ERG LP-mestaruuskisojen ennakko

Mestaruuskilpailuihin ilmoittautui määräaikaan mennessä 80 miestä ja 20 naista. Miehistä kilpailuun otettiin mukaan tasoitusjärjestyksessä 72 pelaajaa ja tasoitusrajaksi muodostui 14,6. Naisista kaikki 20 ilmoittautunutta kelpuutettiin mukaan kilpailuun.

Miesten mestaruuskilpailut

Miesten kilpailu alkaa lauantaina klo 07:30 ja kuuma ryhmä Peter Erofejeff, Tuomas Pollari ja Tommy Gulin starttaavat heti ensimmäisessä lähdössä. Lauantaina pelataan kaksi kierrosta ja toiselle kierrokselle lähdetään klo 13. Tulosten perusteella muodostetaan cut, josta kolmannelle kierrokselle sunnuntaina selviää 30 parasta ja tasatuloksessa olevat. Miehet starttaavat sunnuntaina naisten perään klo 10, tulosten mukaan käännetyssä järjestyksessä. Uusi miesten Ringside Golfin lyöntipelimestari on selvillä sunnuntaina iltapäivällä.

Miesten lähtöluettelo 

Kisassa kerätään väliaikatuloksia väylien 5, 9 ja 14 jälkeen:

Livescoring

Miesten tulokset

Naisten mestaruuskilpailut

Naisten kilpailu starttaa lauantaina miesten perään klo 11:40 ja ensimmäisessä ryhmässä starttaa naisten kuuma ryhmä Krista Bakker, Jaana Angeria ja Päivi Vanttaja. Naiset pelaavat lauantaina vain yhden kierroksen, eikä cutia ole. Naiset starttaavat sunnuntaina toiselle kierrokselle aamulla klo 9, tulosten mukaan käännetyssä järjestyksessä. Uusi naisten Ringside Golfin mestari on selvillä sunnuntaina päivällä.

Naisten lähtöluettelo

Kisassa kerätään väliaikatuloksia väylien 5, 9 ja 14 jälkeen:

Livescoring

Naisten tulokset

Kilpailumääräykset mestikset 2017

Ringsiden lyöntipelimestaruudet ratkaistaan tulevana viikonloppuna. Jäsenet voi ilmoittautua historialliseen kisaan torstaihin klo. 18.00 mennessä. Coolbet tarjoaa totuttuun tapaan hieman vedonlyöntiviihdettä. Mestaruuteen on tänä vuonna tunkua. Kuka on sinun suosikkisi?

ERG mestaruuskilpailut 2017 ennakko

Mestiksissä mukana 2017

Tästä kertoimet miesten mestisten voittajavetoon. Ennakkosuosikkina kisaan lähtee Patu Erofejeff, mutta pystyvätkö Tommy ja kumppanit kaatamaan European Tour -ammattilaisen? Kertoimet ainakin ovat houkuttelevat

Kategoriassa Ajankohtaista