Ajanvaraus

Kenttä
Kenttä avoinna kesägriineille. Muistakaa korjata pallon alastulojäljet!

Ajanvaraus
Ajanvaraus on käytössä ma-to klo 8-19 ja pe-su klo 8-18.

Lähtötii
Vaihdamme vuoroviikoittain kentän pelijärjestystä. Parittomilla viikoilla pelaaminen aloitetaan ykkösväylältä ja parillisilla viikoilla 10-väylältä.

Palloränni
Caddiemasterin toimiston aukioloaikojen ulkopuolella pelaamaan lähdetään pallorännin kautta. Noudata ykköstiin vieressä huvimajassa olevia ohjeita, lue ohje tästäArkiaamuisin on kentänhoitotauko puoli tuntia ennen lähtöaikojen aukeamista, klo 7:30-8:00, jolloin ei saa lähteä pelaamaan. Viimeinen pallorännilähtö on aamulla 7:20!

Siirtosääntö ei ole voimassa (talvisääntö)
Paikallissäännöt 19.6.2017

Kierrokselle ilmoittautuminen ja maksun suorittaminen
Caddiemasterin toimiston aukioloaikoina ilmoittautuminen caddiemasterille. Iltaisin caddiemasterin toimiston sulkeuduttua, pelimaksun voi maksaa klubiravintolaan tai ravintolan ollessa suljettu, kirjekuoressa klubitalon postilaatikkoon. Noudata huvimajassa olevia maksuohjeita.

VIP-AJAT
VIP-aikoja ovat arkisin klo 15-18 välillä joka toinen aika (:00, :20 ja :40) ja viikonloppuisin klo 9:30-16 välillä tasan ja puolen ajat (:00, :30). Nämä lähdöt saa varata vasta samana päivänä caddiemasterilta, lue lisää varausajoista peliohjesäännöstä.