ERG reikäpelimestaruuskilpailut 2021

ERG reikäpelimestaruuskilpailujen peliparit on julkaistu. Reikäpelit pelataan kesän aikana, ensimmäiselle kierrokselle on varattu kolme viikkoa peliaikaa ja siitä seuraaville kaksi viikkoa. Ottelut pelataan SCR, ilman tasoituksia.

Pelaajat sopivat peliajan otteluparin kanssa hyvissä ajoin ja varaavat peliajan reikäpeliottelua varten ERG:n normaalien ajanvaraussääntöjen mukaan. Otteluparin yhteystiedot saa caddiemasterilta, kun ilmoittaa pelaavansa reikäpelejä.

Kilpailumaksua ei ole, mutta pelikierroksesta maksetaan green fee, mikäli kilpailijalla ei ole pelioikeutta tai sarjakorttia/pelilippua.

Finaalit ja mitaliottelut pelataan elokuussa, jolloin selviävät ERG Reikäpelimestarit ja muut mitalistit.

Tulosten ilmoittaminen

Otteluiden tulokset merkitään klubitalolla olevaan kaavioon ja ilmoitetaan myös caddiemasterille.

Sarjat

Naiset ERG reikäpelimestaruus 

Pelataan siniseltä tiiltä.

Kilpailuun ilmoittautui mukaan 15 pelaajaa. Pelaajat sijoitettiin ottelukaavioon ja Päivi Vanttaja pienimmällä tasoituksella sijoittui suoraan toiselle kierrokselle, joka pelataan 5.7.-18.7.2021. Muut pelaajat aloittavat ensimmäiseltä kierrokselta, joka pelataan 14.6.-4.7.2021 ja otteluiden voittajat jatkavat toidelle kierrokselle.

Ottelukaavio RP naiset

Miehet ERG reikäpelimestaruus

Pelataan valkoiselta tiiltä.

Kilpailuun ilmoittautui mukaan 43 pelaajaa, joista mukaan pääsi 32 pelaajaa tasoitusjärjestyksessä. Tasoitusrajaksi muodostui 8,0. Kaikki aloittavat ensimmäiseltä kierrokselta 14.6.-4.7.2021 ja otteluiden voittajat jatkavat seuraavalle kierrokselle 5.7.-18.7.2021.

Ottelukaavio RP miehet

Seniorinaiset ERG reikäpelimestaruus 

Pelataan punaiselta tiiltä.

Kilpailuun ilmoittautui mukaan 11 pelaajaa. Pelaajat sijoitettiin ottelukaavioon ja seuraavat pelaajat sijoittuivat tasoituksen perusteella suoraan toiselle kierrokselle, joka pelataan 5.7.-18.7.2021: Jaana Angeria, Pirjo Luoma, Tuija Hannukainen, Hanna Knuuttila ja Liisa Soppela.

Muut pelaajat aloittavat ensimmäiseltä kierrokselta, joka pelataan 14.6.-4.7.2021 ja otteluiden voittajat jatkavat toiselle kierrokselle.

Ottelukaavio RP seniorinaiset

Seniorimiehet ERG reikäpelimestaruus 

Pelataan keltaiselta tiiltä.

Kilpailuun ilmoittautui mukaan 33 pelaajaa, joista mukaan pääsi 32 pelaajaa tasoitusjärjestyksessä. Tasoitusrajaksi muodostui 18,8. Kaikki aloittavat ensimmäiseltä kierrokselta 14.6.-4.7.2021 ja otteluiden voittajat jatkavat seuraavalle kierrokselle 5.7.-18.7.2021.

Ottelukaavio RP seniorimiehet

Tervetuloa pelaamaan Espoo Ringside Golfin mestaruuksista 2021!

Kategoriassa Ajankohtaista, Kilpailutoimikunta