Äijien Lauantai

Sopiva lämpö oli houkutellut ennätysosanottajamäärän hienossa kunnossa olevalle kentälle ja 24 joukkuetta lähti tavoittelemaan Äijien Lauantain voittoa. Mukavaa oli myös se, että tusina Rinkun ulkopuolisia äijiä oli mukana.

Pelimuotona oli Texas Scramble ja joukkueessa 3 pelaajaa.

Osa joukkueista on pysynyt lähes samana vuosien aikana ja tänä vuonna nähtiin tiimiytymistä myös ulkoasun osalta, joka piristi huomattavasti koko kisaa.

Peli vei oman aikansa ja kun illan jo hämärtyessä viimeinenkin ryhmä saatiin sisään ja ravintolan hyvin maistuneen ruoan ja juoman ääreen, oli aika katsoa varsin tasaisia tuloksia.

Puolet joukkueista oli kolmen lyönnin sisällä ja tänä vuonna voiton vei joukkue Kallansalo / Taskinen / Nikander, toiseksi samalla tuloksella tuli Ranta / Jusslin / Nurmi ja kolmanneksi lyönnin enemmän Tabell / Määttä / Viljanen. Palkinnoiksi voittaja joukkueet saivat puolikuivaa hyvin kotimaista valkoviiniä.

Klubitoimikunnan äijäjaosto kiittää osanottajia ja kehottaa ensi vuonna entistä useampaa Rinkun äijää perustamaan joukkueen ja tulemaan mukaan vuoden mukavimpaan tapatumaan. Ensi vuonna vedetään bulilla ja yritetään saada aikaan yhteislähtö.

Lisäksi Äijät onnittelevat Mestarien Mestaria Kristaa SM-hopeamitallista ja kiittävät Vasaman Juhaa hyvän perinteen aloittamisesta.

Äijien lauantai 2018 tulokset

Ensi vuoteen

Jukka

Kategoriassa Ajankohtaista