ERG Oy:n hallitus vaihtui

Syyskokoukset pidettiin sunnuntaina 3.10.2021 Hotelli Korpilammen auditoriossa.

ERG Oy syysyhtiökokous

Yhtiökokouksessa oli edustettuna 590 ääntä yhtiön 846 äänestä. Kokous hyväksyi esitetyn talousarvion ja pelikausimaksun kaudelle 2022.

Ensimmäisessä äänestyksessä äänestettiin hallituksen jäsenten lukumäärästä. Entisen seitsemän jäsenen tilalle esitettiin hallitukseen neljää jäsentä ja tästä äänestettiin. Äänestys oli tasainen ja neljän jäsenen hallitus sai 296 ääntä ja seitsemää hallituksen jäsentä äänesti 293 ääntä. Äänestyksessä oli kuitenkin epäselvä äänestyslippu, jonka äänimäärästä ei ollut varmuutta ja tämän takia suoritettiin uusintaäänestys. Äänestyksessä neljän jäsenen hallitus-kokoonpano voitti äänin 299-291.

Seuraavassa äänestyksessä päätettiin, pidetäänkö henkilövaali vai listavaali. Listavaali voitti äänestyksen selvästi äänin 477-90.

Neljännessä äänestyksessä valittiin hallituksen jäsenet ja ehdolla oli kaksi hallitusvaihtoehtoa:

  1. Ali Tikkala, Eino Savola, Kari Hartikainen ja Olli-Pekka Nissinen
  2. Mika Rytkönen, Saara Vahvaselkä, Joni Alasaari ja Jyrki Tiilikainen

Vaihtoehto 1. voitti äänin 312-273. Hallitukseen tulivat valituksi Ali Tikkala, Eino Savola, Kari Hartikainen ja Olli-Pekka Nissinen.

Yhtiökokouksen jälkeisessä hallituksen järjestäytymiskokouksessa hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Olli-Pekka Nissinen. Hallitus esittäytyy paremmin ja kertoo linjauksista, kunhan hallitustyöskentely on käynnistynyt.

ERG ry syysvuosikokous

Vuosikokouksessa oli edustettuna 45 jäsentä ja yksi kunniajäsen. Kokouksessa käytiin keskustelua jäsenmaksujen suuruudesta ja kokous vahvisti talousarvion kaudelle 2022 sekä aikuisten jäsenmaksuksi 89 euroa ja junioreiden jäsenmaksuksi 39 euroa.

Yhdistyksen hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Jyrki Tiilikainen. Hallituksen jäseniksi valittiin Jaana Angeria, Tuija Soikkeli, Jouko Latvakangas, Henrik Lahti, Samuli Seppälä, Nikke Tyry ja Liisa Soppela.

Kategoriassa Ajankohtaista