Ladykapteeni Liisa löi hole-in-onen Rinkussa Naisten sunnuntaina!

Naisten Sunnuntaita vietettiin joka golfkentällä sunnuntaina 11.6.2017.

Me Espoon Ringsidegolfissa päätimme järjestää Naisten Sunnuntain kunniaksi uuden, mahdollisimman monimutkaisen pelimuodon:  ”Rinkun Trion” Tämä tarkoitti sitä, että saman kierroksen aikana pelattiin kolmea eri pelimuotoa eri peliväylillä:

  • väylät 1-6 scramble
  • väylät 7-12 greensome
  • väylät 13-18 best-ball (fourball)

Osallistujia kisaan saapui ennätysmäärä. Yhteislähtökilpailuun saatiin tehtyä lähtöjä lisää osan startatessa 10 minuuttia ensimmäisen ryhmän jälkeen.

Alkuun juotiin lasillinen skumppaa ja ladykapteeni Liisa toivotti kaikki tervetulleiksi kisaan ja kehoitti kaikkia olemaan tarkkoja tuloskorttimerkintöjensä kanssa. Cadddiemaster Milla selosti pelimuodot, kertoi lähimmäs lippua ja pisin drive -väylät.


Sekaannusten välttämiseksi Kirsi Rossilahti oli merkinnyt jokaiseen tuloskorttiin miltä väylältä pelataan mitäkin pelimuotoa. Kiitos Kirsi!

Aurinko paistoi ja peli kulki. Pelasin kapteeni Jyrki Tiilikaisen parina. Poikani Jan pelasi samassa lähdössä kapteenin vaimon, Sallan parina. Päätin edellisenä iltana, että kunnioitetaan Suomi 100 v teemaa ja pukeudutaan koko tiimi sinivalkoisiin.

Väylällä 5 löi Jan valtavan hyvän lyönnin ja me Sallan kanssa päätettiin ohittaa tuo lyönnillämme.
Salla sai merkitä nimensä korttiin minun lyödessä palloni raffiin, samoin Jyki.

Väylällä 14 miesten avaukset onnistuivat hyvin, päätyen parin metrin päähän reiästä lipun vasemmalle puolelle. Ajattelin, että nyt niin lähelle kuin ikinä. Rauta 6 käteen 131m ja voitan nuo pojat. Pallo lähti hyvin suoralla linjalla kohti lippua, yksi pomppu ennen kumpua ja rulli kohti reikää – Taitaa olla hollilla! Kummun takaa ei näkynyt kuinka lähelle meni. Leo Maja vinkkasi takaa, että Liisa voittaa lähimmäs lyöntiä kisan. Ylitettyämme ojan griinillä ei näkynyt kuin miesten pallot vierekkäin. Kaikkien kävelytahti kiihtyi vähitellen, ettei vaan olisi…

”Jee äiti se on täällä!” huusi Jan. ”Holari!” Hole in one. SE ON TOTTA. Tein sen! Jippii! Jihuu! Myös naapuriväylillä pelanneet ryhmät liittyivät kannustukseen. Holari oli samalla myös kauden ensimmäinen Rinkussa tällä kaudella.

Loppupeleistä en oikeastaan tiedä yhtään mitään. Rentoa tekemistä, hyvin meni.
Viimeisellä reiällä 18 piti lyödä välilyönti bunkkeriin ihan vain siksi, koska Samuli on opettanut niin hyvän bunkkerilyönnin, että sieltähän pallo nousee ihan lipulle jollei taas suoraan kuppiin! 😉


Kilpailun voitti Lappalainen/Lappalainen


Toiseksi tuli Uotila/Uotila

Kolmanneksi Hiltunen/RäkköläinenPisimmät draivit voittivat Jaana Angeria ja Jan Malmgren.

Naisten sunnuntain tulokset

Kiitos kaikille jotka teitte minulle tämän ikimuistoisen päivän! Tässä jos missä se ensimmäinen holari piti tehdä!

Hyvää ja rattoisaa juhannusta kaikille!

Holarin tekijä ladykapteeni Liisa

Kategoriassa Yleinen