ERG Oy yhtiökokous pidetään etäkokouksena 5.5.2021

Espoo Ringside Golf Oy:n osakkeenomistajille

KUTSU ESPOO RINGSIDE GOLF OY:N VARSINAISEEN KEVÄTYHTIÖKOKOUKSEEN 2021

Espoo Ringside Golf Oy:n osakkeenomistajat kutsutaan yhtiön varsinaiseen kevätyhtiökokoukseen, joka pidetään keskiviikkona 5.5.2021 klo 18.30 alkaen etäkokouksena vallitsevan koronapandemian vuoksi.

Kokouspaikka: Espoo Ringside Golf Oy:n klubitalo, osoitteessa Nurmikartanontie 5, 02920 Espoo.

Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

Yhtiöjärjestyksen 13 §:n mukaan varsinaiselle kevätyhtiökokoukselle kuuluvat asiat.

Osakeyhtiölain 5 luvun 16 §:n 2 momentin mukaan yhtiöjärjestyksessä voidaan määrätä, että kokoukseen saa osallistua postin taikka tietoliikenneyhteyden tai muun teknisen apuvälineen avulla. Myös hallitus voi päättää asiasta, jollei yhtiöjärjestyksessä määrätä toisin. Koska Espoo Ringside Golf Oy:n yhtiöjärjestyksessä ei ole toisin määrätty, yhtiön hallitus on päättänyt, että kokous järjestetään etäkokouksena. Kokoukseen voi osallistua myös paikan päällä Espoon Ringside Golf Oy:n klubitalolla.

Vallitsevan koronapandemian vuoksi yhtiön hallitus suosittelee, että osakkaat osallistuvat kokoukseen etäyhteydellä eivätkä tulisi fyysisesti kokouspaikalle.

Kokouspaikalla ovat fyysisesti läsnä ainoastaan yhtiön hallituksen puheenjohtaja, kokouksen puheenjohtaja, toimitusjohtaja ja kokouksen sihteeri sekä muita kokousvirkailijoita.

Yhtiökokous järjestetään etäkokouksena ulkopuolisen palveluntarjoajan Prospectum Oy:n toimesta. Etäkokoukseen osallistujalla tulee olla voimassa oleva sähköpostiosoite, jonne henkilökohtainen kokouslinkki lähetetään sekä tietoliikenneyhteyden mahdollistava tietokone, tabletti tai älypuhelin, jolla voi avata kokoussivun internet-selaimeen (suositellut internet-selaimet: Chrome, Firefox, Edge tai Safari). Osallistujat pääsevät liittymään kokoukseen kokoussivun kautta.

Puheoikeutta kokouksessa käytetään pääosin kokoussivulla olevan Keskustelu-ikkunan kautta. Mahdolliset äänestykset avataan kokoussivun Keskustelu-ikkunan yläpuolella. Prospectum Oy huolehtii kokouksen tekniikasta ja teknisestä tuesta.

Ilmoittautuminen kokoukseen on auki ja se päättyy sunnuntaina 2.5.2021 klo 24:00. Pyydämme sinua siihen mennessä ilmoittautumaan kokoukseen ensisijaisesti sähköpostilla caddie@ringsidegolf.fi  jotta voimme lähettää sinulle henkilökohtaisen kokouslinkin etäkokoukseen.

Kokoussivun henkilökohtaiset osallistumislinkit ja tarkemmat kirjalliset ohjeet osallistumisesta etäkokoukseen lähetetään ilmoittautuneille osallistujille sähköpostitse kokouspäivänä keskiviikkona 5.5.2021 klo 12 jälkeen.

Mikäli et itse osallistu kokoukseen, voit valtuuttaa jonkun muun edustamaan itseäsi kokouksessa. Mikäli osake on kahdella tai useammalla nimellä, tarvitsee kokousedustaja valtakirjan kaikilta osakkeen omistajilta. Toimita valtakirja(t) etukäteen Espoo Ringside Golf Oy:n toimistoon. Valtakirjan voit lähettää postitse Espoo Ringside Golf Oy:n osoitteeseen: Nurmikartanontie 5, 02920 Espoo tai skannattuna osoitteeseen caddie@ringsidegolf.fi. Valtakirjan tulee olla perillä viimeistään sunnuntaina 2.5.2021.

Mikäli ennen kokousta tai kokouksen aikana ohjelman käytössä ilmenee ongelmia, pyydämme soittamaan puh 050 522 0402. (kokouksen teknisenä moderaattorina toimii Jussi Saari, Prospectum Oy, jussi.saari@prospectum.fi  puh 050 522 0402)

Mikäli osallistujalla ei ole voimassa olevaa sähköpostiosoitetta, tietokonetta tai mobiililaitetta, pyydämme olemaan etukäteen yhteydessä caddie@ringsidegolf.fi tai puh 010 501 3100.

Kokouspaikalla noudatetaan AVI:n terveysturvallisuusmääräyksiä.

Yhtiökokousasiakirjat: Vuoden 2020 tilinpäätös, hallituksen toimintakertomus ja tilintarkastuskertomus ja tämä kokouskutsu ovat osakkeenomistajien nähtävillä sekä saatavilla yhtiön klubitalolla toimiston aukioloaikoina sekä yhtiön internet-sivuilla www.ringsidegolf.fi.

Kokousmateriaali: https://ringsidegolf.fi/materiaalisalkku/

Espoo 23.4.2021

Espoo Ringside Golf Oy:n hallitus

Espoo Ringside Golf Oy, Y-tunnus 0689186-0, kotipaikka Espoo

Nurmikartanontie 5, 02920 Espoo

Puh: 010 5013100

E-mail: caddie@ringsidegolf.fi

Kategoriassa Ajankohtaista