Äijien 15-vuotis juhlalauantai

18.7.2020, klo 15.00 yhteislähtö

Aurinkoinen lauantai sai liikkeelle komean määrän Rinkun Äijiä ja vierailevia tähtiä muista seuroista. Lienee palkintojen äijämäisyys yksi syy kisan kasvavaan suosioon.

Pelimuotona oli Texas Scramble ja joukkueessa 3 pelaajaa.

On hienoa nähdä kuinka samat ryhmät ovat mukana vuodesta toiseen ja nauttivat hauskanpidosta Rinkussa. Tänäkin vuonna Finland is Great, mirrikaulaiset herrasmiehet ja pitkätukkaiset rekkakuskit olivat kisan ”kaunistuksena”.

Juhlavuoden kunniaksi ravintolan tiimi uskaltanut laittaa salaattia tarjolle, josta huolimatta ruoka oli erinomaisen hyvää ja varsinkin kukkakaaligratiini sai Äijät herkistymään.

Voittajista (Puhakka / Virtanen / Silvan) ei tänä vuonna ollut epäilystä, vieraat tulivat, pelasivat ja voittivat 18 alle nettotuloksella. Toiseksi tulivat Rinkun perusäijät (Saintula / Laakso / Manninen) ja kolmanneksi (Mäenpää/Kuntanen / Saartomaa), molemmat 14 alle tuloksella. Perinteiseen tapaan palkinnoista ei paljoa kotiin viemisiksi jäänyt.

Klubitoimikunnan äijäjaosto kiittää osanottajia ja kehottaa ensi vuonna entistä useampaa Rinkun äijää perustamaan joukkueen ja tulemaan mukaan vuoden mukavimpaan tapatumaan.

Äijien lauantai 2020 tulokset

Ensi vuoteen

Jukka

Mäenpää/Kuntanen / Saartomaa

3. Mäenpää/Kuntanen / Saartomaa

2. Saintula / Laakso / Manninen

Voittajat Puhakka / Virtanen / Silvan

Kategoriassa Ajankohtaista