ERG:n Junior Challenge Tourin kilpailussa upea finaali


Ringside Golf järjesti tiistaina 4.7.2017 Junior Challenge Tour 4 Etelä/Itä-kilpailun.


Poikien kilpailussa ERG:n Antti Vahvaselkä pelasi takaysin vahvasti tulokseen 32 (-4), koko kierroksen tulokseen 72 (-1) ja siirtyi kisan kärkeen saapuessaan klubitalolle.


Antti sai kuitenkin odottaa kilpailun ratkeamista klubitalolla aivan loppuun asti, sillä viimeisessä ryhmässä pelannut Golf Talman Eetu Sepponen pelasi myös erinomaisesti takaysin tulokseen 33 (-3) ja päätyi kisassa tasatulokseen 72 (-1) Antin kanssa.


Poikien sarja huipentui uusintaan ja kilpailun voittajan ratkaisemiseksi suunnattiin väylälle 18 pelaamaan uusintareikä Antin ja Eetun välillä.


Ringside Golfin 18. griini piti pintansa poikia vastaan, eikä birkkuja uusinnoissa syntynyt.


Vaadittiin peräti kolme uusintareikää ennen ratkaisun syntymistä, lopulta Eetu oli onnekkaampi ja vei kilpailun voiton.


Golf Talman Eetu Sepponen vei voiton tuloksella 72 (-1) ja Ringside Golfin Antti Vahvaselkä oli siis kisassa toinen samalla tuloksella voittajan kanssa.  Helsingin Golfklubin Niklas Reijonen oli kolmas tuloksella 73 (par).

ERG:n Niklas Halminen pelasi myös hienosti tulokseen 77 (+4) ja oli kisassa jaetulla 8. sijalla, Joni Lehtiaho oli 46. tuloksella 87.

Antti Vahvaselkä nousi JCT Etelä/Itä-rankingissa sijalle 2, Order of Merits

Tulokset pojat

Tytöt pelasivat kilpailun ripeästi ja tyttöjen palkinnot saatiin jaettua jo puolen päivän jälkeen.


Tyttöjen kisan voittoon pelasi SHG:n Reetta Teräväinen tuloksella 80 (+7). Toiseksi sijoittui Hirvihaara Golfin Maria Asikainen (85) ja kolmanneksi Golf Talman Henna Mäkiaho (86).

Tulokset tytöt

Kilpailutuloksia pystyi seuraamaan myös livescoringin kautta, väliaikatuloksia kerättiin väylien 5, 9 ja 14 jälkeen.

Livescoring JCT 4 Etelä/Itä ERG

Kilpailukutsu JCT 4 Etelä/Itä ERG

Ringside Golfin kentän hyvä kunto sai paljon kiitosta pelaajilta. Kaikki kilpailujärjestelyt sujuivat hyvin, kiitokset kaikille vapaaehtoisille toimitsijoille ja kenttähenkilöstölle.

Ari Vepsä
Kilpailunjohtaja

Kisan kuvagalleria

Kategoriassa Ajankohtaista