24h junnugolf keräsi 4500 € tukea junnutoimintaan!

””26.6. klo 18.00 lähti 4 reipasta pelaajaa pelaamaan 24h junnugolfille: Jontte Valosaari, Saara Vahvaselkä, Nikke Tyry ja Samuli Seppälä.

Ensimmäinen kierros kesti vain 1h57min ja hyviä tuloksia syntyi. Toiselle kierrokselle kului aikaa vain 1h50min ja vieläkin parempia tuloksia tehtiin, Nikke Tyry pelasi aivan huikeen tuloksen 68 lyöntiä!
Kolmannen kierroksen alkumetreillä Samuli löi ojasta hieman huonon lyönnin ja loukkasi itsensä, Samulin pelit loppuivat siihen saman tien.
Tilalle tuli muutamalle kierrokselle mukaan ERG:n edustuspelaaja Mikko Pirinen, joka sattumalta pelasi 24h porukan perässä. Aamuksi soitettiin sitten Joel Virtanen mukaan 24h tapahtumaan tuuraamaan Samulia.
Jontte Valosaari pelasi 3 kierrosta, tehden monta bogey tulosta 🙂
Yöllä klo 2 lähdettin aamun jo sarastaessa (ainakin melkein) 4 kierrokselle, ensimmäisillä
kuudella väylällä ei nähnyt yhtään mitään. Sitten vasta oikeastaan alkoi aamu sarastaa!
Klo 6 Joel tuli mukaan joukkueeseen ja sitten pelattiinkin vauhdilla 4 kierrosta niin, että Joel kerkesi töihin junnuleirille.
Nikke Tyry ja Saara Vahvaselkä pelasivat kaiken kaikkiaan upeasti täydet 10 kierrosta!
Sää pysyi onneksi koko ajan hyvänä. Muutamia sadepisaroita ropisi, ukkonen jytisi ympärillä
mutta ei tullut Rinkun päälle. Tuuli oli kyllä aika hurja! Tällä jengillä ei kyllä tsemppi, motivaatio, huumori ja kunto loppuneet kesken!
Milla Vasama järjesti 24h-tapahtuman ja toimi caddiena ja tsemppajana koko vuorokauden joukkueen mukana. Iso kiitos pelaajille ja erittäin iso kiitos kaikille tukijoille – ilman teitä tämä ei olisi onnistunut!
PAR- ja parempia tuloksia tehtiin yhteensä 295kpl, joista 243 paria, 51 birdietä ja 1 eagle (Samuli väylällä 5). ERG:n junioreille kerätty tukisumma on yhteensä noin 4500€. Aivan huikeeta!!!””
Kategoriassa Ajankohtaista