ERG ry kevätkokous pidetään etäkokouksena 5.5.2021

KOKOUSKUTSU YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN KEVÄTKOKOUKSEEN

 

Espoo Ringside Golf ERG ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään keskiviikkona 5.5.2021 klo 17.00 osoitteessa Espoo Ringside Golf klubitalo, Nurmikartanontie 5, 02920 Espoo.

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 8 §:ssä mainitut kevätkokouksessa käsiteltävät asiat. Muissa asioissa esitetään hallituksen täydentämistä uudella jäsenellä, eropyynnön esittäneen senioritoimikunnan vetäjän Kari V. Lehtiön tilalle. Senioritoimikunta on kartoittanut uutta vetäjää ja esittää tehtävään Jouko Latvakangasta.

Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen yhdistyksen hallitus on päättänyt, että kokous pidetään ensisijaisesti etäkokouksena, johon ennakkoilmoittautuminen on pakollinen. Yhdistyksen hallitus kehottaa, että jäsenet osallistuvat kokoukseen etäyhteydellä eivätkä tule fyysisesti kokouspaikalle.

Ennakkoilmoittautuminen on auki ja se päättyy sunnuntaina 2.5.2021 klo 24:00. Pyydämme sinua siihen mennessä ilmoittautumaan kokoukseen ensisijaisesti sähköpostilla caddie@ringsidegolf.fi, jotta voimme lähettää sinulle kutsulinkin etäkokoukseen

Kutsulinkki etäkokoukseen lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen keskiviikkona 5.5.2021 klo 12:00 jälkeen. Kirjautumisensa perusteella osallistuja voidaan tunnistaa ja hänen osallistumis- ja äänioikeutensa todentaa.

Yhdistyksen kokous järjestetään ulkopuolisen palveluntarjoajan Prospectum Oy:n toimesta etäkokouksena.Mikäli ennen kokousta tai kokouksen aikana ohjelman käytössä ilmenee ongelmia, pyydämme soittamaan puh 050 522 0402. (kokouksen teknisenä moderaattorina toimii Jussi Saari, Prospectum Oy, jussi.saari@prospectum.fi puh 050 522 0402)

Etäkokoukseen osallistujalla tulee olla voimassa oleva sähköpostiosoite, jonne henkilökohtainen kokouslinkki lähetetään ja tietokone tai mobiililaite sekä toimiva internetyhteys.

Mikäli osallistujalla ei ole voimassa olevaa sähköpostiosoitetta, tietokonetta tai mobiililaitetta, pyydämme olemaan etukäteen yhteydessä caddie@ringsidegolf.fi tai puh 010 501 3100.

Kokouspaikalla noudatetaan AVI:n terveysturvallisuusmääräyksiä. Kokouspaikalla ovat fyysisesti läsnä ainoastaan yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja, kokouksen puheenjohtaja, toiminnanjohtaja/ kokouksen sihteeri sekä muita kokousvirkailijoita.

Kokousmateriaali on nähtävillä ja ladattavissa tämän kutsun liitteenä. Materiaali löytyy myös kotisivuiltamme www.ringsidegolf.fi.

Espoo Ringside Golf ERG ry
Hallitus

Kokousmateriaali

Kategoriassa Ajankohtaista