Organisaatio

Espoo Ringside Golf henkilökunta ja organisaatio

Yhtiön operatiivisesta toiminnasta vastaa hallitukselle raportoiva toimitusjohtaja Ari Vepsä, jolla on apunaan johtoryhmä, johon kuuluvat palvelupäällikkö Milla Vasama sekä kenttämestari Pasi Lampinen. Lisäksi yhtiössä työskentelee toimistotyöntekijä Aniitta Kurkela ja apulaiskenttämestari Petri Åfeldt. Heidän lisäkseen caddiemasterin toimistossa ja kentällä työskentelee kauden aikana kausityöntekijöitä.

Ravintolatoimintaa harjoittaa erillinen yrittäjä Jussi Kivi ja Helmi Catering.

ProShop-toiminnasta vastaa Golf Balance Oy, vastuullisena hoitajana Nikke Berg.

Kentän golfopetuksen ja Pro-toiminnat hoitaa Golf Balance Oy, vastuullisena opettajana ja kentän head prona toimii PGA Pro Samuli Seppälä.

Espoo Ringside Golf pyrkii jatkuvasti parantamaan toimintaansa, joten arvostamme kaikkea rakentavaa palautetta, niin ruusuja kuin risujakin. Toivomme kuitenkin osakkaiden, jäsenten ja muiden sidosryhmien kunnioittavan työntekijöiden työrauhaa ja suuntaavan palautteen ensisijaisesti toimitusjohtajalle, palvelupäällikölle tai kenttämestarille.

Varsinaisen asiakaspalvelun suorittavat caddiemasterit. ERG osakeyhtiötä koskevissa tiedusteluissa, pyydämme ottamaan yhteyttä suoraan toimitusjohtajaan.

Caddiemasterit

Kaudella 2018 caddiemastereina palvelevat Petri Ajomo, Meimi Nyström ja Iina Ridanpää.
Caddiemastereiden esimiehenä toimii palvelupäällikkö Milla Vasama.

Kenttävalvojat

Kaudella 2018 kenttävalvojina toimivat Pentti Aumanen, Inger Eriksson-Blom, Raili Grönstrand, Roope Hietikko, Hannu Jalonen, Heikki Liukkala, Carl-Johan Malmberg, Kati Malmivaara, Marjut Muhojoki, Risto Sipilä, Raila Soininen  ja Pirkko Vehmas. Kenttävalvojien puheenjohtajana toimii Kati Malmivaara.

Yhteystiedot

Toimitusjohtaja (ERG OY), toiminnanjohtaja (ERG ry)
Ari Vepsä
Puh. 010 501 3105, 0400 230 500
ari.vepsa@ringsidegolf.fi
Toimitusjohtaja vastaa ERG-yhteisössä sekä yhtiön että golfseuran toiminnasta toimien ensisijaisena palautteen vastaanottajana jäsenten, osakkaiden ja muiden sidosryhmien suuntaan.
Milla_Vasama Palvelupäällikkö
Milla Vasama
Puh. 010 501 3106
milla.vasama@ringsidegolf.fi
Palvelupäällikkö vastaa asiakaspalvelusta, kilpailujen ja tapahtumien järjestämisestä sekä tulospalveluista. Palvelupäällikkö toimii myös caddiemastereiden esimiehenä.
  Kenttämestari
Pasi Lampinen
Puh. 010 501 3103
pasi.lampinen@ringsidegolf.fi
Kenttämestari vastaa kentänhoidon suunnittelusta ja kenttähenkilöstön työnjohdosta.
Toimistoassistentti
Aniitta Kurkela
Puh 010 501 3104
erg@ringsidegolf.fi
Toimistoassistentin tehtäviin kuuluu mm. laskutus, jäsenrekisterin ylläpito ja asiakkaiden palveleminen caddiemasterin toimistossa.