista jatkoi vielä rangelle ja sieltä kentälle viemään opetusta käytäntöön.

 

Toinen lähipelitapahtuma järjestetään tulevana torstaina 23.5. klo 17-19. Opetuksen hinta on 10 €, joka maksetaan paikan päällä käteisellä ladykapteeni Liisalle. Varatkaa mielellään tasaraha ja tulkaa ajoissa paikalle. Kokoontuminen on lähipelialueella. Mukaan mahtuu vielä muutama ladyjäsen.


Ma 6.5. Sääntökouluttaja Timo Huvinen teki sen taas!


Sai nimittäin salin täyteen kuulijoita! Vieläpä naisia! Ja kiperiä kysymyksiä satelikin.

Lue lisää>>

Naisten sääntöillan päätteeksi Milla Murtosaari piti äänimaljarentoutuksen naisille. Olipas upea kokemus.

Syvärentouttava äänimaljarentoutus perustuu maljojen aiheuttamaan värähtelyyn. Kehossa on 70% vettä, jota pitkin äänen värähtely voi kulkea.
Äänimaljarentoutus vaikuttaa mm.stressiä, unettomuutta, ahdistusta ja kehon jännitystiloja lieventävästi.
Lisätietoja esim.yksityistilaisuuksiin ja hoitoihin milla@valonpisara.com
 
Kiitos kaikille, kun jäitte kokemaan jotain uutta ja ihmeellistä.

T.Liisa


Naisten Sunnuntai kutsu

Pariscramble kutsu


Kausi 2018


Seuraava Asahi-health ilta pidetään ensi keväänä (ma 12.11. tilaisuus on peruttu).


Karateka piti Asahi-opetusta Rinkussa

Vaikka golfkausi väistämättä lähenee loppuaan, upeista syyssäistä huolimatta, kokoontui iso joukko rinkun leidejä tapaamaan toisiaan ja viettämään iltaa Asahin merkeissä.

Moninkertainen (5.dan) karaten Suomen mestari Keijo (Keppana) Mikkonen piti asahi-opetusta ma 15.10. Ringsidessä.

Mitä Asahi on? Lue lisää >>


Ladykauden päätöskisa VARPAAT

30 naista osallistui kauden viimeiseen naisten iltaan. Pelattiin 9 reikää pistebogeyna, ja oli valittava vain kolme mailaa. Suurimmalla osalla oli putteri, mutta oli niitäkin jotka puttasivat driverilla tai rautamailalla.

Lue lisää>>

Ma 10.9. Ladykauden päättäjäisetilmoittaudu!


Ladyjen seuraottelu Gumbölessä 3.9.2018

ERG voitti seuraottelun Gumbölessä vain kolmella lyönnillä!

Hyvä Erg:n Ladyt! Ja Kiitos GG:n naiset hyvästä vastuksesta!


Ladyjen POLVET kisa ma 6.8

Pelattiin ORANSSI tiiltä pistebogipeliä.

Oli erittäin hauska kokemus pelata omakenttä yhtäkkiä paljon lyhyempänä.
Osallistujia oli mukavasti reilut 20 ja kaikilla näytti olevan mukavaa. Puolessa välissä syötiin jäätelöt/virvoitusjuomat ja matka jatkui Sää herätti ihmetystä. Aurinko paistoi, vaikka synkät tummat pilvet seurasivatkin hetken mukana. Tuuli oli äärimmäisen kova.
Huiman pistebogi tuloksen teki:
Sirkka Wallin pelaten 39 pb.
Eija Pahkala 33 pb
Arja Vartia 32 pb
Kovia tuloksia oli muillakin.
Lähimmäslippua toisella lyönnillä väylällä 3 ylsi Julia Uotila 163cm.
Lähimmäs keskiviivaa väylällä 9 Erja Vasara 7cm
Kiitos kaikille osallistujille!
Muistakaa merkitä kalenteriinne päätöskilpailumme VARPAAT ma 10.9. Pelataan 9 reikää.  Syödään illallinen ja jaetaan kauden palkinnot.
Tervetuloa kaikki mukaan!
Nautitaan aurinkoisesta elokuusta!
Liisa

Naisten peppukisa 2.7.2018

Naisten peppukisa oli oikein onnistunut ja hauska tapahtuma. Lue lisää>>

Tapahtuman organisoi,

Julia ja Heidi


 Naisten sunnuntai 10.6.2018

Tilaisuuden avasi Leea Nylander yhdessä Milla Vasaman kanssa, kun ladykapteenimme Liisa oli paennut Kuusamon metsiin.

Sää suosi runsaslukuista osallistujamäärää ja ravintolan lounas sai jälleen kiitosta.
Joulupukki ja porokin olivat tulleet etelän lämpöön kilpailemaan.

Pelimuotona oli Rinkun trio, joka on kiva leikkimielinen pelimuoto, jossa jokaisen pelaajan lyönnillä on vaikutusta.  Pitkin kenttää kuuluikin iloista naurua ja upeita onnistumisia.
Kolmen kärjestä käytiin kova taisto ja voiton vei Vippe Vuorinen ja Sami Kavekari
Hyvänä kakkosena oli Piiroinen/Elo
Pronssia nappasivat Iskalachin pariskunta
Pisimmän draivin voitti naisista Heidi Piiroinen ja miehistä Sami Kavekari

Tilaisuuden sponsorina toimi Perskindol.

Osallistujien kesken järjestettiin arvonta ja onnettarena toimi Pirkko Paldanius.

Naisissa on voimaa – suurkiitos kaikille osallistujille!

teksti Leea Nylander

Neljän seuran ystävyysottelu Hill Side Golfissa
Meitä lähti 6 naista ottelemaan HillSideen neljän seuran (isännät + Vihti Golf + St.Laurence Golf + ERG) ottelua ja isännät olivat ystävällisesti laittaneet yhden oman pelaajansa jokaiseen ryhmään, joten opastus toimi moitteettomasti, siitä suuri kiitos. Keli oli, ihme ja kumma, kolea, mutta se oli vain pukeutumiskysymys! Kenttä oli hyvässä kunnossa, greenit meille vieraspelaajille ”epäystävälliset” eli vaikeat; koko ajan kallellaan johonkin suuntaan.
Pelin jälkeen isännät tarjosivat erittäin maittavan iltapalan ja sitten olikin jo tulosten aika. Isännät veivät tietysti voiton, mutta me rinkkulaiset olimme hyvä kakkonen ja meidän oma Virpi Vuorinen pesi koko porukan huimalla tuloksella 40+33!!!!! Onnea vielä Virpille.
Me rinkkulaiset olimme pukeutuneet uuteen ”kerhopaitaamme” ja saimmekin runsaasti kehuja raikkaasta olemuksesta.

Kati


Naisten Pankki Open-kisassa golfattiin kehitysmaiden naisten hyväksi

Espoo Ringsidessa pelattiin Naisten Pankki Open -kiertueen kolmas osakilpailu toukokuun lopulla. Kisa keräsi kentän täydeltä innokkaita golfaajia ja valitettavasti kaikki halukkaat eivät mahtuneet mukaan. Aurinkoinen sää ja hienokuntoinen kenttä tarjosivat erinomaiset puitteet hyväntekeväisyyskilpailulle ja päivän täydensi kilpailun jälkeen nautittu naistoimikunnan tarjoama maittava lounas.

100 pelaajan voimin kerättiin yhteensä 2500 euron lahjoituspotti Naisten Pankille kehitysmaiden naisten toimeentulon parantamiseksi

Lue lisää tapahtumasta >>


Lähipelitapahtumat 10.5. ja 12.5.

…keräsi ennätysmäärän osallistujia eli yhteensä lähes 90 iloista klubipelaajaa. Lue lisää tapahtumista >>


Ladyjen avajaiskilpailu 7.5.2018

Hei, nyt tuli kesä!

Kiitos kaikille osallistujille!

Nautitaan pelaamisesta, lämmöstä ja rinkusta!

Huom!
Eclectic-taulu löytyy naisten pukuhuoneen seinältä!
Merkitse sinne tuloksesi 7.5 – 7.9.2018 väliseltä ajalla.

Nähdään kentällä,
Liisa


Naisten ilta Rinkussa 26.4.

Naistoimikunta toivottaa hyvää kohta alkavaa golfkautta kaikille!

Päätimme pitää naistenillan rinkussa to 26.4.2018 klo18-21.

Luvassa korva- ja helmikorumyyntiä.

Catmandoon takkien sovitusta, jos päädymme hankkimaan klubitakit edulliseen hintaan sitä haluaville, omakustannushintaan tietty.

Mukavaa yhdessäoloa ja keskustelua tulevasta kaudesta. Ei tarvitse ilmoittautua mihinkään. Tulet vain paikalle.

Tervetuloa! Nähdään! ​

ps. järjestämme Naisten Pankki-kilpailun Rinkussa 26.5.2018, kaikki mukaan!

26.5. osakilpailu pelataan Espoo Ringside Golfissa!

Osakilpailuihin ilmoittaudutaan suoraan järjestäville golfklubeille. Ilmoittautumisohjeet ja tarkemman aikataulun löydät klubien sivuilta lähempänä kilpailuajankohtaa.

Lisätietoa kiertueesta Naisten Pankin sivuilta: www.naistenpankki.fi/golf


Kausi 2017


11.9. Ladykauden päätöskisa

Kertakaikkisen upeassa aurinkoisessa säässä saimme pelata kauden viimeisen ladykisan. Pelimuotona oli paripelinä pelattava Ben Hogan 9 reikää. Molempien parien pisteet laskettiin yhteen.

Ensimmäinen piste tulee väyläosumasta, toinen piste kun osuu (par 4) toisella lyönnillä greenille ja (par 5) kolmannella lyönnillä, Par 3 ykköslyönnillä. Kolmas piste tulee kun puttaa vähemmän kuin 2
kertaa.

Olipas vaikea osua edes väylälle varsinkin silloin, kun sinne oikein yrittämällä yritti. Saati miksi se pallo löytyi aina semi-ra-ha-vista. Kiva pelimuoto kuitenkin.

Palkittiin kolme parasta paria, scr tulos sekä lähimmäs lippua ja pisin drive:

Tarja Väreluoto voitti scr 44 lyöntiä

Hanna Knuuttila lähimmäs lippua 4.48

Saara Pietilä pisin drive

Voiton veivät paripelikilpailussa:

1. Leea Nylander ja Raili Saarinen      28 pistettä

2. Kärt Kalda ja Kirsi Rossilahti          27 pistettä

3. Helena Leskinen ja Raila Soininen  26 pistettä

Hcp reikäpeli, voittaja Saara Vahvaselkä, toinen Sirkku Hiltunen ja
kolmas Kati Malmivaara

Eclectic, hcp voittaja Julia Uotila, netto 44

(saman nettotuloksen pelasivat myös Erja Vasara, Sirkku Hiltunen ja
Pirkko Paldanius, mutta pienempi händäri vie voiton)

Eclectic, scratch voittaja Liisa Soppela, brutto 61 lyöntiä

Kierroksen jälkeen söimme Jussin loihtimaa herkullista ankkaa, jonka jälkeen oli palkintojen jako.

Onnea kaikille voittajille ja osallistujille!

Kauden naisten tapahtumiin osallistui mukavasti porukkaa, mahtavaa!
Kiitos kaikille kauden sponsoreille sekä kaikille teille upeille Rinkkulaisille.

On kunnia ja ilo tehdä kanssanne yhteistyötä!

Mukavaa syksyä.

Nähdään,
Liisa ja ladytoimikunta

ERG Lady Eclectic 2017

Ladykauden päättäjäiskilpailu


9.8. seuraottelu Peuramaalla PGH-ERG


Matkattiin iloisin mielin Peuramaalle ke 9.8 pelaamaan seuraottelua ja puolustamaan edellisen vuoden voittoamme. Pelattiin tällä kertaa ’Vanha Peura’, joka osoittautui varsin mukavaksi kentäksi. Sää oli yksi kesän parhaista ja peliseura mukavaa.

Rökäletappiohan sieltä sitten kuitenkin tuli, vaikka parhaamme yritimmekin. Hävittiin 246-217 ja oli jätettävä pokaali Peuramaalle. Ensivuonna 2018 sitten meillä Rinkussa tavataan…


Kiitos kaikille kisataistossa mukana olleille,

Liisa


8.8. Seuraottelu Ringside – Sarfvik

Seuraottelut ovat olleet toivottuja ja suosittuja, niinpä otimme Sarfvikin ystävyyskentäksemme.
Tällä kertaa ilman mitään kilpailua. Nautittiin vain yhdessäolosta ja pelaamisesta.

Sarfvikin naiset saapuivat meille vierailulle ma 31.7 ja me matkasimme vuorostamme heille ti 8.8. Lämminhenkinen tunnelma löytyi heti. Saimme olla ylpeitä omasta huippukuntoisesta kentästämme Ringsidessä.

Me saimme pelata molemmat Sarfvikin kentät lounaineen ihanien leidien opastuksella. Tästä teemme perinteen. Kivaa oli ja tuli paljon positiivista palautetta puolin ja toisin.

Kiitos kaikille mukana olleille,
Liisa


7.8. Less is more – 3 mailan kisa

Koko aamupäivän satoi vettä kaatamalla. Jännitettiin minkälaisessa säässä joudutaan pelaamaan 3 mailan kisa. Kuin taiottuna pilvet väistyivät ja päästiin starttaamaan auringonpaisteessa.

Monella oli miettimistä mailavalinnoissaaan ja lopuksi kuulikin monen toteavan, että ”hyvinhän se sujuu kolmellakin mailalla, mitä turhaan sitä kantelee kaikkia mailoja mukanaan”.

Scr voiton tempaisi huikealla 85 lyönnillä Hanna Knuuttila ja Raila Soininen pääsi lähimmäksi lippua 9,85 väylällä 14. Yritteliäin pelaaja oli Terttu Pastinen.

Pb-sarja

 1. Erja Vasara 38
 2. Hanna Knuuttila 35
 3. Julia Uotila 30

Essi Tuomi Bemeriltä oli vastaanottamassa meitä klubilla. Saatiin tietoisku Bemerin tehoista mikroverenkiertoon. Jokainen sai levätä hoitotuolissa nauttien Jussin taikajuomasta, joka sisälsi granaattiomenaa, spriteä ja limeä jäämurskan kera.

Kiitos Essi hyvästä luennosta sekä Jussille kiitos juomista. Kiva kun oli niinkin paljon osallistujia tapahtumassa myöhäisestä lähdöstä huolimatta.

Liisa​​​​​​5.7. Seuraottelu ERG – GG

Pelattiin suosituksi kehuttua pelimuotoa ”Rinkun Trio”. Tiukkaakin tiukempi kisa hävittiin vain niukasti naapurikentän Gumbölelle.

Onnittelut heille ja SuurKiitos omalle porukalle hienosta pelistä!

Osallistujien määrä ylitti ennätysajassa ilmoittautumisen, ja kiintiö umpeutuikin hetkessä. Seuratkaa postianne… You got mail !


3.7. Harmoniaa uhkaavasta sateesta huolimatta.


Aamulla satoi vettä kaatamalla ja jännitimme joudummeko pelaamaan kaatosateessa. Pilvet väistyivät sopivasti starttiajan lähestyessä ja saatiin pelata ilta kirkkaassa kelissä. Hauska pelimuoto tämä puttikisa.
Ei haittaa vaikka lyönnit epäonnistuvatkin tai eivät ole piikkisuoria kuten aina. Tärkeintä on vain griiniltä putatut putit.


Maria Poropudas voitti scratchin tuloksella 83


Puttikilpailun voitti Pirjo Lammi 26 puttia, toiseksi tuli Laura Tiilikainen 28 puttia ja kolmanneksi Helena Leskinen 29 puttia


Lähimmäs lippua kilpailun voitti Ulla Kupari 2.73m


Pisin drive Liisa Soppela ei niin pitkä, mutta väylällä


Arvontakilpailussa sisäistä lämmikettä sai Anitta Tähtinen


ja ulkoista Terttu Pastinen

Kiitos Harmonialle upeista Diasporal- ja Perskindol-palkinnoista ja näytteistä.


Jussille Kiitos raikkaista juomista.

Kiitos kun olitte mukana!


11.6. Naisten sunnuntai

Ladykapteeni Liisa Soppela löi holarin Naisten sunnuntai-kisassa! Lue lisää>>


Ladyjen Lähipelitapahtumat

Kiitokset kaikille lähipelitapahtumiin 25.5. ja 27.5. osallistuneille leideille ja huippuopettajille !

Oli upeat päivät olla seuraamassa huippuopetuksen tasoa; tavata uusia ja jo tutuiksi tulleita seuramme jäseniä. Lue lisää >>


22.5. Ladykauden avajaiskilpailu pelattiin auringonpaisteessa

Naisten avajaiskilpailu päästiin vihdoin avaamaan kauniissa auringonpaisteessa. Aurinko teema sopi siis hyvin. Oli ilahduttavaa havaita, että meitä oli jo niin monta ensimmäisessä tapahtumassa. ACO:lle iso kiitos palkinnoista. Lue lisää >>


2.5. Kummitapahtuma


Kummitapahtuma 2.5.2017, kuvassa vasta-aloittelevat golffarit Henna ja Niina.

Kiitos kaikille kummitapahtumaan osallistujille ja kummeille, jotka tulitte paikalle ti 2.5.
Oli hieno aurinkoinen sää pelata 9 reikää. Kiitettävästi oli paikalla ihan juuri aloittaneita golfareita ja ei voinut kuin ihmetellä upeita osumia. Hienoa!

Sään sekä talvigriinien takia AURINKOkilpailu siirretään vielä viikolla eteenpäin eli pelataan ma 22.5. alkaen klo 15:30. Ilmoittauduthan cädärille viimeistään pe 19.5. klo 17.

Ilmoittautuminen HCP reikäpeleihin alkanut. Ilmoittauduthan pian! (viim. pe 12.5.)


PELAA 100

Kaikki tasoituksella 30 tai sitä suuremmalla hcp:llä pelaavat ladyt 100 pistebogeyjahtiin!

Pelaa 100 bogeypistettä on Golfliiton Ladytoimikunnan luoma uusi hauska tapahtuma.

100 pistettä! -kisassa on kaksi vaihetta: sadan pisteen kerääminen ja seuranta sekä iloisiin alueellisiin loppuhuipennuksiin osallistuminen.

Pelaaja voi kartuttaa pistebogeysaldoaan pelaamillaan kierroksilla 1.5.-6.8.2017 välisenä aikana ja 100 pistettä kerättyään, pelaaja ilmoittaa pisteet www.ladygolf sivuston kautta tai pukuhuoneessa olevalle listalle. Kesän aikana 100 Pistettä keränneiden kesken arvotaan upeita palkintoja.

Pelaa 100 pistettä huipentuu 2./3.9.2017 pelattaviin alueelliseen pelitapahtumaan, jotka pelataan paripelinä.


Kesän aikana on siis VIISI kilpailua/ladytapahtumaa:

– Aurinko 8.5  22.5. Ilmoittauduthan siihen viimeistään pe 5.5. 19.5.
– Naisten sunnuntai 11.6
– Puttikisa 3.7
– Less is more 7.8
– päättäjäiskisa 11.9

Lehdessä informoitiin, että yksi tapahtuma maksaa 5e ja kaikki yhteensä 20e.
Korjaus tähän.
Kaikki muut maksavat 5e, paitsi Naisten Sunnuntai ja Päättäjäiskilpailu maksavat 10e sis.ruokailun.

Lähipelitapahtumiin to 25.5 ja la 27.5 ovat ilmoittautumiset jo alkaneet.
Joten ilmoittaudu pian mukaan, niin varaat paikkasi suositussa tapahtumassa.
Osallistuminen maksetaan paikan päällä allekirjoittaneelle a 10e.
Tapahtumat ovat molempina päivinä klo 12-14.
Ilmoittaudu ergladykapteeni@gmail.com.

Lumentulon menoa odotellessa sekä
Lystikästä vappua kaikille toivottaa

Liisa Soppela
Ladykapteeni


ERG Ladyt mallihommissa

Erg ladyt edustivat mallihommissa Ladies Day 1.4 Golfbalancen Espoon liikkeessä.
Ladykapteeni Liisa Soppela sekä vuoden 2016 Rinkun naisten mestari Hanna Knuuttila.

Kauden 2017 golfmuoti näyttää tältä:


Kausi 2016


Ladykauden päätöskisa 5.9.2016

Kertakaikkisen upeassa säässä saimme pelata kauden viimeisen ladykisan, Par3-kentän ensimmäiset 9 reikää.

Hyvä fiilinki mimmeillä jo startissa, kun hoksattiin ettei väylä ykkösellä ole veden ylitystä eikä out:ia lainkaan mukana pelissä, par3-kenttähän alkaa veden toiselta puolelta!

Pelimuotona henkilökohtainen pb sekä lisäksi myös joukkuekisa, lähtöryhmän 2 parasta pb-tulosta merkitään joukkuekorttiin. Kovin moni ei ollut koskaan aiemmin pelannut meidän par3-kenttää, haastetta riitti yllättävän monelle, mutta pelaajien mielestä tosi hyvä kokemus! Mukana kisassa myös 3 ensikertalaista, tosi hienoa! Paikalla oli FitLine-edustajat maistattamassa ennen ja jälkeen kuntoilun käytettäviä juomia.

Palkittiin 3 parasta henkilökohtaista tulosta ja nämä mimmit kyllä osasivat:

 1. Anitta Tähtinen              24p
 2. Pirkko Paldanius            22p
 3. Jonna Rönnberg             22p (Pirkolla pienempi händäri)

IMG_7846 (800x533)

Paras joukkue teki myös aivan huikean tuloksen, 51p! Ja siinä pelasivat: Laura Tiilikainen, Salla Tiilikainen, Sirkku Qvickström sekä Jonna Rönnberg. Lähimmäs lippua väylällä 2 löi Liisa Soppela 55cm! Ja birkku tuli! Paras scratch-tulos 30 lyöntiä löi Tarja Väreluoto!

Ladypäättäreiden joukkuekisan tulokset

Onnea kaikille voittajille! Kauden naisten tapahtumiin osallistui 116 ladyä, mahtavaa! Kaikkein innokkaimmin osallistuttiin lähipelitapahtumiin, kaksi tapahtumaa ja yhteensä 87 ladyä!

Kiitos kaikille kauden sponsoreille sekä kaikille teille upeille Rinkkulaisille näistä 4 vuodesta jotka olen ladykapteenina toiminut. Maailman mahtavin naistoimikunta sai kiitokseksi kukat jokainen, teidän kanssanne on ollut kiva toimia! Ja yllätyksenä Rinkun Ladyt olivat keränneet minulle läksiäislahjan, ISO JA LÄMMIN KIITOS KAIKILLE! Tämä lämmittää mieltä vielä pitkään!

IMG_7850 (800x533)

Nyt on aika antaa uusien tuulien puhaltaa ja syyskokouksen jälkeen ladykapteenin pestin ottaa harteilleen Liisa Soppela, onnea ja menestystä !

Täydelliset tuloslistat löytyvät Kauden tulokset-otsikon alta. Eclecticissä jos ei ollut kaikkien väylien kohdalla tulosta niin tuli dq.

Birkut, voittaja Hanna Knuuttila, 15 kpl

Hcp reikäpeli, voittaja Sirkka Wallin, toinen Martina Grenman ja kolmas Kirsi Rossilahti

Eclectic, hcp voittaja Julia Uotila, netto 42 (saman nettotuloksen pelasi myös Sirkku Hiltunen, mutta pienempi händäri vie voiton)

Eclectic, scratch voittaja Marjut Muhojoki, brutto 61 lyöntiä

Kisan jälkeen söimme maukkaan illallisen alkutapaksineen ja sen jälkeen jaoimme koko kauden aikana käytyjen kilpailujen palkinnot: Kaikki kilpailussa voittaneet palkittiin Partylite-kynttilätuotteilla sekä Rinkun ladylogopalloilla, iso kiitos sponsorille!

Kauden tulokset:

Birkut kaudella 2016

ERG Lady Eclectic 2016 netto

ERG Lady Eclectic 2016 scratch

Kirsi Rossilahti


Ladyjen päätöskisa


Elokuun lippukisa 1.8.2016

Ladyjen elokuun kuukausikilpailu pelattiin maanantaina 1.8.2016. Päivän pelimuotona oli lippukisa, joka pelattiin lyöntipelinä siten, että laskettiin kentän par + pelaajan oma slope yhteen ja siten saatiin kokonaislyöntimäärä, joka pelaajalla oli käytössä. Mukana menossa oli 20 ladyä.

Ensimmäiselle ryhmälle annettiin mukaan 3 keltaista lippua, jotka he veivät niin pitkälle kuin omat lyönnit antoivat myöden. Kun kaikki lyönnit oli käytetty, niin lippu jätettiin sille kohdalle ja seuraava pelaaja sai viedä lippua eteenpäin, mikäli omia lyöntejä oli vielä jäljellä.

Kisan taso oli kova, pelasin itse 3. lähdössä ja ekat liput tulivat vasta väylällä 17 vastaan! Liekö puolivälin pullakahvit tuoneet lisävoimia…?

Muutamalla ladyllä jäi jopa lyöntejä käyttämättä, kolme parasta tulosta:

 1. Laura Tiilikainen                   -8 lyöntiä
 2. Hanna Knuuttila                    -2 lyöntiä
 3. Sirkka Wallin                        par

Väylällä 2 lähimmäs lippua löi Liisa Soppela 1,31m. Paras scratch tulos Hanna Knuuttila, 82 lyöntiä.Arvonnassa voitti tällä kertaa Raili Grönstrand. Pisimmän draivin väylällä 16 löi Virpi Vuorinen n. 240m.

Kirsi Rossilahti

lippukisa


Ladyjen seuraottelu Gumböle-Rinkku   7.7.2016

IMG_0943 (320x320)

Perinteinen seuraottelu Gumbölen mukavia ladyjä vastaan pelattiin nyt neljättä kertaa, Alkuun nautittiin croissantit kahvin kera ja sitten tositoimiin kentälle! Ilmassa oli hieman sateen merkkejä, joten lähdettiin rivakasti liikkeelle!

Pelimuotona oli Best Ball, pb ja joukkueen pinnat lasketaan yhteen/ seura. Pelaajia 10 mimmiä mukana molemmista seuroista. Puoli kierrosta pelattiin ihan hyvässä kelissä mutta sen jälkeen joku aukaisi hanat ylhäältä ja vettä sitten tuli…!

Kisan jälkeen palkittiin molemmista seuroista eniten pisteitä pelannut pari, Rinkusta Tuija Hannukainen ja Helena Leskinen 41p ja Gumbölestä Inga Pihlhjerta ja Sari Ylivuori 47p!

Ja näin siinä kävi että kotikenttäetu piti jälleen pintansa, Gumbölen Ladyt voittivat tuloksella 204-180, joten ensi vuonna revanssi Rinkussa! Onnea Gumbölen Ladyt, hieno tulos ja ansaittu voitto!

IMG_0950 (316x316)

Iso kiitos myös Rinkun joukkueelle, tsemppi oli kova ja porukka mahtava! Rinkkua olivat edustamassa Tuija Hannukainen, Helena Leskinen, Jenny Siltanen, Saara Vahvaselkä, Martina Grenman, Marjo Mannström, Mary Smolsky, Eija Pahkala, Tarja Väreluoto sekä minä.

Kiitos kaikille, oli kivaa!

Kirsi


Ladykisa Ben Hogan  4.7

Sää on suosinut kaikkia Rinkun ladytapahtumia -tähän asti. Nyt tuli vettä niskaan ämpärikaupalla, mutta urheasti jatkoimme eteenpäin! 26 ladyä lähti matkaan ja 23 pelasi maaliin saakka.

Ben Hogan -pelimuodossa kerätään pisteitä. Yhden pinnan saa jokaisesta avauslyönnin väyläosumasta (paitsi par3), jokaisesta greeniosumasta (par3:lla 1 lyönnillä greenille, par4:lla 2 lyönnillä ja par5:lla 3 lyönnillä). Yksi pinna on jaossa myös jos putteja on max2.

Kisan kolme parasta olivat:

 1. Eija Pahkala 30p
 2. Virpi Vuorinen 27p
 3. Marjo Mannström 27p   (Virpillä alhaisempi tasoitus)

Lähimmäs lippua osui väylällä 2 Virpi Vuorinen 2,65 m ja pisimmän draivin väylällä 7 löi myöskin Virpi Vuorinen, joten rouva oli ihan liekeissä! Paljon onnea voittajille!

Arvontapalkinnot saivat Kirsi Rossilahti, Tarja Jukkara sekä Orvokki Wilkman.

Ben Hogan-kisan tulokset 4.7.2016

Heinäkuun kisa Ben Hogan


Rinkun ladyt voittivat seuraottelussa Peuriksen

IMG_0933

Jokavuotinen seuraottelu pelattiin torstaina 30.6. ihanan aurinkoisessa kelissä. Viime vuonna Peuris voitti kotonaan, joten nyt oli revanssin paikka!

Ennen kentälle lähtöä nautimme kaffet sämpylän kera terassilla ja kävimme läpi peliohjeet. Pelimuotona best ball, pb. Nauru raikui kentällä ja hyvä fiilinki koko poppoolla! Kilpailun ohessa lanseerattiin myös ihan uusi käsite -birkkumakkarat…!

Palkittiin kummastakin joukkueesta paras henkilökohtainen pb-tulos,

Peuramaalta Pirjo Pankka 34p

Rinkusta palkittiin Laura Molnar, joka yksinään joutui taistelemaan Peuramaan paria vastaan, myöskin hienolla tuloksella 34p

Ja kyllä se kotikenttäetu oli valttia tänäänkin, lopputuloksena Rinkku voitti 224-216, kiitos hyvästä ottelusta Peuramaan ja Rinkun Ladyt!

IMG_0932

Peuriksen ladykapteeni Tuula Salmisalo-Lindström luovutti kiertopalkinnon Rinkun ladykapteeni Kirsille.

Rinkun joukkueessa pelasivat: Salla Tiilikainen, Pirkko Paldanius, Hanna Knuuttila, Tarja Jukkara, Maarit Vaalamo, Julia Uotila, Kärt Kalda, Laura Molnar, Seija Lappalainen, Milla Vasama sekä Kirsi Rossilahti.

Iso kiitos kaikille mukana olleille, ensi vuonna sitten taas Peuramaalla näissä merkeissä


Aurinkoinen naisten sunnuntai 12.6.2016

IMG_4693 (800x522)

Täysi kentällinen, eli 72 henkilöä osallistui naisten sunnuntain kisaan. Ilma oli hieman viileähkö mutta aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja fiilinki oli hyvä!

Peliparin sai muodostaa nainen-nainen tai nainen-mies, riittää että toinen on rinkkulainen.

Ennen peliä nautittiin skumpat ja kuunneltiin peliohjeet, pelimuotona greensome paripeli, pb, jossa molemmat suorittavat avauslyönnit ja sitten pari valitsee kummalla pallolla haluavat jatkaa vuorotellen lyömällä reikään asti. Jotta peli ei menisi liian helpoksi, piti kummaltakin ottaa vähintään 6 avausta.

Kenttä rullasi mallikkaasti, nopeimmat pelasivat hieman alle 4 tuntia ja viimeisimmätkin alle 4.5h.

Upeita tuloksia tuli, kolmen kärki on seuraavanlainen:

 1. Hanna Knuuttila/ Sami Oksanen  40 p
 2.  Maria Poropudas/ Eeva-Maria Paavola  39 p
 3.  Arja Vartia/ Mikko Elomaa  38 p

Erikoiskilpailuina lähimmäs lippua väylällä 2 löi Juha Vasama, 2 metriä
Pisimmät draivit väylällä 16 löivät ladyistä Sara Lindholm sekä miehistä Kari Määttä

Onnittelut kaikille voittajille!

Koko tulosluettelo nähtävissä golfboxissa Rinkun klubikilpailut-kohdassa.

Iso kiitos ACO:lle joka sponsoroi naisten 3 ensimmäistä tuotepalkintoa sekä Camilla Aho Oy:lle joka sponsoroi Diego Dalla Palma näytteet kaikille ladyille!

Kiitokset myös suussa sulavasta sapuskasta klubiravintolalle, Jussi & the Team!

Sekä lisäksi koko kilpailijaporukalle, oli hyvä meininki !!!

Tämä on tätä Rinkun klubihenkeä parhaimmillaan !

KIITOS!

T: Kirsi

Naisten sunnuntai tulokset

Naisten sunnuntai 12.6.2016, kilpailukutsu


Rinkun ladyjen toinen lähipelitapahtuma 18.5.2016

Naisten lähipelitreenit 1Toinen lähipelitapahtuma pidettiin hieman tuulisessa säässä, mutta se ei menoa haitannut, hyvä fiilinki mimmeillä ja saatiin taas mahtavia vinkkejä oman pelin kehittämiseen! 43 ladyä jaettiin viiteen ryhmään, jotka kiersivät ”open” luota seuraavalle. Treenattiin putteja, bunkkerilyöntejä, chippejä, rinnelyöntejä sekä lähestymislyöntejä 20,30 ja 40 metristä.

Naisten lähipelitreenit 2ISO KIITOS vetäjille, Joel Virtanen, Joonas Hinkkanen, JJ Hyytiäinen, Tommy Gulin, Nikke Berg sekä Samuli Seppälä, ootte huikeita!!!

Jälkilöylyiksi nautittiin skumpat Rinkun terassilla ja ”opet” kertoivat hieman kesän pelitavoitteistaan, raikuvien aplodien säestyksellä!

Kiitokset vielä kaikille mukana olleille!

T: Kirsi

Ladykauden avajaiskisa

9.5.2016 Ladyjen avajaiskisa

Ladyjen lähipelitapahtumat

5.5.2016 Ladyjen ensimmäinen lähipelitapahtuma


Kausi 2015

LADYKAUDEN PÄÄTTÄJÄISKISA  PINK BALL  SEKÄ ILLALLINEN  7.9

Ladykausi päätettiin samoin kuin avattiinkin  -vesisateessa. Se ei kuitenkaan Rinkun mainioita ladyjä haitannut, peruutuksia oli tullut vaan 2 vaikka vettä oli tullut aamusta asti. Perinteisesti päätöskisa on vaan 9 reikää, jotta jää aikaa illallisen nauttimiseen sekä koko kauden aikana pelattujen kilpailujen palkintojen jakoon. Mukana kisaamassa 29 ladyä sekä illalliselle tuli vielä 5 lisää.

Pink Ball on joukkuepeli, jossa joukkueelle annettu pallo kiertää valitussa järjestyksessä koko kierroksen ajan, jokainen vuorotellen pelaa tällä pallolla väylän. Pink Ballilla tehdyt pisteet saa joukkue tuplana ja jos käy niin ohraisesti, että se häviää niin joukkueen peli ei pääty siihen, mutta sen jälkeen voi saada enää normaalit pisteet. Myös jos pallo tuodaan maaliin joukkue saa 2 lisäpinnaa. Joukkueita oli 8 ja vain kahdella katosi pallo matkalla.

Tulostaso oli hyvä, kolme parasta joukkuetta olivat:

1. Lahti, Pihlajaniemi, Rossilahti    32p
2. Eriksson-Blom, Tähtinen, Pastinen, Wilkman 30p
3. Tenhunen, Vasama G, Mannström 26p

Pisimmän draivin väylällä 1 löi Virpi Vuorinen, reilu 220m, lähimmäs lippua väylällä 8 osui Jaana Angeria 11,07m ja paras scratchtulos Hanna Knuuttila 45 lyöntiä. Täydellinen tuloslista nähtävissä naisten pukuhuoneen ilmoitustaululla.

Sitten jaettiin koko kauden aikana käytyjen kilpailujen palkinnot

ECLECTIC HCP voittaja Seija Lappalainen netto 35 lyöntiä

ECLECTIC SCRATCH voittaja Marjut Muhojoki brutto 62 lyöntiä

REIKÄPELI HCP voittaja Arja Vartia

ENITEN BIRKKUJA voittaja Marjut Muhojoki 22 kpl

Töydelliset tuloslistat ovat näytävillä naisten pukuhuoneen seinällä, siellä on myös lista jokaisen omasta eclectic-rivistä.

Merja ja Harry kävivät kertomassa tulevaisuuden suunnitelmistaan, kiitimme heitä kuluneista vuosista kukkasin.

Sitten alkoivat arvonnat ja niitä oli paljon, iso kiitos kauden sponsoreille sekä heille jotka ovat näitä hankkineet!

Naistoimikunnsta lopettavat Tarja Jukkara, Milla Vasama sekä Hanna Knuuttila, lämmin kiitos näistä vuosista halin kera!

Mahtava loppuhuipennus illalle oli kun saimme kuulla Silja Tenhusen kirjoittaman ja esittämän runon! Aivan huikean hieno!

Tämän kauden naisten tapahtumiin osallistui 108 ladyä, hienoa mimmit! (v. 2014  98 ladyä)

LÄMMIN KIITOS TÄSTÄ KAUDESTA KAIKILLE!


LADIES DAY  PAR3- KILPAILU  3.8

Juhlaviikkojen kunniaksi ennen kisaa oli järjestetty Kilpailuun ilmoittautuneille ladyille yllätys, lähipeliopetusta seuramme kilpapelajaan Peter (Patu) Erofejeffin opastuksella. Chippailtiin, puttailtiin, lyötiin bunkkerista ja löimme myös ns birdie-palloja lohikäärmeen taskuuun… tämä ei ollut todellakaan helppoa. Iso kiitos hyvistä vinkeistä Patu!

Aurinko paistoi lämpimästi kun seuramme pj Ville HS Ranta sekä kapteenimme Jyrki Tiilikainen starttasivat ladyt matkaan. Tämä on Rinkun historian ensimmäinen naisten par3-kilpailu, ja pelaajien kommenteista päätellen pelataan toistekin. Oli kivaa ja välillä myös aika haastavaa! Aluksi tuntui hieman oudolta kävellä punaisen tiiauspaikan ohi par3-lyöntipaikoille, mutta nopeasti tähän tottui. Myös pelikortin täyttäminen oli ihan erilaista, par3-väylien hcp:t kun ovat erilaiset kuin normaalipituisella kentällä.

Puolivälissä kisaa oli tauon paikka ja saimme nauttia ravintolan herkullisista pullista kahvin kera. Kisa sujui aika sutjakasti ja tulostaso oli hieno:

1. Maiju Akkanen   45p

2. Hanna Nevalainen  42p

3. Maarit Palomäki  42p (Hannalla hieman parempi tarkka tasoitus)

Lähimmäs lippua väylällä 12 löi Hanna Knuuttila  4,67m. Lähimmäs lippua kahdella lyönnillä väylällä 9 löi Virpi Vuorinen, huimat 10cm! Paras scratchtulos 67 lyöntiä Hanna Knuuttila. 25-juhlavuosipalkinnon sai jälleen kerran Seija Lappalainen.

Arvontaskumpan sai Maria Poropudas, Anittan neulomat ihanat villasukat voitti Julia Uotila ja risteilylahjakortit saivat Arla Kytökivi sekä Orvokki Wilkman. Onnea kaikille voittajille!

Mukana kisailemassa oli 37 ladyä, kiitos kaikille!

Oli kiva uusi pelikokemus! Suosittelen lämpimästi!


LADYKISA  ”DRIVING SCRAMBLE”   6.7

Kauden uutena kisana pelattiin Driving Scramblea joka tarkoittaa että jokainen ryhmä suorittaa avauslyönnin joka väylällä, valitsee parhaan avauksen ja siitä jatkuu kaikkien seuraavat lyönnit. Pelimuoto on kopioitu viime vuoden Gumbölen seuraottelusta. Tasoituksia annettiin 2/3.

Kisa käytiin yllättävän viileissä olosuhteissa, oli taas jo totuttu lämpimiin keleihin… mukana menossa 28 ladyä.

Kilpailun 3 parasta olivat kaikki tasatuloksessa 33p, jolloin pienempi händäri vie voiton

1. Helena Leskinen
2. Kirsi Rossilahti
3. Anitta Tähtinen

Kisan 3 parhaan palkinnot sponsoroi Keune/ Kinnunen, iso ja lämmin kiitos Veijolle! Koko tuloslista nähtävissä golfboxissa.

Lähimmäs lippua väylällä 8 löi Marjo Mannström 2,93m ja pisimmän draivin väylällä 16 löi Kati Malmivaara (meni kuulemma reilusti ohi ampparitolpan), paras scratch Tarja Väreluoto 85 lyöntiä. Hyvä mimmit!

25. palkinto meni Gitta Vasamalle ja arvontaskumpan sai Maarit Palomäki. Lisäksi oli vielä yllätysarvonta, sillä Anitta oli neulonut suloiset villasukat palkinnoksi ja ne sai Sirkka-Liisa Malmivaara. Onnea voittajille ja kiitos kaikille pelaajille!


LADYJEN SEURAOTTELU  RINKKU-GUMBÖLE  2.7

Torstaina pelasimme kolmatta kertaa Gumbölen mukavien ladyjen kanssa seuraottelua. Oli meidän vuoromme olla emäntinä tällä kertaa. Voitot ovat tähän asti olleet 1-1, joten tiukka peli oli taatusti tiedossa ja ilmakin meitä suosien mukavan aurinkoinen.

Aloitimme yhteisellä kahvitilaisuudella kera maukkaiden kana-vuohenjuustoleipien, nams!  Joukkueessa oli 10 molemmista seuroista. Pelasimme Best Ball -paripeliä, joka tarkoittaa sitä että parin parempi pb-tulos merkattiin kisakorttiin.

Kun kaikki joukkueet olivat tulleet maaliin, laskettiin joukkueiden pinnat yhteen ja kyllä kotikenttäetu oli taas voimissaan, tulos oli 203-175 pinnaa rinkkulaisten hyväksi!

Palkitsimme molemmista joukkueista myös henkilökohtaisten pisteiden parhaat, Rinkusta Laura Tiilikainen 34p ja Gumbölestä heidän ladykapteeninsa Hanna Kivelän 33p. Tuloslista on nähtävissä golfboxissa.

Kaunis kiertopalkinto tuli siis takaisin Rinkkuun! Iso kiitos kaikille pelaajille! Rinkkua olivat edustamassa Milla Vasama, Seija Lappalainen, Satu Taivainen, Laura Tiilikainen, Raila Soininen, Liisa Soppela, Pirkko Paldanius, Jaana Angeria, Jenny Siltanen ja minä.


LADYJEN SEURAOTTELU  PEURAMAA-RINKKU  23.6

Tiistaina lähdimme aurinkoisesta Espoosta kohti Kirkkonummen Peuramaa Golfia hameet päällä seuraotteluun. Pelimuotona oli pistebogey, joukkueen jokaisen pelaajan pinnat lasketaan yhteen. Tunnelma ykköstiillä oli korkealla ja mukavan rento.

Muutaman väylän pelattuamme pilviä alkoi kuitenkin kasaantua mereltä päin ja saimme sadetta niskaan jo etuysiltä lähtien.

Porkkala kenttä osoittautui meille rinkkulaisille yllättävän haasteelliseksi, meiltä aika monelta katosi palloja lukuisiin vesiesteisiin, heiltä taas ei, joten voittajina maalissa hymyilivät Peuramaan Ladyt! Täytyy myöntää että Peuriksen porukka todellakin tuntee hyvin kotikenttänsä! Pistesaalis 364-322 Peuramaan hyväksi, joten todellakin ansaittu voitto!

Tästä me emme kuitenkaan lannistu, vaan ensi vuonna on revanssi Rinkussa ja hieno kiertopalkintopysti taas mahdollisuus voittaa takaisin!

Kiitos kaikille mukana olleille! Rinkun joukkueessa pelasivat Tarja Väreluoto, Kati Malmivaara, Leena Kainomaa, Hanna Knuuttila, Marjo Mannström, Saara Vahvaselkä, Helena Leskinen, Tuija Hannukainen, Julia Uotila, Marjut Muhojoki, Anna Pihlajaniemi sekä Kirsi Rossilahti.


FENNIA LADIES OPEN  + GLORIACUP KARSINTAKILPAILU   13.6

Nyt meitä ladyjä kyllä sää suosi, saimme pelata mahtavan upeassa kelissä, sortsit ainakin itselläni ekaa kertaa jalassa! Tunnelma oli iloinen ja mukavan rento!

Kilpailussa pelattiin kahta eri sarjaa, tasoituksellisessa lyöntipelissä oli mukana 25 naista sekä pistebogissa 20. Gloriacupin karsintakisa on scratch lyöntipeli ja siihen osallistui edellisistä 17 ladyä.

Lyhyet lämmittelyjumpat ennen kierrosta sai porukat hyvin liikkeelle, kiitos Julia!

Puolivälissä meillä oli tarjolla Niipperi Teetä kera pullien. Kisa sujui sutjakkaasti ja hienoja tuloksia tuli! Etuysin jälkeen kysyttiin kaikilta tulokset livescoringia varten, jotta muutkin voivat seurata pelaajien kierrosta, kiitos Ari!

Kierroksen jälkeen oli tarjolla lounasta sekä pientä ohjelmaa, kuten intialaista päähierontaa, korumyyntiä, niska-hartia-hierontaa sekä myös Niipperi Tee myi omia tuotteitaan.

Tässä jokaisen sarjan 3 parasta, täydellinen tulosluettelo löytyy golfboxista.

PISTEBOGEY: LYÖNTIPELI HCP:

1. Seija Tammio    38pb 1. Arja Vartia netto 69 lyöntiä

2. Riitta Pesonen   37pb 2. Milla Vasama netto 75 lyöntiä

3. Sirpa Rauhala   36pb 3. Henrietta Lahti netto 76 lyöntiä

GLORIACUP, 3 parasta pääsee suoraan finaaliin Kytäjälle

1. Saara Vahvaselkä brutto 85 lyöntiä

2. Arja Vartia brutto 85 lyöntiä    (Saaralla parempi sisääntulo)

3. Henrietta Lahti brutto 86 lyöntiä

Lähimmäs lippua pelattiin väylällä 12 ja kisa oli tiukka, pohjilla oli 44cm mutta siitä vielä hieman paremmin löi Kati Malmivaara 37cm, huikea tulos! Pisimmän draivin väylällä 5 vetäisi Saara Vahvaselkä, pituutta oli mahtavat 231m, upeeta!

Arvontapalkintoja oli myös runsaasti. Lopuksi palkitsimme myös montaa vuotta meidän ladies openissa startterina toimineen Juha Vasaman sekä samoin kisan tuomarina toimineen Lexa Majan.

ISO KIITOS MYÖS KILPAILUN SPONSOREILLE, Fennia, Partylite, Camilla Aho oy, SF-Cliniken, Viking Line, Golfbalance, Green Taste, Balmuir, Janelle ja Niipperi Tee!

Iloisia ilmeitä näkyi kaikkialla, joten päivä oli tosi onnistunut!

KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE SEKÄ OHJELMAN JÄRJESTÄJILLE!


NAISTEN SUNNUNTAI  7.6

Pelasimme jo perinteeksi muodostunutta greensomea, paripeliä johon me ladyt kutsuimme myös gentlemanneja mukaan. Mukana menossa oli 37 paria, eli kenttä oli täynnä!

Tapahtuma aloitettiin skumpalla ennen varsinaista kisaa ja siinä sivussa käytiin läpi pelin ohjeet. Aurinko paistoi ja tunnelma oli mukavan leppoisa.

Puolivälissä saimme nauttia ravintolan leipomia ihania pullia sekä Niipperi Tee:n naisten tarjoamaa maukasta teetä. He pitivät ständiä koko tapahtuman ajan ja monet taisivat tehdä myös ostoksia, ainakin itse tein!

Kisa pelattiin yhteislähtönä ja tästä tuli paljon kiitosta jälkeenkin päin. Kisaan jälkeen saimme vielä syödäksemme herkullista pasta bolognaisea, nams!

Kisan pääpalkinnot sekä tuotelahjat jokaiselle ladypelaajalle sponsoroi BIOEFFECT, Susanna Kyntölä, TODELLA ISO JA LÄMMIN KIITOS! Samoin myös Liisa Soppelalle joka sai tämän aikaiseksi.

Kolmen kärki oli seuraava:

1. Kati Malmivaara ja Antti Aarnio      38 pb
2. Kirsi Rossilahti ja Mikko Rossilahti 37 pb  (pienempi slope kuin kolmosilla)
3. Hannele Turunen ja Juha Turunen 37 pb

Lähimmäs lippua väylällä 14 löi Antti Aarnio, 48cm ja birkku kuulemma tuli! Naisten pisimmän draivin kovaan vastatuuleen väylällä 7 löi Heidi Piiroinen, reilu 200m ja miesten pisimmän draivin kiskaisi Rony Leppänen, ainakin 240m.

25 juhlavuoden palkinnon saivat Jaana Angeria ja Jorma Karlstedt.

Arvottiin vielä muutama Viking Linen matkalahjakortti, arpaonni suosi perheitä Vaalamo ja Paavola.

Onnea kaikille voittajille! Täydellinen tuloslista löytyy golfboxista.

TOSI KIVA KUN OLI NÄIN PALJON PORUKKAA MUKANA, OLI UPEA PÄIVÄ!  KIITOS!


LADYJEN LÄHIPELITAPAHTUMA  14.5

Helatorstaina, aurinkoisessa säässä pääsimme treenaamaan erilaisia lähipelilyöntejä seuramme pro Samulin ja Joelin sekä edustuspelaajiemme Henun, Tommyn ja JJ:n hyvällä opastuksella.

Into oli suuri kun löimme eri ”rasteilla” lyhyitä sekä pidempiä chippejä, alamäkichippejä, bunkkerilyöntejä sekä putteja. Saimme runsaasti hyviä neuvoja ja vinkkejä oman lähipelin kehittämiseen, nyt pitää vaan harjoitella niitä lisää… siispä toistoja, toistoja!

Mukaan mahtui 45 ladyä ja jonoonkin jäi vielä 18, siis selkeästi hyvä ja tarpeellinen tapahtuma!

Golftreenin jälkeen Forever Variston Fustra-valmentajat pitivät vielä lyhyen esittelyjumpan kaikille ladyille ja sen jälkeen siirryimme porukalla Rinkun terassille nauttimaan skumpat ja kiittämään upeita ohjaajiamme!

ISO KIITOS KAIKILLE MUKANA OLLEILLE SEKÄ ERITYISESTI VETÄJILLE!!! Näillä eväillä on kiva jatkaa kautta!


LADYJEN AVAJAISKISA  ”NORJALAINEN”  4.5

Saimme pelata ladykauden avajaiskisan aurinkoisessa vaikkakin hieman viileässä säässä. Kenttä on talvehtinut hyvin, talvigreenejä oli vielä osittain, mutta se ei tahtia haitannut! Hyvällä fiiliksellä kentällä edettiin – ja reipasta tahtia! Mukana menossa 38 ladyä.

Pelimuoto ”Norjalainen” tarkoittaa sitä että jokaisella väylällä on yksi lyönti korvattava heitolla. Heiton saa suorittaa missä väylän kohdassa itse haluaa. Osalla porukasta oli heitot todella kohdillaan, itse en kylläkään lukeutunut heihin…

Saimme upeat tuotepaketit Acolta tähän kilpailuun sponsorilahjaksi, iso kiitos Liisalle! Ja lisäksi saimme myös kauden kaikkiin naisten kisoihin arvontaskumpat Sia&Altialta, iso kiitos Tarjalle!

Ja näistä pääsi nauttimaan:

1. Laura Tiilikainen   49p
2. Minna Nyström   40p
3. Terttu Heikkinen  40p  (suurempi händäri kuin Minnalla)

Lisäksi lähimmäs lippua osui väylällä 8 myöskin Terttu Heikkinen, pisimmän draivin löi väylällä 10 Sirkka Wallin. Paras scratch oli tiukka, 2 daamia pelasi saman tuloksen 86. Mutta kun kyseessä on scratch niin parempi sisääntulo ratkaisee ja voiton vei Hanna Knuuttila. Kauden ensimmäisen arvontaskumpan voitti Anitta Tähtinen.

25v -juhlavuoden kunniaksi palkitsemme aina myös sijalle 25 päässeen, ja tässä kisassa se oli pienen tarkistuslaskennan jälkeen Arja Korpela.

Onnea kaikille voittajille!  Saatiin juhlavuosi kivasti käyntiin!