Junioripelaajan polku

Ilmoittautuminen junioreiden talviharjoitteluun on alkanut. Voit myös halutessasi valita koko kauden harjoituspaketin, golfleirin ja JR-pelioikeuden.

Mikäli olet epävarma omasta ryhmästäsi, ota yhteyttä Samuliin samuli@golfbalance.fi

Täytä tiedot alla olevalla lomakkeella ja lähetä!

Junioripelaajan polku

Junioreiden talvi- ja kesäharjoitusajat, tasoryhmät, leirit ja hinnat.
  Ensimmäisen tason voi suorittaa joko Ringside Golfin juniorileirillä tai erillisellä alkeiskurssilla. Ensimmäiselle tasolle ovat tervetulleita kaikki juniori-ikäiset nuoret, jotka haluavat tutustua uuteen harrastukseen. Tason 1 ohjelman aikana opit peruslyöntien tekniikkaa, tutustut kenttään ja sen eri alueisiin, opit golfiin oleellisesti liittyvät etiketti- ja sääntöasiat. Opit myös tunnistamaan golfissa erilaisten välineiden käytön ja opit omatoimisen harjoittelun perusteet. Kesto: 8,5h (alkeiskurssi), 25h (golfleiri). Aikataulu: Alkeiskursseja järjestetään koko kauden ajan. Ensimmäisen tason suorittamisen jälkeen pelaaja siirtyy Tason 2 harjoitusryhmään.
  Tason 2 harjoitusryhmä on tarkoitettu niille junioreille, joilla ei vielä ole kovinkaan paljoa kokemusta pelaamisesta ja harjoittelusta. Toisen tason ryhmään voi ilmoittautua mukaan kuka tahansa Green Cardin suorittanut juniori. Tason 2 ohjelman aikana opit kehittämään peruslyöntiäsi eri mailoilla ja opit tekemään oikeita mailavalintoja tilanteen mukaan. Toisella tasolla opit pelaamaan isolla kentällä muiden mukana halliten pelinkulkuun liittyvät tärkeät asiat ja opit tekemään itsenäisiä päätöksiä pelitaktiikan osalta. Lisäksi toisella tasolla parannat osumatarkkuuttasi sekä lyöntisi pituutta. Toisen tason harjoitteluun kuuluu myös peliharjoitukset kauden jokaisena kuukautena. Kesto: Talvijakso (10h) Kesäjakso (25h) Leiri (25h) Koko kausi (60h) Aikataulu: Talvijakso 15.1-9.4, sunnuntaisin klo 10-11 Kesäjakso 4.5-20.9, torstaisin klo 17-18 Jokainen juniori etenee seuraavalle tasolle (taso 3) omaa vauhtiaan. Pelaaja voi siirtyä halutessaan seuraavalle tasolle tasoituksen laskettua sekä keskusteltua valmentajien kanssa.
  Aikataulu: Talvijakso 15.1-13.4, torstaisin klo 19-20 ja sunnuntaisin klo 11-12 Kesäjakso 4.5-20.9, torstaisin klo 18-19 ja sunnuntaisin klo 10-11. Tason 3 ryhmä on tarkoitettu niille junioreille, jotka haluavat harjoitella aktiivisemmin ja kehittää omaa peliään. Tasolla 3 pelaajia kannustetaan osallistumaan golfliiton TsemppiTourin Easy sarjaan saadakseen kokemusta kevytmielisestä kilpailemisesta. Lisäksi ryhmän pelaajille järjestetään Rinkussa kerran kuukaudessa omat kilpailut touko-syyskuun aikana. Tasolla 3 opit parantamaan lyöntiesi tekniikkaa, opit pelinhallintaa ja taktiikkaa sekä kontrolloimaan paremmin lyöntiesi pituuksia erilaisissa tilanteissa. Opit myös rakentamaan itsellesi harjoittelu- sekä peliruutiinit ja opit tuntemaan millainen lämmittely sopii golfarille. Tason 3 aikana opit myös tehostamaan puttityöskentelyäsi ja sitä kautta vähentämään lyöntejäsi selkeästi kierroksella. Kesto: Talvijakso (20h) Kesäjakso (35h) Leiri (25h) Koko kausi (80h)
  Aikataulu: Talvijakso 15.1-13.4, torstaisin klo 19-20 ja sunnuntaisin klo 11-12 Kesäjakso 4.5-20.9, torstaisin klo 19-20 ja sunnuntaisin klo 10-11. Tason 4 ryhmä on tarkoitettu niille junioreille, joilla on kilpailullisia tavoitteita ja haluavat harjoitella määrätietoisemmin kohti omia unelmia. Pelaajia ei velvoiteta osallistumaan golfliiton järjestämiin kilpailuihin, mutta heitä kannustetaan kilpailemaan aktiivisesti TsemppiTour tasolla. Lisäksi ryhmän pelaajille järjestetään Rinkussa kerran kuukaudessa omat kilpailut touko-syyskuun aikana. Tasolla 4 opit monipuolistamaan lyöntivalikoimaasi niin lähipelissä kuin pitkissäkin lyönneissä. Opit myös hallitsemaan henkistäpuolta pelissäsi sekä tekemään parempia ratkaisuja taktisesti kentällä. Lähipelissä opit kontroilloimaan chippiesi lentokaarta ja parantamaan pituuskontrollia. Putissa greeninlukutaitosi kehittyy ja annat itsellesi mahdollisuuden tehdä parempaa tulosta. Kesto: Talvijakso (20h) Kesäjakso (35h) Leiri (50h) Koko kausi (105h)
  Aikataulu: Talvijakso 15.1-13.4, torstaisin klo 20-21 ja sunnuntaisin klo 12-13.30 Kesäjakso 4.5-20.9, keskiviikkoisin klo 17-19 ja sunnuntaisin klo 11-12. Tason 5 ryhmä on tarkoitettu niille junioreille, jotka tähtäävät kohti scratch tasoitusta ja kilpailullista menestystä. Ryhmän pelaajat harjoittelevat aktiivisesti ja omatoimisesti, sekä pelaavat paljon. Jokainen pelaaja harjoittelee omien tavoitteidensa mukaan, mutta ryhmäläisiltä odotetaan omistautumista harjoitteluun ja esimerkillistä toimintaa mikä näkyy ulospäin muille junioreille ja pelaajille. Tasolla 5 ymmärtämään pallon lentolait sekä hallitsemaan lyöntien erilaiset lentokaaret. Opit myös analysoimaan omaa tekniikkaa erilaisia apuvälineitä käyttäen (trackman, video yms.). Wedgepelissä opit hallitsemaan kierteen määrää paremmin ja fyysisen harjoittelun lisäämisen kautta saat lyöntiisi varmuutta ja tehoa. Opit myös hyödyntämään omia vahvuuksiasi pelinhallinnan kautta ja minimoimaan isot virheet kentällä. Kesto: Talvijakso (25h) Kesäjakso (60h) Leiri (50h) Koko kausi (135h)
  Aikataulu: Talvijakso 15.1-13.4, keskiviikkoisin klo 20-21.30 ja sunnuntaisin klo 12-13.30 Kesäjakso 4.5-20.9, keskiviikkoisin klo 17-19 ja sunnuntaisin klo 12-13.30. Kuudennen tason ryhmässä pelaajien tavoitteet ovat enimmäkseen kilpailullisessa menestyksessä unohtamatta kuitenkaan harjoittelun ja pelaamisen tuomaa iloa. Ryhmän pelaajat pelaavat golfliiton kilpailuissa AlueTour ja FJT ennen siirtymistä Finnish Tourille ja isompiin turnauksiin. 6 tason pelaajilla seuraava askel Ringside Golfin polulla on edustuspelaajien harjoitusryhmä. Tällä tasolla opit hallitsemaan peliäsi kokonaisvaltaisemmin ja ajattelemaan mitä huipulle pääseminen vaatii. Opit käyttämään tilastointia harjoittelun tukena ja hyödyntämään omia vahvuuksiasi paremmin. Opit lyönneissäsi hallitsemaan spinniä paremmin sekä optimoimaan driveri pelaamistasi. Tunteiden hallinta kilpailutilanteissa ja harjoittelun optimointi auttavat sinua saavuttamaan potentiaalisi paremmin. Kesto: Talvijakso (30h) Kesäjakso (80h) Leiri (75h) Koko kausi (195h)