ÄITÄH KÖIGILE TOREDA KEVADISE REISI EEST

eli KIITOS TEILLE KAIKILLE, JOTKA OSALLISTUITTE RINKUN KEVÄTRETKELLE TALLINNAAN 10.-11.5.2019!

Oli kunnia olla matkanjohtajanne reisimatkalla Estoniagolfissa.
Meitä lähti 27 hengen porukka mahtavia persoonia rinkusta golfmatkalle lätäkön taa. Emme turhaan ole voittaneet vuoden 2018 golfseuratitteliä. Ihana yhteishenki vallitsi koko matkan ajan, nauru raikui ja muistettiin onnitella lauluin päivänsankari Kari Määttää useamman kuin yhden kerran. Onnittelulaulu raikui niin suomeksi, englanniksi, ruotsiksi kuin ranskaksikin.
Kaikille tuli selväksi, että ollaan vuoden golfseura Espoon Ringsidegolfista, ja pelitaitojen lisäksi ollaan kielitaitoisia, iloisia ja osataan rääkiäkin (laulaa).
Pelattiin Estonia golfin Sea Course 18r ja tietenkin laitettiin pistebogikisat pystyyn. Tulokset olivat huikeita kaikilla, mutta kyllä ylivoimainen voittaja ensimmäisenä päivänä oli Sirkku Qvickstöm 42pb. Toisena päivänä kapteenimme Jyrki Tiilikainen 36pb.
Vesisade yllätti matkaajat viimeisenä pelipäivänä, mutta urheasti kukaan ei keskeyttänyt vaan pelasi kierroksensa loppuun.
Klubirakennus sai täydet pisteet. Ruoka oli hyvää ja saunassa pehmeät löylyt. Oli loistava idea ottaa oma bussi heti suomesta koko matkan ajaksi. Tällöin tavaroiden ja bägien suuremmilta raahaamisilta vältyttiin.
Kerrassaan huippureissu!
Kiitos Kristel Reinfeldt-Tiitola, Estonian Golf&Country Club ja kuskimme Antti Keskitapio.
Uutta matkaa jo suunnitellessa…
Kiittäen,
ladykapteeni Liisa
Kategoriassa Ajankohtaista